|
Ön göğüs kabarma sorunu (207) |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | ||
irresistible86
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı irresistible86
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
O garanti süresinde değiştirmiş olabilir hocam . Ama yarın yine de email göndereyim . Belki bir sonuç çıkar .
|
||
Haksen016
3. Vites 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
|
inşallah bir sonuç çıkar.
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
C!N
1. Vites 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Üstad senin tek ilacın bana sorarsan tüketici davalarında tecrübesi olan, yılmayacak, pes etmeyecek ve satın alınmayacak iyi bir avukat. Bulduğun taktirde eminim hakkın olanı söke söke alacaksındır.
|
||
irresistible86
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı irresistible86
|
|
Hocam bir kaç avukatla görüştüm ama arabaya vereceğim kadar para istiyorlar nerdeyse
|
||
Haksen016
3. Vites 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
|
isterler.
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
C!N
1. Vites 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arabaya vereceğim kadar derken, sanırım göğüs değişimine vereceğin kadar bir meblağdan bahsediyorsun, eğer yanlış anlamadıysam. Benim fikrime göre iyi bir pazarlıkla, bu parayı iş bitirebilen davayı alabilecek bir avukata vermek daha mantıklı ki, dava kazanıldığı taktirde aracın fatura bedelini alırsan eğer, o meblağı avukata versen bile birşey kaybetmiş olmayacaksın ki kazandığın şeyin yanında lafı bile olmaz bence. Bir de davayı açar da kazandığın takdirde bu senden sonraki bütün kullanıcılar için emsal olacaktır, hani o genelde yakındığımız, peugeot ilgililerinin ilgisizliği bu şekilde kırılacaktır, böyle böyle o adamlar bu kadar kolay at koşturamayacaklardır. Senin açından bakıldığında o parayı parçaya verip dertten kurtulmak daha kolay ve net çözüm olacaktır kabul ediyorum ama eğer öyle yaparsan işte bizler böyle sıkıntılarda kimseleri muhattap olarak göremeyeceğiz karşımızda...
|
||
selfat8
2. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abimde 2009 model sıfır almıştı ilk bir ay içinde öndeki aslan amblemi resmen sararmıştı servis direk oto yıkama mazemelerinin üzerine attı torpidoyo gelince yegenim cignediyi sakızı torpidoya yapıştırmış farkına vardıgımız zaman kurumuştu cekince kaplamanın pütürlü yüzeyıde sakızla gelmişti ne diyelim 207 böyle bir arac
|
||
BurçUMUL
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2009 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 295 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ulan bu peugeot un yaptığına bak . Nasıl bir sorumsuzluk . Bu nasıl bir kullanım hatası olsun . Levye mi sokup kanırtık o kısmı yuh doğrusu ve yazıklar olsun peugeota . Acayip soğudum .
|
||
Forever young by my gti
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yazık cok yazık... fırmanın ımajını zedeleyen davranıslar bunlar. ınsallah bu davranısı sergıleyen zıhnıyet en kısa surede ortadan kalkar...
|
||
furkan
1. Vites 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
arkadaşlar bu gibi sorunlar en pahalı olan araç markalarında bile var akrabam 2004 yılında 94000 tl ye bmw 318 dizel aldı 2 yıl 1 ay kullandı 40000 kmde turbodan kpan parça bloğu patlatmış motor kitledi garanti biteli 1 ay olmuştu özgerköy 15000 euro istedi yeni motor takılcak dedi avukat tutup mahkeme ihtarı yolladık ilk celse gelmeden bmw alman firması motoru söktü yeni sıfır motor taktı şafta 30000 tl cepte kaldı
|
||
C!N
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
mutlaka sorunlar olacaktır, bunun kadar normal birşey yok ama, kötü olan fimaların ürünlerinin arkasında durmaması. Malı sat, alışveriş bitsin sonra muhattap alma müşterini, ne kadar etiktir tartışılır.
|
||
irresistible86
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı irresistible86
|
|
İlk mesajımda da belirttim . Tabiki bütün markalarda böyle sorunlar oluşacaktır . Yakındığım konu , böyle bir olay yaşanması değil , bu sorunun firma tarafından üstlenilmemesi . Müşterisini mağdur etmesi . Volvo kullanan arkadaşımın hava yastığı açılmadı kaza yaptığında . Dava açtı , davanın daha ilk duruşması gelmeden Volvo'dan aradılar yeni araba verdiler . Başka bir arkadaşımın Toyota'sı var . 2002 model . Klimasında bir sorun oldu . Bir şeyi arızalıymış üretimden . Hemen değiştirdiler . Ama Peugeot direkt bunu kullanıcıya yüklüyor . Orasını hangi kuvvet kaldırabilir ki ? Çok sert bir malzeme , kullanıyorsanız bilirsiniz sizde . Bana sundukları mazeret çok güneşin altında bırakmışım arabayı o yüzdenmiş . Adamın yüzüne direkt kahkayı bastım bunu söyleyince . Sürekli güneş altında kullanılan taksiler var . Kaç yıllık araba onlarda olmuyorda sadece 2007 model Peugeot 207 sahiplerinde mi yaşanıyor bu olay . Neyse aslında bu konuda çok doluyum ama içime atıyorum artık . Şu sorun hallolsun . Peugeot'u direkt satıcam . Bu şekilde tamir ettirip hiç bir kullanıcıyı mağdur etmek istemem . Sonuna kadar gidip yaptırıcam . Sonra satıcam. Bir daha Peugeot mu ? Asla ...
|
||
irresistible86
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı irresistible86
|
|
Pardon yanlış ifade etmişim . Konsol değişimine vereceğim kadar para istiyorlar . 5 tane avukatla görüştüm . Bunlarda ikisi gerçekten işlerinin ehli insanlardı . Fakat bu kişiler bu işin onlar için küçük iş olduğunu 3000 tl para istediklerini söylediler . İşin açıkçası böyle bir parayı benim şu an bir avukata verebilmem mümkün değil . Onların önerdikleri başka avukatlara gittim . Onlar biraz daha işlerinde yeni avukatlardı . Burda da aklıma takılan sorun şu oldu ; Sonuçta bu Peugeot firması . Etrafında güçlü tanınan avukatlar vardır kesin . Benim avukatın aklını çelebilirler diye düşündüm . Çünkü bir de davayı kaybedersem karşı tarafın avukat masraflarını da benden istiyorlar . O yüzden valiliğe bağlı tüketici hakları derneği il hakem heyetine başvurdum . Ama orda da şöyle bir sorun var . Tüketici hakları derneğinin aldığı karar kesin karar olmuyormuş . Yani firmaya tebligat gönderiyorlar eğer haksız bulunursa Peugeot . Fakat Peugeot buna rağmen yerine getirmiyorsa kararı , tüketicinin yapması gereken tüketici mahkemesine başvurmaskmış . Ben elimden geleni yapacağım .
|
||
bayelektronik
2. Vites 07 - Eylül - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
|
|
çok ilginç bir konu hakikaten bu sorunu 3008 lerdede okumuştum.peugeotun bu duruma bir el atması gerek.3 yıllık arabada olacak işmi.
|
||
emrebesyo
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emrebesyo
|
|
lütfen bu konuda bana bilgisi olan arkadslarr yazarsa sevinrmmmm,benm arabmda 2007 ve 207 pejo aynı gögüs kabarması olayı arabamdada varr ve adamlarr bunu kabul etmiyoo bende aynı hatadan 3 dört kisiyi daha buldum ve mahkemeye vericem kanıtlarla resimlerle birlikte bakalım napıcaklarr bana yazarsanız arkadslarr sevinrmm burdann
|
||
emrebesyo
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emrebesyo
|
|
bana ulasmak isteyen arkadaslarrr mail adresim emrebesyo35@hotmail.com burdan bana ulasırsanız cokk sevinrmm lütfen duyarlı olalım ve haklı oldugumuz durumumuzun arkasında duralımm ben hakkımı arıycamm yardımcı olursanız cokk sevinrm arkadaslarr
|
||
emrebesyo
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emrebesyo
|
|
hocam bana ulasabilrsenz veya ben size ulasayımm nasıl ulasabilrmm yazarsanız sevinrmmmmmm mail adresimi yazdımmmm tesekkrler simdiden
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |