Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - LPG NİZ NE MARKA
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

LPG NİZ NE MARKA

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Anket Sorusu: BAKALIM EN COK HANGİ MARKA KULLANIYORUZ
Anket Seç Oylar Anket İstatistikleri
51 [27,57%]
43 [23,24%]
5 [2,70%]
61 [32,97%]
2 [1,08%]
3 [1,62%]
11 [5,95%]
3 [1,62%]
4 [2,16%]
2 [1,08%]
Bu ankete oy veremezsiniz

Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
selfat8 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı selfat8 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2010 Saat 17:30
güncceell
Yukarı Dön
inanctunc Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı inanctunc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2010 Saat 19:29
ANKETTE YOK AMA PEUGEOT GRUBUNDA KULLANILAN VE EN VERIMLI VERIMLIDEN KASIT ARIZA LAMBASI YANMAMASI PERFORMANS KAYBI OLMAMASI GIBI EN VERIM ALINAN MARKALARDAN BIRI STEFANELLİ BUGUN ÇELİK MOTOR ANADOLU GRUBUNUN TÜRKİYE DAĞITIMCILIĞINI USTLENEN MARKANIN EN BUYUK AVANTAJLARI ENJEKTÖR VE SİSTEMDE DEVİR KABLOSUNUN OLMAMASI. BU SAYEDE BELİRLİ BİR SÜRE SONRA MALESEF ARABALARIMIZDA ORTAYA CIKAN PROBLEMLER CIKMIYOR
Tunç İNANÇ
Yukarı Dön
behzat Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı behzat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2010 Saat 20:47
lovato Allaha şükür
HAK GELDİ BATIL KAYBOLDU
Yukarı Dön
selfat8 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı selfat8 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2010 Saat 22:41
Alkış
Yukarı Dön
selfat8 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı selfat8 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2010 Saat 08:31
bukadarmı hhhhhaaaaadddddiiiiiii
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2010 Saat 08:45

esasında su lısteden voltranı kaldıralım. pek sanmıyorum voltranlı arac cıkacagını... marka yok oldu gıttı nerdeyse :))

Yukarı Dön
Onur Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Onur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2010 Saat 09:33
dün biladerin arabaya gaz ayarı 1000 km bakımına götürdürdük adamlar brc prins fln takıyolar 206 1.4 e en iyi uyum sağlayan kit hangisi falan diye sordum atiker dedi adam bende brc de prinsde var ama atiker daha iyi çalışıyo onlarda dedi  full grupmu bakmak lazım falan dedi kafam karıştı iyice
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2010 Saat 09:37

tamam dogru soylemıs. brc full grup motorlarda zaten sıkıntılı. olmuyor desem yerıdır. yanı yazılımı uygun degıl. bır aralar pıyasada "yenı yazılım ıle artık full grup motorlardada sorunsuz montaj yapıyoruz" dıye bır cumle gezıyordu ama ne kadar gercekcı bılemıyorum. ama full grup motorla brc de sıkıntı yasayanları bılıyorum. prıns ın yazılımı hakkında bılgım yok. ama dogrudur kı atıkerın uymadıgı arac yok :)))

Yukarı Dön
Onur Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Onur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2010 Saat 09:42
atiker benimde işime gelir valla Sırıtma fiyatıda uygun sıcak bakmaya başladım atikere
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
Yukarı Dön
selfat8 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı selfat8 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2010 Saat 16:22
Alkış BUKADARMIYIZ
Yukarı Dön
selfat8 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı selfat8 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2010 Saat 21:51
................................................................ 22 kişimi var yapmayın hadiiiiiiii
Yukarı Dön
selfat8 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı selfat8 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2010 Saat 10:25
demekki atiker peugeot 307 modelinde takılıp kullanılan ve uyum sorunu olmayan bir lpg gibi gözüküyor kaldiki piyasadaki en ucuz ve yerli marka büyük paralar vermeye kulakdan duyma o marka uymaz peugeot motoruna uymaz vs. gibi uydurma laflara ve konulara kulak asmamak gerekiyor ne dersiniz ( unutmayınki lpg konusunda her marka aracda sorun ufak yada büyük uygulamadan dolayı sorunlar mevcutdur ) 
Yukarı Dön
GiTaRRa Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı GiTaRRa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2010 Saat 02:19
uğraşmayın alın benzini yola devam Gülme
      Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:)
          KONYA
Yukarı Dön
selfat8 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı selfat8 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2010 Saat 08:07
uğraşmıyoruz zaten alıyoruz 50.000 tl. lpg yi yola devam ediyoruz yanından gecerek Sırıtma
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2010 Saat 13:38
hemde arasıra gaz pedalının dıbını gorerek gecıyoruz degıl mı ??? :DDD
Yukarı Dön
sayginoner Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sayginoner Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2010 Saat 13:48
Merhabalar öncelikle.. Aracım Peugeot 106 XR 98 model. Aldığımda üzerinde Milano marka sıralı sistem takılıydı. Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Tek problemim sabahları ilk çalıştırmada, çalıştırıyorum araba ilk 15-20 sn titreyerek çalışıyor, bazen stop ediyor, ısınıp lpg'ye geçtiğinde en ufak problem kalmıyor, ayrıyetten gün içindeki diğer çalıştırmalarda hiç problem yaşamıyorum. Sorunum galiba Benzin enjektörlerinden kaynaklanıyor. Onun dışında lpg kitinden son derece memnunum, geçişlerde hiç problem yok hissetmiyorum, performans çok çok iyi, tekleme istop etme gibi bir problem yok, arıza ışığı falan yanmıyor. Aracı 3 ay önce aldım benzinde ne kadar yaktığını bilmiyorum ama lpg'de şehir içi adana'da aldığım lpg markasına göre 17 ile 20 kuruş arasında değişiyor. Bp gaz kullanıyorum genellikle 100 km'de 9,1lt yakıyorum. Normalmi bilmiyorum??
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2010 Saat 14:18
aracın gucune ve agırlıgına gore yakıtı normal. sonucta sehır ıcı kullanım kısıden kısıye ve yogunluga gore degısır. ayrıca tuketılen benzınıde goz ardı etmemek gerekır. onun harıcınde sabahkı tıtreme benzındeyken olup lpg ye gectıgınde kesılıyorsa benzın puskurtme sıstemıne bakmak gerekır. pekı bu tıtreme ısındıgındada benzınde yapıyormu??
Yukarı Dön
sayginoner Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sayginoner Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2010 Saat 14:23
Orjinalini yazan: cecoli cecoli Yazdı:

aracın gucune ve agırlıgına gore yakıtı normal. sonucta sehır ıcı kullanım kısıden kısıye ve yogunluga gore degısır. ayrıca tuketılen benzınıde goz ardı etmemek gerekır. onun harıcınde sabahkı tıtreme benzındeyken olup lpg ye gectıgınde kesılıyorsa benzın puskurtme sıstemıne bakmak gerekır. pekı bu tıtreme ısındıgındada benzınde yapıyormu??

sabah ilk çalıştırma dışında bu sorun yok, ısındığında sorun yok, benzindede kullansam sorun yok, tek sorun ilk çalıştırmada..
Yukarı Dön
307xr1.4 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 307xr1.4 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2010 Saat 23:00
arkadaşlar bende 2004 307 1.4 16v xr var.
Lpg taktırmayı düşünüyorum bu hafta (bayram öncesi:)
ankarada mocan-brc servisini önerdi arkadaşlarım.1500tl 12 taksit dediler.herşeyi orjinalmiş.beyni çin malı falan takmıyorlarmış.ben pek anlamıyorum ama 1200 tl ye de var diyorlar.
beyler bana bir yol gösterebilirmisiniz.simit depo mu yoksa büyük depo mu almak daha mantıklı bilemedim kullanıcılar bana nelere dikkat edeceğimi yazabilirler mi?

şimdiden çok teşekkürler.
ankarada pug307 ustasına ihtiyacım var.
lütfen adres msj atın...
Yukarı Dön
selfat8 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı selfat8 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2010 Saat 08:14
simit tüp iyidir bagacda yer tutmaz fark edilmez istepneyide eve cıkar lastik tamir ve şişirme özelikli ürünlerden al ben atiker kullanıyorum iyi yerde takdırda gerisi para tuzaqı
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon E-2008 Elektrik cızırtı sesi ve patlama sesi son mesaja git 802 1 Aliosmanaltuntas
konu icon ESP/ASR ARIZASI sonrası Elektrik Gelmeme Sorunu son mesaja git 352 0 J3udu
konu icon Aracı klima dügmesi çalışıyor ancak klima çalışmıy son mesaja git 219 0 Semih025
konu icon Motordaki şıkırtı sesi son mesaja git 833 0 KillBOB
konu icon Mazotta su var uyarisi son mesaja git 6199 3 407aziz
konu icon Merhaba tanışma son mesaja git 10 1 GökhaN
konu icon YARDIM!! 3008 motor titremesi ve diğer sorunlar son mesaja git 2040 1 berter
konu icon DİZEL MOTORDA YAĞ ÇUBUĞUNDAN YAĞ ATMASI son mesaja git 1136 0 GRKN35
konu icon Hoparlörden gelen çatlama sesi son mesaja git 7370 4 Murat0642
konu icon Peugeot 308 Kilit Problemi son mesaja git 1193 0 gulemans
konu icon Çözülemeyen gaz kesme arızası son mesaja git 1382 0 tunakrf
konu icon Soğutmalı Torpido Gözü son mesaja git 3637 1 burak0701
konu icon ARKADAŞLAR Bİ SORUNUMA ÇÖZÜM BULALIM LÜTFEN. son mesaja git 5845 9 telliogluorhan
konu icon hararet sonrası stop etmesi son mesaja git 504 0 egecaglar
konu icon 207 far ayar vidası yerinden çıktı son mesaja git 1414 0 Ayan
konu icon Peugeot 206 1. Vitesten 2.vitesen geçerken vuruntu son mesaja git 5049 9 sedatdizin
konu icon DTC P1351 son mesaja git 40689 12 Ebulfeth
konu icon 208 yağ yakma son mesaja git 897 0 barisF
konu icon Otomobil Neden Hararet Yapar.? son mesaja git 20280 8 brs3393brs
konu icon Serdar Yıldırım Hikayeleri son mesaja git 6324 7 Serdar102
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 EKIM EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kayıt bulunamadı.
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English