![]() |
|
Citroen Saxo VTS 16V |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
mod55 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Yanlış anladın abi . Neden değiştirmek istiyim ?
|
||
![]() |
||
mod55 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
|
Sunroof ağırlık yapıyormuş,ilerde ses yapıp sıkıntı yaratıyormuş diye duydum ?
|
||
![]() |
||
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
|
zevkler tartışılmaz tabi ama sarı 106 derim başkada bişey demem
|
||
![]() |
||
|
106 fiyat olarak saxolardan ucuz baktım fakat temizini bulmak saxodan daha zor sanırım . |
||
![]() |
||
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
|
tabi 106da temiz bulmak daha zordur haklısın bence
|
||
![]() |
||
gnosis_s ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
arkadaşlar bir sorunum var . citroen saxo vts 1 var bende 98 model . araç hararet yapmıstı conta yandıgını tahmin etmiştim ama contaları çelik oluyormus motorcuya götürdüm bugun pistonlar kömür gibi olmus . şimdi bu aracta değişmesi gerekenler tahminen ne olur ve masrafı kafa taslak ne tutar - ucuz parçasını alabileceğim bir yer varmı acaba .
|
||
yamaner
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |