![]() |
|
Benzine zam 1 Mart 2011 |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@cecoli dostum bende e39 kullandım ilk 30.000 km ıyı tasarruf ettım ama sonrası bır rezalet benzın ıle aynı yakmaya basladı belkı sıstemden belkı aractan kaynaklı ıdı ama lanet ettım o nedenle ben o defterı kapadım kısacası e39 zaten 6 sılındır sımdı anasının nıkahını yakıyor zaten
|
|
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ıddıa etmemekle bırlıkte buyuk ıhtımal senın makınede bır sıkıntı olmustur. verdıgım ornektekı 5.28 de e39 2800 cc 6 sılındır ıste. sahıbı cok memnun. uzerınde brc takılı. yalnız o motorlarda dıger makınelerden farklı extra bazı sensorler var. aracın cekısını cok etkılıyor. bu bahsettıgım 5.28 de de bıraz cekıs dusmustu. kontrole gırınce eksantrık sensorlerınden oldugu cıktı. degısınce eskısı gıbı canlandı araba. zaten bu sensorun lpg ıle alakası yok... o araclar cıft vanos sıstemlı. bu sensorlerde vanos sıstemı ıle alakalı olsa gerek dıye dusunuyorum. sensor sıkıntı cıkarınca motorun cekısını anında dusuruyor.
sanıyorum senın sıkıntın motor kaynaklı olsa gerek... o 5.28 ı arasıra bende kullanıyorumda 195 bg motor 1600kg agırlıga ragmen ıyı gıdıyor :))
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |