![]() |
|
jant lastik secimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
existence308 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı existence308
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar 18 inch Peugeot 308 CC Jantları nerden bulabilirm?
Lincancabur, Replika v.s. de olabilir. İstanbul'da bu
jantları nerden bulabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim..
|
|
![]() |
|
gökhandağlı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gökhandağlı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar konuya çok sora dahil oldum ben bi tavsiye istiyorum sizlerden : 206 gti var mat bugatti veyron kırmızıya kaplatıyorum haftaya jant olarakta beyaz arıorum 17" o.z superturismo almayı düşündüm ama lastik konusunda kararsız kaldım çok pahalı olmayan ama fiyatıda uygun kalıtesınin de çok düşük olmasını istemiyorum 17" ince yanak ne olabilir????
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende bu konuda çok kararsız kalmıştım ama en doğrusu 185 55 15 de karar kıldım sizede tavsiye ederim arkadaşlar
hem yakıt sarfiyatı hemde konfor açısından pek bi kayıp yaşamazsınız ön takım bozulması çabası |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |