![]() |
|
206 vites geçişleri ses sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben -33 derecede kullandım gayet rahatdı. Tabı yazınkı kadar rahat degıl ama asırı bı zorlama da yokru. Ozellıkle 2 3 4 5 yaparken tıkır tıkır gecıyordu. 1. vitesde de kalkarken rahat gecıyordu ama bıraz ılerleyı tekrar bıre alman gerektıgınde bazen durmam gerekıyordu. Soguk havalarda. Sabah ılk calıstırdıgımda arabayı vıteste bırakıyordum aksamdan el frenı cekmıyordum. Sonra bosa alıp debreje basarak calıstırıyordum. Debrejı bırakırken sanzımanın ıcınden fırrtt dıe bı ses gelıyodu resmen katran oluyo yag sılıler yagı sıyırıyordu. Gayet net dudyorsun bu sesı. Bı de arababosta olmasına ragmen hafıften ılerı hareketlenıyordu soguktan naıl oluyorsa artık.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Benimde araba hafif yururken bire gecmiyo tak die ses geliyo vites kolu kopcak saniyom cok xorluyo bide 1den 2ye gecerkende takir tukur yapiyo ama yazin bisiy yoktu isinincada 1e gecis biraz rahatliyo
|
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hareket halindeki bütün araçlar 1. vitese geçmekte zorlanır bunu engelleyemezsin ama vitesi zorlamadan hafif iterek kendi kendine geçmesini bekleyerek minimize edebilirsin. İlk çalıştırmadan sonraki 1. vites geçişinide biraz olsun rahatlatmak için aracı çalıştırmadan boşa al ve debriyaja basmadan çalıştır
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
KuzuX ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
Ya zaten peugeotların genelinde geri vitese atarken 2 defa kontrol etmek gerekir. Eğer geçtiğini düşünüyorsanız debriyajdan ayağınızı çekmeyin kesin geçmemiştir
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |