|
Alınık 206 cc ( quiksilver ) 15" Jant. |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ne gülüyorsun sen kız
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yav arkadaşlar neredeyse beni caydırıyorlardı en son senle konuştuktan sonra tamamen siroccoya kitlendim aslında sahibinden.com da bir kaç tane var ama adamlar çok pahalı fiyat veriyor... 800 lira olsa benim için süper |
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sirocco jantları güzel ama ederi belli. en temizi lastiksiz 750 800 lirayi geçmez.
|
|
alper
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-ve-lastik-takimlari-kelepir-pejo-206-cc-jantii-37613287/detay?
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
eee adamlar 1500 liradan bahsediyor abicim napcaz ölürüm yinede 800 den 1 lira fazla vermem |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu jant favorimde adamı aradım 950 en son fiyat bide jantların halini gördünüzmü bilmiyorum kazalı araçtanmı çıkmış nedir adam bide toz kondurmuyor |
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu tip jantlarda acele edilmemesi lazım illaki düşer. Paran kenarda dursun sıkışan, janta ihtiyacı kalmayanlar çıkıyor.
|
|
Özgür
3. Vites 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sirocco zaten 206nın jantıdır.
tek gecerim.kesinlikle alınması gereken tek jant bence. ideal ve çok güzel. sen sirocco al demircan boşver gerisini. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
serkan24577
1. Vites 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
kardeşim daha öncee demiştim güzel birşey al boşver bunu :)
|
|
erdal
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kardeşim bencede daha güzel bi jant düşünebilirsin bende sevmiyorum bu jantı..
|
|
Peugeot206xt 1.6 90hp 2000md
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar durun içimi karartmayın inanın bana son seçimim bu jant o yüzden bulabilirseniz lütfen bana haber uçurun
|
|
Mesut
1. Vites 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kankaaa ... Napıosun sen .. bu jant takılır mı guzelım 206 ya.. yazık etme kollu bırsey bak kanka.. gostermez arabanı bu kant mıs gıbı araban var zaten :)).... bı 2000 tl bulsam bende bı BBS RS alıcam da :D ah nerdee :D
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yav biliyorumda kardeşim diğerleride birbirinden kötü 5 kollu takıcaktım oda yoruyor bitiryor arabayı bak gökhan bile o güzelim jantları satıyor.. maksadım abartmadan şekil bişey olsun bari sen yapmaa hemşo yavvvv |
|
Mesut
1. Vites 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hemso bak pıyasaya daha ıyı arastır.. yanı hem goze hemde araca hıtab etsın derım .. o zama narabayı yormasın dıye sac jant tak hemso.. yok kanka yok sen hatta bulabılıosan semıhın jantlardan yap ıyıydı onlar :D
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
Mesut
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Tamam kankamon sen nasıl ıstıosan oyle yap aglama daaa dayanamm :)))) al gonlunden gecenı kazasız belaız kullan :D
|
|
____BLUETAZZ___
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bana bulman lazım mesut yoksa intihar edecem bak
|
|
tanilbakicimsit
1. Vites 25 - Mart - 1989 Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: TRABZON/MERKEZ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tanilbakicimsit
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
BEN BULDUM ALBAYIM 207 UZERINDE TAKILI ARAC BORDO RENK COK YAKISMIS AMA ARACLA BIRLIKTE SATILIYOR SENIN ICIN SORDUM JANTLARI VERIRMISIN YOK DEDI ARACIMLA SATACAM DEDI
|
|
207 1.4HDİ 61 AU 207 TRABZON
LADA YEDEKPARÇA www.erkunticaret.com |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
eyvallah kardeşim çok sağol beklicez artık yapacak başka bişey yok |
|
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bekle acele etme düşer illaki düşerse ben kaparım ama senden önce
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |