![]() |
|
LPG NİZ NE MARKA |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | |
selfat8 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güncceell
|
|
![]() |
|
inanctunc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inanctunc
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ANKETTE YOK AMA PEUGEOT GRUBUNDA KULLANILAN VE EN VERIMLI VERIMLIDEN KASIT ARIZA LAMBASI YANMAMASI PERFORMANS KAYBI OLMAMASI GIBI EN VERIM ALINAN MARKALARDAN BIRI STEFANELLİ BUGUN ÇELİK MOTOR ANADOLU GRUBUNUN TÜRKİYE DAĞITIMCILIĞINI USTLENEN MARKANIN EN BUYUK AVANTAJLARI ENJEKTÖR VE SİSTEMDE DEVİR KABLOSUNUN OLMAMASI. BU SAYEDE BELİRLİ BİR SÜRE SONRA MALESEF ARABALARIMIZDA ORTAYA CIKAN PROBLEMLER CIKMIYOR
|
|
Tunç İNANÇ
|
|
![]() |
|
behzat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2010 Konum: KAYSERİ-ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
lovato Allaha şükür
|
|
HAK GELDİ BATIL KAYBOLDU
|
|
![]() |
|
selfat8 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
![]() |
|
![]() |
|
bukadarmı hhhhhaaaaadddddiiiiiii
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
esasında su lısteden voltranı kaldıralım. pek sanmıyorum voltranlı arac cıkacagını... marka yok oldu gıttı nerdeyse :)) |
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
dün biladerin arabaya gaz ayarı 1000 km bakımına götürdürdük adamlar brc prins fln takıyolar 206 1.4 e en iyi uyum sağlayan kit hangisi falan diye sordum atiker dedi adam bende brc de prinsde var ama atiker daha iyi çalışıyo onlarda dedi full grupmu bakmak lazım falan dedi kafam karıştı iyice
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
tamam dogru soylemıs. brc full grup motorlarda zaten sıkıntılı. olmuyor desem yerıdır. yanı yazılımı uygun degıl. bır aralar pıyasada "yenı yazılım ıle artık full grup motorlardada sorunsuz montaj yapıyoruz" dıye bır cumle gezıyordu ama ne kadar gercekcı bılemıyorum. ama full grup motorla brc de sıkıntı yasayanları bılıyorum. prıns ın yazılımı hakkında bılgım yok. ama dogrudur kı atıkerın uymadıgı arac yok :))) |
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
atiker benimde işime gelir valla
![]() |
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
................................................................ 22 kişimi var yapmayın hadiiiiiiii
|
|
![]() |
|
demekki atiker peugeot 307 modelinde takılıp kullanılan ve uyum sorunu olmayan bir lpg gibi gözüküyor kaldiki piyasadaki en ucuz ve yerli marka büyük paralar vermeye kulakdan duyma o marka uymaz peugeot motoruna uymaz vs. gibi uydurma laflara ve konulara kulak asmamak gerekiyor ne dersiniz ( unutmayınki lpg konusunda her marka aracda sorun ufak yada büyük uygulamadan dolayı sorunlar mevcutdur )
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
uğraşmayın alın benzini yola devam
![]() |
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
uğraşmıyoruz zaten alıyoruz 50.000 tl. lpg yi yola devam ediyoruz yanından gecerek
![]() |
|
![]() |
|
hemde arasıra gaz pedalının dıbını gorerek gecıyoruz degıl mı ??? :DDD
|
|
![]() |
|
sayginoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sayginoner
Merhabalar öncelikle.. Aracım Peugeot 106 XR 98 model. Aldığımda üzerinde Milano marka sıralı sistem takılıydı. Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Tek problemim sabahları ilk çalıştırmada, çalıştırıyorum araba ilk 15-20 sn titreyerek çalışıyor, bazen stop ediyor, ısınıp lpg'ye geçtiğinde en ufak problem kalmıyor, ayrıyetten gün içindeki diğer çalıştırmalarda hiç problem yaşamıyorum. Sorunum galiba Benzin enjektörlerinden kaynaklanıyor. Onun dışında lpg kitinden son derece memnunum, geçişlerde hiç problem yok hissetmiyorum, performans çok çok iyi, tekleme istop etme gibi bir problem yok, arıza ışığı falan yanmıyor. Aracı 3 ay önce aldım benzinde ne kadar yaktığını bilmiyorum ama lpg'de şehir içi adana'da aldığım lpg markasına göre 17 ile 20 kuruş arasında değişiyor. Bp gaz kullanıyorum genellikle 100 km'de 9,1lt yakıyorum. Normalmi bilmiyorum??
|
|
![]() |
|
aracın gucune ve agırlıgına gore yakıtı normal. sonucta sehır ıcı kullanım kısıden kısıye ve yogunluga gore degısır. ayrıca tuketılen benzınıde goz ardı etmemek gerekır. onun harıcınde sabahkı tıtreme benzındeyken olup lpg ye gectıgınde kesılıyorsa benzın puskurtme sıstemıne bakmak gerekır. pekı bu tıtreme ısındıgındada benzınde yapıyormu??
|
|
![]() |
|
sayginoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sayginoner
sabah ilk çalıştırma dışında bu sorun yok, ısındığında sorun yok, benzindede kullansam sorun yok, tek sorun ilk çalıştırmada..
|
|
![]() |
|
307xr1.4 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
arkadaşlar bende 2004 307 1.4 16v xr var.
Lpg taktırmayı düşünüyorum bu hafta (bayram öncesi:) ankarada mocan-brc servisini önerdi arkadaşlarım.1500tl 12 taksit dediler.herşeyi orjinalmiş.beyni çin malı falan takmıyorlarmış.ben pek anlamıyorum ama 1200 tl ye de var diyorlar. beyler bana bir yol gösterebilirmisiniz.simit depo mu yoksa büyük depo mu almak daha mantıklı bilemedim kullanıcılar bana nelere dikkat edeceğimi yazabilirler mi? şimdiden çok teşekkürler. |
|
ankarada pug307 ustasına ihtiyacım var.
lütfen adres msj atın... |
|
![]() |
|
simit tüp iyidir bagacda yer tutmaz fark edilmez istepneyide eve cıkar lastik tamir ve şişirme özelikli ürünlerden al ben atiker kullanıyorum iyi yerde takdırda gerisi para tuzaqı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |