Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU >Peugeot Ses Sistemleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Tesisat Kurmak İsteyenler İçin !!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Tesisat Kurmak İsteyenler İçin !!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2011 Saat 13:51
Orjinalini yazan: ali öncü ali öncü Yazdı:

cecoli ve mesut çok teşekkür ederim zaman ayırdığınız için... öncelikle öne mid takımı için acele tmiyim diyorum bas ve anfi ile şimdilik kurup sonra yükseltebilirim diye düşünüyorum malum nakit sıkıntısı. buda bana 250 artı 50 kablo montaj filan desek 300 tl eder. bence mütiş fiyat. ama teyp bunu nasıl destekler onu bilmiyorum ki sen iyi diyosun yeterlidir.
ayrıca cecolinin sunduğu fikirde çok güzel sanırım söylediğin hoparlörün üst seriside bu
 bu seferde aşşağı yukarı aynı fiyata denk gelicek gibi duruyor ama yer sıkıntısı yok tabi.

tabi şimdi arada kaldım siz olsanız hangisini yapardınız? artık kanıma girdiniz yapalım bişeyler

ben bagaj sıkıntısı oldugu ıcın 4 tane ovalı koymustum yanyana fazlasıyla tatmın etmıstı. yoksa bagaj olsa ovallerle ugrasmam. bagaj ıhtıyacınız yoksa saglam bır sub ıle bagaj bıtıyor nerdeyse. bende bundan dolayı sana tavsıyede bulundum... yoksa her turku subwoofer daha ıyıdır...

ben sonynın 6941R ovalınıde kullanmıstım. jbl gto 936 ıle kıyaslarsam sony nın sesı daha tatlı ve yumusaktı ama bası zayıftı. jbl ınde bası cok daha ıyıydı. zaten sen on tarafada mıd koyacagın ıcın arka hoparlorun bass agırlıklı olması senın ıcın daha ıyı olur...
Yukarı Dön
Mesut Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
11 - Temmuz - 1986

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Mesut Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2011 Saat 13:51
Orjinalini yazan: quiet_20 quiet_20 Yazdı:

bende de sierra 12000 mono amfi ve kicker comp 15 1500W (38cm) bas var ama kabin bulamadım bir türlü bağlatamadım Disapprove

Bak adam agzıınn tadını bılıo .. kıcker dıo ve mono anfı dıyor daha ne olsun .. kabın bulamadıysan Kıckere talıbım gercı  L7 arıyordum düşeşe ama bulamadım :))))
          ____BLUETAZZ___

4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez.....

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2011 Saat 13:55
Orjinalini yazan: Mesut Mesut Yazdı:

bende de sierra 12000 mono amfi ve kicker comp 15 1500W (38cm) bas var ama kabin bulamadım bir türlü bağlatamadım Disapprove

Bak adam agzıınn tadını bılıo .. kıcker dıo ve mono anfı dıyor daha ne olsun .. kabın bulamadıysan Kıckere talıbım gercı  L7 arıyordum düşeşe ama bulamadım :))))

kardesım sen arabayı parcalamayı mı dusunuyorsunda L7 almayı ıstıyorsun... sonra arabanın heryerınden ses gelıyor yaaa...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2011 Saat 13:55
Amfi Güzel ama bass pek işe yaramaz gibime geliyor teypde gayet güzel hayırlısı olsun.
Benim aracımda da FOR-X 3000W MONO AMFi JL AUDiO 38cm 1000W BASS ve Kenwood KVT627-DVD teyp var. amfinin piyasa fiyatından haberim yok, JL AUDİO BASS 2.eli 200-250 TL Civarı ama çok güzel bir bass' dır (tavsiye ederim.) Teyb ise kenwood u bilirsiniz. dvd,tv,navigasyon,receiwer mevcut bununda piyasa fiyatı 2,500TL ile 3,000 TL arası değişiyor SIFIRI..
Yukarı Dön
ali öncü Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ali öncü Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2011 Saat 13:59
o zaman akşam ankara buluşmasında ankaradaki arkadaşlarında fikrini alıp güzel bişey yapayım. aklımda bass var. şöyle uyguna kicker yada jbl bakıyorum. xetec anfi ile ovalleride besledim mi tamamdır :)))))
Yukarı Dön
Mesut Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
11 - Temmuz - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Mesut Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2011 Saat 13:59
Orjinalini yazan: EmRaH EmRaH Yazdı:

Mesut xetec sınmadan dolayı kendını korumaya alıp kesme felan yapıyor mu ? 

Hayır 3 senedır kullanıyorum daha bı sıkıntı yasamadım .. Kı gecen yaz evde kullandım trafoyla besledım evde de sorun olmadı ... Isınma gıbı bı problem de cıkmadı allaha sukur .. voltajda sorun olabılır mı acaba ...
          ____BLUETAZZ___

4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez.....

Yukarı Dön
Mesut Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
11 - Temmuz - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Mesut Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2011 Saat 14:01
Orjinalini yazan: cecoli cecoli Yazdı:

Orjinalini yazan: Mesut Mesut Yazdı:

kardesım sen arabayı parcalamayı mı dusunuyorsunda L7 almayı ıstıyorsun... sonra arabanın heryerınden ses gelıyor yaaa...

Guzel bı yalıtım ısı cozecektır emınım.. Yada gelırse gelsın muzıksız zaten bınmıyorum kı arabaya en fazla 3 5 vıda duser daha sonra cam otomatıklerı arıza verır sonra kapılar gıcırdar hepsı bu .. L7 sız asla .. işler acılıyor yavas yavas.. ınslh en kısa zamanda :))))
          ____BLUETAZZ___

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2011 Saat 14:05
mesutum hadı ınsallah arkandayım yanı :DD
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2011 Saat 14:06
Herkez hayırlı olsun dıo ama daha almadım :) sadece kurmak ısteyenler goz atsın dıye demıstım :) Sekorc : bass 250 rms gucunde yeterlı gıbı gelıyor bana . DD almak gerek ortalıgı yıkmak ıcn :)
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2011 Saat 14:09
Orjinalini yazan: EmRaH EmRaH Yazdı:

Herkez hayırlı olsun dıo ama daha almadım :) sadece kurmak ısteyenler goz atsın dıye demıstım :) Sekorc : bass 250 rms gucunde yeterlı gıbı gelıyor bana . DD almak gerek ortalıgı yıkmak ıcn :)

o halde işini görür Sırıtma evet katılıyorum ortalığı yıkmak için DD yi tek geçerim Sırıtma
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2011 Saat 14:09
Orjinalini yazan: ali öncü ali öncü Yazdı:

o zaman akşam ankara buluşmasında ankaradaki arkadaşlarında fikrini alıp güzel bişey yapayım. aklımda bass var. şöyle uyguna kicker yada jbl bakıyorum. xetec anfi ile ovalleride besledim mi tamamdır :)))))

bass koyacaksan ovale ne gerenk var yaaa :)) onun yerıne arkayada bı komponent takım koyarsan daha hos olur. dusunursen 2 takım komponent ve 4 kanalınıda hpf yapabılen yeterlı bır amfı ayrıca saglam bır bass ve yıne yeterlı derecede mono bass amfısı... ondan sonra arabadan ınmezsın :))
Yukarı Dön
307P Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
09 - Kasım - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 307P Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2011 Saat 14:16
Bakalım ben ne zaman sistem kurabileceğim Sırıtma
Yukarı Dön
ali öncü Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ali öncü Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2011 Saat 14:16
bende arkada 2 tane alpine oval var o yüzden oval dedim. şimdilik amaç ucuz yoldan biraz gıdıklasın :)))
bikaç anfi sahibine mj atdım bakalım cvp gelsinde başlıyalım biyerden :))
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2011 Saat 14:18
Orjinalini yazan: 307P 307P Yazdı:

bende bu soruyu soruyorum kendıme. tesısatımı satalı 4 sene oluyor. gercı cok matah bır sıstem degıldı ama cok ozledım yaaa...
Yukarı Dön
307P Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
09 - Kasım - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 307P Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2011 Saat 15:01

Orjinalini yazan: 307P 307P Yazdı:

bende bu soruyu soruyorum kendıme. tesısatımı satalı 4 sene oluyor. gercı cok matah bır sıstem degıldı ama cok ozledım yaaa...

Valla ben kuracak olursam ilk olacak bu yüzden de geç olsun ama sağlam olsun mantığı var gerçi hiç anlamam bu işlerden ama zamanı gelince siz kardeşlermden yardım alacağım zaten beni kandırmayın yeter SırıtmaSırıtmaSırıtma
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2011 Saat 15:04
senın gıbı ısten anlamayan adamı nerde bulacagız bır daha yakalamısken kandırmak lazım degıl mı??? Sırıtma
Yukarı Dön
307P Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
09 - Kasım - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 307P Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2011 Saat 15:06

senın gıbı ısten anlamayan adamı nerde bulacagız bır daha yakalamısken kandırmak lazım degıl mı??? Sırıtma

Haha fenasın SırıtmaSırıtma
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2011 Saat 15:19
hemde ne fenaaDil Çıkarma
Yukarı Dön
insomnia Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
27 - Ağustos - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı insomnia Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2011 Saat 20:56
Orjinalini yazan: berkaygr berkaygr Yazdı:

Pioneer'ların sonu 50 olanlardan uzak durulması gerektiğini okumuştum. Spot veya paralel ithalat gibi birşeydi. Sonu 00 olanlar alınmalıymış..

doğrudur üstat 50 serili olanlar bandrolsüz kaçahh emme tanıdık biryerden alıyorsan 2 sene kadar dükkan garantisi veriyorlar ben 4250 kullanıyorum kaçak olsun peynir olsun bee evlat acısı gibi vuruyor davulun gözüne gözüne EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedStar
StarEmbarrassedEmbarrassed
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass &
O RH+ bayariin haa
Yukarı Dön
Yusuf Tekoglu Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
22 - Ocak - 1992

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Yusuf Tekoglu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2011 Saat 21:47

aynı tesisat bendede vardı mercedes vito varken ama 206 alınca koymak istemedim 30 cm JBL bass ile değiştirdim ama kicker gerçekten müthiş bi bass.

Honda Gibi Gazlarım BMW Gibi Yanlarım...

Mercedes Vito 112 CDI VIP

34 CTC 01
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Serdar Yıldırım Hikayeleri son mesaja git 260 3 Serdar102
konu icon Teyp Sessiz Modu son mesaja git 29651 15 Mehmetx
konu icon Al4 şanzıman hakkında bilmemiz gerekenler son mesaja git 51305 165 Fatih4624
konu icon 4 lü ikaz lamba hatası son mesaja git 292 0 Hasan7478
konu icon 3008 - 2017 Allure P2563 Hata kodu. son mesaja git 15208 2 by_bozkurt
konu icon 2016 308 1.6 E-Hdi Classic Edition Plus son mesaja git 388 0 kralbaba22
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 390 0 aziz271
konu icon Peugeot 206 Otomatik Vites Geçişlerinde Vuruntu son mesaja git 343 0 Samet.akky
konu icon 308 1.6 Bluehdi marş esnasında sarsıntılı alıyor son mesaja git 16888 10 serdarcan34
konu icon Peugeot 1.6 Bluehdi N75 sorunu çözümü son mesaja git 321 0 serdarcan34
konu icon Urban move airbag son mesaja git 324 0 Westbornova
konu icon 206 xt reset sorunu son mesaja git 3837 14 Buketstlmş
konu icon Maf Sensörü 4 kablonun voltaj degerleri son mesaja git 745 0 tulpar737
konu icon P2074 hatası 308 2012 model 1.6 vti son mesaja git 3161 1 Saido26
konu icon Uzaktan kumanda ile cam kapanma sorunu son mesaja git 34565 27 Muhammed1983
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 229 0 heavyburak26
konu icon 508 Otomatik Park son mesaja git 539 0 tayfuny1
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 677 3 Serdar102
konu icon Fen disk ve balatalari Garanti kapsamı hakkında. son mesaja git 416 0 Ceyhun29
konu icon 206 Teyp Değişiminden Sonra Araç Çalışmaması son mesaja git 512 2 Elkadarbiroglan
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 APRIL EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Serdar102 4
serdarcan34 3
Westbornova 1
Samet.akky 1
aziz271 1
kralbaba22 1
by_bozkurt 1
Hasan7478 1
Fatih4624 1
Mehmetx 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English