![]() |
|
Ferrari korna(Montajı Resimli) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sağol sesini dinlemek isteyen arkadaş vardı http://www.stebel.it/stebel2009/products.asp?IDserie=6&uso=1&tipologia=auto
sanırım bendeki modeli bu
|
|
![]() |
|
kabus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2010 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu uygulamayı sırf Muayene için yapacaksan kendini hiç yorma direk bağla gitsin Ferrari korna için Muayenede bir sorun çıkmaz emin ol ama şu apaçi kornaları olsa mesela fala fala fili fili
![]() Düzenleyen kabus - 04 Mart 2011 Saat 13:10 |
|
2003 PEUGEOT 307 1.4 XR HDİ BEYAZ
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
direk bağladım kornayı ama su alıp bozulduğunu düşünürsek sadece org. soketini takarak yola devam yeni korna alıncada soketi çıkartıcam tekrar :) tak ve kullan oldu yani
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
pıyasadakı 15-20 lıralık ferrarı kornalar bıraz fazla caldıgınız zaman ısınıp yanıyor dıye duymustum. sızler ne dersınız???
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
2 yıl garantisi var :D
hatta ben yaktım içini açtım geri takerken içinden bi kaç parçada kırıldı yolladım yenisi geldi :)
Düzenleyen tigerland - 04 Mart 2011 Saat 15:03 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
anlasılan saglammıs yanı :)) satıs sonrası hızmetlerı yanı :DD
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
no pro cecoli kardeş :) gözün kapalı al :)
|
|
![]() |
|
dogu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2010 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 199 |
çevreyi ve insanları çok rahatsız eden bi korna....
|
|
2006 307 hdi 90hp comfort
beyaz |
|
![]() |
|
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
60 Euro ya aldigim korna bosch değil Hella idi ;) ve 2003 senesinde idi. simdi 89 lira sanirim.
|
|
![]() |
|
karayel1984 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karayel1984
konu açılmışken bir şey sormak istiyorum 206 kullanıcılarına. benim 206 da kornayı çalmam için baya bi baskı uygulamam gerekiyor direksiyona hani o tofaşlardaki gibi ça ça çat die basardık öyle bi olay yok bayağı sert kornanın olduğu kısım herkeste böylemidir bu acaba
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Ayni olay benim 307'mde de var. Korna pek kullanmadigim icin cok onemsemiyorum ama sanirim olay suradan kaynaklaniyor. Detayli bir anlatim su sitede var http://www.glodark.com/peugeot-307-horn.htm |
|
![]() |
|
karayel1984 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karayel1984
güzel anlatmış ama baya uzun iş.aslında bende ferrari üşünüyorum ama sırf bu yüzden erteliyırum tigerland arkadşın dediği gibi ayrı bi buton fikri var aklımda ama olurmu bilmiyorum
Düzenleyen karayel1984 - 29 Mart 2011 Saat 15:38 |
|
![]() |
|
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
hocam benim aracı aldığım vatandaş Bosch marka Ferrari kornayla muayeneden geçememiş, gitmiş orjinalini takıp geçirmiş, ağır kusur olarak da korna: ses gücü bozuk yazıyordu muayene raporunda. Aklınızda olsun, ferrari kornayla muayeneden geçen de var geçemeyen de
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
evet bende duydum birkaç kişiden bu sebepten resimde gördüğünüz gibi org. socket sadece izole bant ile bantlı muayeneye giderken sadece soketi takıcam ferrarininde + kutup çıkartıcam hemen aracın altına eğilip :) butonda olabilirdi ama uğraşmak istemedm buton yerine altına eğilcem birazcık
![]() |
|
![]() |
|
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
Beyler ıkı haftao nce bende aracıma ferrarı korna taktırdım ama bırde dıreksıonun altına anahtar yaptırdım :D ıstedıgım zaman ferrarı ıstedıgım zaman normal kornayı kullanıyorum hıc sıkıntı olmuyor :DDD bır kac led dosemeyle beraber toplam ıscılıge 50 tl verdım kornayı da 30 tl ye almıstım ve cok ta memnunum :DDD
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
ben stebel marka aldım 50 tl ye 139 db. sesi var,ilk önce normal bağladım aracın kendi rölesini kullanıp, daha sonra kendi rölesini taktım inanılmaz bir ses farkı oldu :) ama çokta fazla dikkat çekmemek için aracın orijinal rölesi ile kullanıyorum diğer türlü çok sesi çıkıyor :) ama Ankara da çok espirisi kalmadı artık bir çok araçta var daha değişik güzel bir şey bulmak lazım.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
|
![]() |
|
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
stebel marka aldım ben bunar rölesiz çalmıyor, dediğim gibi aracın kendi kornası içinde üzerinde röle mevcuttu oradan direk bağladım ama sanırım kendi rölesi biraz daha fazla akım çekiyor onun için sesi daha çok çıkıyor.diğer markalar hakkında bir bilgim yok,aracınızdaki sitem nasıl çalışıyor onuda bilmiyorum ama ben gücü direk aküden alıp kendi rölesini bağlayıp sadece tetikleyici bağladığımda ses daha güçlü çıktı.ama polisler duysa çeviriyor ankara da,onun için bende kendi orjinal devresinde çalıştığını görüne oradan devam ettim zaten öyle bir yer koymuşlar ki canım çıktı takana kadar.altta sis farının arkasında 308 de ben kendi kornasınıda çıkardım onun yerine monte ettim.
|
|
![]() |
|
mehmetaydinpug ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmetaydinpug
buton koy bencede muaynede ben sorun yaşadım ferrari kornada sen yaşama derim yok yere gittim korna aldım atalarımız boşa dememiş sakla samanı gelir zamanı
![]() |
|
2000 106 Quicksilver
HAYAT SENİNLE GÜZEL PUG |
|
![]() |
|
By.Professional ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı By.Professional
Öcelikle iyi forumlar :) Ufak bi sıkıntım var BOSCH marka F1 Korna aldım ama içinden röle çıkmadı sadece vidaları var bu röle hepsinde oluyor mu kafam iyice karıştı bi yardımcı olabilirmisiniz teşekkür ederim :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |