Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Benzine zam 1 Mart 2011

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13201
Tarih: 03 Ekim 2025 Saat 16:42
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Benzine zam 1 Mart 2011
Mesajı Yazan: dbmaster
Konu: Benzine zam 1 Mart 2011
Mesaj Tarihi: 01 Mart 2011 Saat 20:04
bu günden geçerli olmak üzere benzine 5 kuruş daha zam yapıldı

-------------
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)

Cevaplar:
Mesajı Yazan: insomnia
Mesaj Tarihi: 01 Mart 2011 Saat 20:26
sıkın dişleriizi daha 5 tl yi göreceğiz delinin biri demişti dersiniz düşünün bakalım müstahakmıyız diye 

-------------
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass &
O RH+ bayariin haa

Mesajı Yazan: tugrabozan
Mesaj Tarihi: 01 Mart 2011 Saat 20:56
hidrojen,metanol artık bişey bulmak lazım çığırından çıktı artık

Mesajı Yazan: FIRAT.75
Mesaj Tarihi: 01 Mart 2011 Saat 20:58
off ne oluyor boyle psikolojım bozuldu abi ya

-------------
http://www.upload.gen.tr/resim.php/www/lh5dapt4/40002639rry.jpg.html" rel="nofollow">

Mesajı Yazan: Eyüp Duygun
Mesaj Tarihi: 01 Mart 2011 Saat 22:03
Bu işin sonunu merak edenlerdenim..

-------------
Otomobil elektronigi ve Chip Tuning hakkında hersey ...!

MSN:duyguneyup@gmail.com

http://www.ecutuned.com - ecutuned

Mesaj Tarihi: 01 Mart 2011 Saat 22:23
bu ısın sonu yok dostum ya iç savas cıkar sonlanır yada dunya savası cıkıp sonlanır baska yolu yordamı yok, 5 tl yide devırır bu gıdısle devam ederse 2011 sonunda

-------------

Mesajı Yazan: emaftermath
Mesaj Tarihi: 01 Mart 2011 Saat 23:12

Kendimde dahilim bu söylediğime...

Biz millet olarak böyle koyun gibi bekler hiçbir tepki vermezsek 5'te olur 15'te...

Mesajı Yazan: ekinoks44
Mesaj Tarihi: 02 Mart 2011 Saat 12:31

dün aldım litresi 4,10 TL idi.

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 02 Mart 2011 Saat 12:34
hiç birşey deilde şu benzin belimizi büküyor arkadaşlar.
bunu sonu ne olucak yaa ...
lpg geçmek istemiyorum dayanabildiğim kadar dayanıcam artık..
sıkın dişinizi de ağızda diş kalmadı artık sıka sıka...Evil Smile

Mesaj Tarihi: 02 Mart 2011 Saat 13:47
Orjinalini yazan: street art street art Yazdı:

hiç birşey deilde şu benzin belimizi büküyor arkadaşlar.
bunu sonu ne olucak yaa ...
lpg geçmek istemiyorum dayanabildiğim kadar dayanıcam artık..
sıkın dişinizi de ağızda diş kalmadı artık sıka sıka...Evil Smile

eger kı aracına uzun surelı bınmeyı dusunuyorsan bence hemen taktırmalısın. cunku her gecen gun zaman ve para kaybedıyorsun... daha onceden takmıs olsaydın sımdıye amortı etmıs olurdun o sekılde dusun...

Mesaj Tarihi: 02 Mart 2011 Saat 13:53
enjeksiyonlu arabada pek olmuyor ama be yinede performansın düşeceğine inanıyorum.
birde motoru bitiriyor diyolar buyüzden çekiniyorum anlıyacağınız...

Mesajı Yazan: BAHTİYAR
Mesaj Tarihi: 02 Mart 2011 Saat 14:11
ben benzini 3.07den fulledim :)) 1 sene benzin almam herhalde lpg de de ankara şanslı hiç indirim olmasa bile 1.99 alabiliyorsunuz(milangaz demirören)

-------------
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL.

Mesaj Tarihi: 02 Mart 2011 Saat 14:40
Orjinalini yazan: street art street art Yazdı:

enjeksiyonlu arabada pek olmuyor ama be yinede performansın düşeceğine inanıyorum.
birde motoru bitiriyor diyolar buyüzden çekiniyorum anlıyacağınız...

motoru bıtırıyormu ??????????? :)) artık bunu duymaktan ve cevap vermekten bıktım... :)) bunların hepsı sehır efsanesı...

lpg motoru bıtırmezzzz... zaten motor bıttıgınde en az 10 kere motor yapacak para tasarruf edersın zaten...

ama sen yınede lpg ye gecme yaaa bosver :DDDDDDDDD  motoru bıtırır :)))))))))) herkes lpg ye gecerse zaten lpg de zamlanır.

sen benzıne devam et ıyısımı :)))))))))))) Sırıtma bızde tasarrufumuza devam edelım.

Mesaj Tarihi: 02 Mart 2011 Saat 18:16
valla ben lpg dede pek tasarruf goremıyorum 2.0 motorlu araclar ıcın hıkaye yani

-------------

Mesaj Tarihi: 02 Mart 2011 Saat 19:15
Orjinalini yazan: dbmaster dbmaster Yazdı:

valla ben lpg dede pek tasarruf goremıyorum 2.0 motorlu araclar ıcın hıkaye yani

o senın dusuncen abı :)) saygı duyarım...

tam tersıne buyuk motorlu veya yakıtı daha fazla olan araclar da tasarruf daha fazla :))

bence senın bır yanlısın var...

az yakan aracın benzın lpg farkı az olur. ama fazla yakan aracın benzın lpg farkı gıderek artar...

benım aracım ecuya yuklettıgım son yazılımla bırlıkte sehır ıcınde ortalama 10 lt benzın yakıyor. bunun karsılıgında yıne ortalama 11lt lpg yakıyorum. benzıne vurursak 4.12TL den 41kr yapar. lpg ye vurursak 2.21TL den 25 kr yapar. sonuc olarak km de 16kr tasarrufum var. 23.000 km yol yaptım. carparsan 3700 tl tasarruf yapmısım. benım motora bır takım sekman ve bır takıp supap taksam yıne o kadar para tutmaz yanı :)) bırcok kısı lpg takıp tasarrufunu yapıyor sen neden goremıyorsun anlayamadım. bence olaya objektıf olarak bakmadıgından olsa gerek...

bır ornek daha vereyım ıstersen. akrabamda 2001 model 5.28İ var. benzınle 14 lt cıvarı yakıyor. lpg ıle 16lt cıvarı. benzınden hesap edersek 58 kr, lpg den 36 kr edıyor.  yanı km bası 22kr fark... bu aracla 50.000 km yapsan 11.000 TL tasarruf eder. kı 50 degıl 250 bın km bıle bırsey olmaz onun motoruna. daha ne dıyeyım... bır oncekı 95 model 5.20İ aracıyla 130.000 km yaptılar ve sattılar makıne tık demedı :)))))) alan kısıde halen bınıyor yanı...

Mesaj Tarihi: 02 Mart 2011 Saat 19:18
sunuda soyleyeyım. ben bu lpg ısı ıle cıddı cıddı ugrastıgım ıcın emın oldugum noktaların ustunde duruyorum. yoksa bırılerı lpg kullanmıs kullanmamıs benım ıcın ne degısır. arastırmaların sonucunda pıyasada bu lpg konusunda cok buyuk yanlıslıklar ve bılgı eksıklıklerı gordum. kendı cevreme dogruyu aktarmaya calısıyorum... hepsı bu yanı... yazdıklarımdan kımse alınmasın. kırılan olursa sımdıden ozur dılerım yanı... :))

Mesaj Tarihi: 02 Mart 2011 Saat 22:20
DİZEL,LPG OUT  4.10 TL BENZİN İN Sırıtma

-------------
http://www.upload.gen.tr/resim.php/www/lh5dapt4/40002639rry.jpg.html" rel="nofollow">

Mesaj Tarihi: 02 Mart 2011 Saat 22:48
evet benzin "in" artık yani :))

Mesaj Tarihi: 02 Mart 2011 Saat 22:54
Orjinalini yazan: cecoli cecoli Yazdı:

iner mi abi sence bundan sonraGKN 2

-------------

Mesaj Tarihi: 02 Mart 2011 Saat 23:52
Orjinalini yazan: cecoli cecoli Yazdı:

EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed 
TÜRK ZEKASI
AlkışAlkışAlkış

Mesaj Tarihi: 03 Mart 2011 Saat 02:54
@cecoli dostum bende e39 kullandım ilk 30.000 km ıyı tasarruf ettım ama sonrası bır rezalet benzın ıle aynı yakmaya basladı belkı sıstemden belkı aractan kaynaklı ıdı ama lanet ettım o nedenle ben o defterı kapadım kısacası e39 zaten 6 sılındır sımdı anasının nıkahını yakıyor zaten

-------------

Mesaj Tarihi: 03 Mart 2011 Saat 08:34
Orjinalini yazan: dbmaster dbmaster Yazdı:

@cecoli dostum bende e39 kullandım ilk 30.000 km ıyı tasarruf ettım ama sonrası bır rezalet benzın ıle aynı yakmaya basladı belkı sıstemden belkı aractan kaynaklı ıdı ama lanet ettım o nedenle ben o defterı kapadım kısacası e39 zaten 6 sılındır sımdı anasının nıkahını yakıyor zaten

ıddıa etmemekle bırlıkte buyuk ıhtımal senın makınede bır sıkıntı olmustur. verdıgım ornektekı 5.28 de e39 2800 cc 6 sılındır ıste. sahıbı cok memnun. uzerınde brc takılı. yalnız o motorlarda dıger makınelerden farklı extra bazı sensorler var. aracın cekısını cok etkılıyor. bu bahsettıgım 5.28 de de bıraz cekıs dusmustu. kontrole gırınce eksantrık sensorlerınden oldugu cıktı. degısınce eskısı gıbı canlandı araba. zaten bu sensorun lpg ıle alakası yok... o araclar cıft vanos sıstemlı. bu sensorlerde vanos sıstemı ıle alakalı olsa gerek dıye dusunuyorum. sensor sıkıntı cıkarınca motorun cekısını anında dusuruyor.

sanıyorum senın sıkıntın motor kaynaklı olsa gerek... o 5.28 ı arasıra bende kullanıyorumda 195 bg motor 1600kg agırlıga ragmen ıyı gıdıyor :))

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net