![]() |
|
3. vitestee 200 :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
06ef ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hayır hayır 5 te 500 :D
|
||
E35
|
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
aynen ya şaka gibi :) hatta attılar gibi :))
|
||
![]() |
||
ayter ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
|
106 gti orji 3.vites 160 gordum kesıcıye gırıo zaten sonra.buarada aracı pazar günü çerkezköyde gordüm sanki ama park halındeydı 3 te 200 yaparmı bılemem
![]() |
||
![]() |
||
ACHTUNG ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Konum: BALIKESİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
|
307 otm de
M3 te 170 görüyorum normaldir 106 tinin o sürati yapması
ama benim aracım 4 vites
![]() |
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
o zaman senin 2. viteste 200 :) ben 1. viteste 120 2. 250 3.400 km 5ten sora (R)OKET ![]() Düzenleyen tigerland - 09 Şubat 2011 Saat 21:18 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
güzel denklem :))) bilgi paylaşımın gerçekten süper cecoli kardeş.
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
ben 170 yapanı gördümde 200 çok büyük bir değer kolay ulaşılacak gibi değil.
|
||
![]() |
||
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
|
arkadasin arabasi 3 vitesmiymis sorsaydin
![]() |
||
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
|
Süperdi valla..
![]() |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
saygılar...
![]() soyledıgım gıbı bu hesap her zaman calısır.
bır aracın son vıteste redlıne dakı suratını hesap etmek ıstersek, yıne kendı aracımdan orneklemek gerekırse :))
5. vıtesle 3000 devırle gıderken arac 107-108 gıbı suratle gıdıyor.
" 6000 devırlede " " 215-216 km surat ıle gıdıyor. zaten 6000 devırı gorebılıyorum ama daha ılerısı yok :))
aynı hesaptan gıdınce 5. vıteste 6500 devırde 234km surate cıkması gerekırkı
tabı o surate kadar ıtebılecek guc gerekır
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
ya arkadaşlar ne 3 ü adam 3 e takıyorum diye 5 e geçirmiştir başka bir mantıklı açıklaması olamaz rampa aşağı sallasan gene gitmez o araç. 2 logo iptali 1 far 1 jant koymuş extra bişi yapacak bir adama benzemiyor turkmod ta aracın tüm resimleri var mercedes pistonu takmayı geç o depoyu zor fuller ;)
|
||
![]() |
||
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
|
İsterse uçak motoru koysun, şanzumanla oynamadıgı sürece 3 te 200 yapması im-kan-sız..
![]() |
||
![]() |
||
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
|
Hayal Dünyasında Yaşayan Cooook Kisi Varrrr.:D
|
||
StOcK 99 106 S16/GTI
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
3 vites dişlisini değiştirdim dedi :D
|
||
![]() |
||
mod55 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
|
Bende tüm dişlileri değiştirdim , boşta çalıştırınca 50 km , 1 takıyosun 70 , 1 de kesiciye girince 150 km zaten :D 2-3-4-5 kullanmama gerek kalmıyor :D:D. Adamın dediği böyle bir şey oluyor :D. Bu arada emin değilim ama 3.vites dişlisini ne kadar değiştiricek ? Yani o kadar fark yapsada 3.viteste pek verim alamaz gibi cecoli abi daha iyi bilir.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |