![]() |
|
shell fuelsave diesel üçkaatı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
yemişim onun ben tasarrufunu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
aşkın35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
308 envy auto6r
|
|
![]() |
|
Osman307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: 07.ANT---06.ANK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
aynen ben 100 lıraya ankaradan antalyaya yardıra yardıra gelıyodum bu gelıste shelın yenı mazotundan 140 lıra aldım yavas yavas geldım bıde yıne aynı hesaba geldı :S sacmalık bıdaha sevseler almam '!
|
|
HAYATI SUNULDUGU GIBI YAŞAMAYACAKSIN YA KURALI SEN KOYACAKSIN YA KURALSIZ OLACAKSIN...!!
|
|
![]() |
|
Dayyyyy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Şubat - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
Saçmalık resmen yaa.. Bence o pompacının aklından zoru var.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |