![]() |
|
COM2000 |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende hazırda yok resimler.pc de olsa sorun değil.
sizde yapın canlı canlı görün. :) |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
:) resımde gormek bısey ıfade etmez yaw canlı canlı goreceksın kı ne oldugun anlayacaksın =) |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
phaselispa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
buarada arkadaşlar ekranı takınca . o uyarılar varya. işte kapı acık emniyet kemerini tak ısıklar silecekler otomatik. bunlar direk çalısıyor. yüklemeden sonra yakıtla alakalı kısım geliyor.
bu arada felinelere hakikaten cok güzel oluyor.
kol+3 satır ekrana 300 ödedim. ama kol bozuk çıkınca anlattıgım işlem varya onu yaptık yetkili serviste, sorunsuz çalıştı.
bu arda cruize control olayınıda denedik.
kolu taktık aracı bilgisayara bagladık test sürüşüne cıktık. ama maalesef hiçbir tepki vermedi. yetkilide cc nin ucları boşta dedi. tepki vermemesi ondan dolayı dedi.
ve istersen beyni bırak elektronikçi bi arkadaşım var acıp baglantılarını yapsın dedi ama, yemedi o riski alamadım.
|
|
2005 PEUGEOT 206 FELİNE 1.4 HDİ
Dahi anlamıdaki de ayrı yazılır Alex "De" Souza |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
sadece ekran alsak :D calısmaz mı bu :d
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
sadece ekran alırsan yol bilgisayar verileri hariç diğer bilgileri görürsün...
benim 1 seneyi geçti kullanıyorum,kesinlikle taktırın derim. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
taktırın diyosunda ne ekran var nede com 2000 şans meselesi bu bulamıyorsun ki servis fiyetlarıda belli sormadım bile kimbilir kaçliradır
|
|
![]() |
|
phaselispa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
600 diyo ben sordum. telefonla her tarafı aradım ben ist ankara özellikle. bu ekilde aramakta mantıklı bence. pertçileri bulmak lazım
|
|
|
![]() |
|
com a mı yoksa ekranla beraber mi yuhh yaaa
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
sadece com a :) ki oda bizdeki kol. tuslusunu sormadım bile
Düzenleyen phaselispa - 07 Kasım 2010 Saat 00:27 |
|
|
![]() |
|
feline kolu 550 serviste..ama ben yarı fıyatına sıfır aldım servisten.meslek sırrı ;)
sizede yardımcı olmak isterdim ama stoklu oluyor indirimliler. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Burak resimler için teşekkürler uygulamayı bende yapacağım en kısa zamanda
![]() Bu uygulama için sanırım aracın 2003 model üstü olması yeterli ? |
|
![]() |
|
evet arkadaşım.2003 ve üstü olması yeterli.
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
bende uygulamayı bitirdikten sonra güzel bir detaylı yazı hazırlayalım hep beraber nasıl yapılır bölümümüze yapmayı düşünen herkese kolaylık olsun.
|
|
![]() |
|
çok iyi düşünmüşsün gökhan resimli yaparsan daha hoşolur en yakın zamanda bekliyoruz
|
|
![]() |
|
bayramdan sonra inş uygulamayı gerçekleştirip nasıl yapılır bölümüne ekleyeceğiz. sponsorumuz oto efeyle aracına yol bilgisayarı yapmak isteyen herkese yardımcı olacağız.
|
|
![]() |
|
nedim83 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 179 |
arkadaslar,uzun zamandir com2000 koluyla ilgili gerekli işlmleri yapamamiştim.sadece ozgurden 3 satır ekran aldik,öyle kaldi..dun sürücü kursumuza 2011 206+ envy aldik.tab envy de hersey var ama benim comfort modelinde yok:)) neyse...ikitellide güngoren-bagcılar sanayi sitesinde yedek fren ve yedek debriyaj taktirmaya gittim..pedallar takilirken ben de buarada ataturk sanayi sitesine gecip şu com2000 olayına bakayım dedim..aksoy ticarete ugradim..çok kol var.araç yanımda olmadigi icin tereddütlüydüm.aklima komple almak yerine sadece silecek kolu tarafını alayim dedim...eve gelip araci ustama göturdum,fakat uymadi soketlerin takildigi yer farkli...şimdi komple almak yerine arka silecek için çevirdigimiz kısmı denicem bakalim.olursa paylaşirim.
|
|
PEUGEOT 206 FEVER 1.4 hdi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |