|
Lastik degistirme iscilik fiyati |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Valla ne diyeyim harbiden TÜRKİYEM gibisi yok. bide şu çapulcu başbakanımız olmasa tam süper olacak
Düzenleyen SeKoRC - 27 Ocak 2011 Saat 15:22 |
|
marasov
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2010 Konum: öğretmen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
maraşta değiştirdim 5 tl
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Lütfen siyaset yapmayalım. bu platform birilerini övme ya da yerme yeri değildir.
Valla ne diyeyim harbiden TÜRKİYEM gibisi yok. bide şu çapulcu başbakanımız olmasa tam
süper olacak
|
|
osterreich
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Avusturya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı osterreich
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
koliva belcikada VAB diye bir yol yardimi kurulusu var sanirim yanlis hatirlamiyorsam almanyanin ARBÖ , avusturyanin ÖAMTC si gibi
bu arada bende kislik lastikleri taktirttigimda sadece yazliklari söküp,kisliklari taktirtmaya teker basi 8 euro vermisdim balans vss yok tabi icinde
Düzenleyen osterreich - 27 Ocak 2011 Saat 18:02 |
|
cerci07
2. Vites Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aldigin lastikler burda 60 € degistirme 10€ parallélisme
40€ dan basliyor toplam 80€ ya geliyor ama bu normal pazarliksiz fiyati
tanidigin varsa senin fiyata mumkun biraz daha verip michelin
taktirmani onerebilirdim ama zaten taktirmissin hayirli olsun
bir burlarda tamirden anlamak sart anlamazsan geciriyorlar ben mumkun oldugunca tamirciye gitmemeye calisirim garajda kendim hallediyorum gecenlerde komsum aracinin motorunu degistiriyordu tek basina blokta koca bi delik vardi |
|
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Evet VAB var birde Touring var yol yardimi olarak. Ama arkadaslarin dedigi lastik alinca yol yardimi veriyorlar gibisindendi. Yani buradaki yol yardiminin lastik almayla alakasi yok. O ozel bisey ister yaptir ister yaptirma. |
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben bu 75 euro icin bi ay fiyat kovaladim burada Dedigim gibi, ayni lastik baska yerlerde 105 euro. Bu aldigim adam biraz toptanci gibi biseydi. Ben oradayken ici lastik dolu bir tir cikis yapiyordu. O yuzden ucuza kapattim diyebilirim ama tabi bura sartlarina gore |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |