![]() |
|
Akü aniden biter mi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
3rkans ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
aracınız kaç bin kmde dinomonun ömrü açısından merak ettim
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
3rkans ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
yeni 95 bin oldu.
|
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
![]() |
|
dolunay000 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dolunay000
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım...
bende bir ay önce2000 model partner sahibi oldum... Aynı sorunu 3 gün yaşadım. Gittim senelerce gittiğim yerime 50 tl halletiler... Kömürler bitmiş durumdaymış... bende iyi yırttım... |
|
Artık bende peugeot lu oldum...
|
|
![]() |
|
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
Geçmiş olsun herkese, akü olayına gelince, geçen ay park ettim. Akşem eve gideceğim kontağı açtım elektrik gidip gidip geliyor, marş yok, silecekler kapalı olmasına rağmen kesikli olarak çalışıyor. Sordum soruşturdum aki dediler, gittim 110TL'ye Mutlu akü alıp getirdim, arabaya taktım, çalıştı. Kısacası akü aniden bitebiliyor ve yeni alınan akülerde şarjı dolu geliyor. Aracı çektirmenize veya vurdurmanıza gerek yok, aldığın yeni akü tak devam. Tabi teyp şifresi gibi detaylara dikkat...
|
|
En iyisi senin olandır
|
|
![]() |
|
m.peker ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
ewet banim başıma geldi aracım 35000 km deydi hatta dedim bu kmde akümü biterdiye ama benimde başıma geldi
|
|
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |