![]() |
|
Stop lambası ve abs ışığı. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | ||
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
naksi herhangi bir arıza tespit edilmedi benim araçta bir de sen göster servisine istersen benimde hala yanıyor ne yapacağız şaşırdım valla
|
||
![]() |
||
naksi ![]() 2. Vites ![]() 01 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
|
ya nasıl cozcez bu sorunu sanırım bu sorun son zamanlardaki yagmurlardan vs oldu bendede aynı sorun var ve abs devreye giriyo sorun yok gibi ama stop ısıgı ile abs ışıgı çalıstırdktan sonra tekrar yanıp sonuyo bu sıreda stop ısıgı 3 defa yanıp sonuyo
|
||
![]() |
||
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
|
Peki tşk ederim voodoo..
|
||
![]() |
||
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
|
bilmiom ben turkiyede yasamiorum....biraz arastir bulursun
![]() |
||
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
||
![]() |
||
|
Bunu her yıkamacı yapamaz o zaman bence nasıl kaldıracaklar arabayı ki dediğin gibiyse bu işte sakat :(
|
||
![]() |
||
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
|
altini araba yikamacilarina yikatabilirsin,ama kanal yada araba kopmle kalkmasi gerekio,fazla yuksek basincla yikatma,cunku ufak tefek sensor vb..parcalari kopartabilir...
|
||
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
||
![]() |
||
|
Valla takip edebildiğim kadarıyla abs de sorun yok devreye giriyor aklım karıştı valla bakalım yarın motor soğukken çalıştırayım yanacak mı ışık?..Ayrıca altını nasıl yıkatabilirim arkadaşlar nerde yıkıyorlar?
|
||
![]() |
||
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
|
frene bastıgın zaman abs devreye cabuk gırıyormu hemen vurmaya baslıyormu
|
||
![]() |
||
|
Özel serviste kontrolden geçirildi araç ama herhangi bir arıza vs tespit edilmedi.Sensörler temizlendi sadece ama hala o ışık yanıyor ilginç bir durum
![]() |
||
![]() |
||
|
voodoo altını nerde yıkatabilirim?Arabada herhangi bir arıza yokmuş sadece sensörler temizlenmiş şimdi arabayı almaya gidiyorum ama sorun düzeldi mi bilmiyorum?..
|
||
![]() |
||
naksi ![]() 2. Vites ![]() 01 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
|
Gardaşlar bugun benim arabada aynı sorun basladı sorunun cozumu hakkında bilgisi olan varsa ve servis sorunu bulabildiyse bilgi verirseniz sevinirim bu aralar yagmurlu istanbulda havalar çamur vs olabilirmi die bende supheliyim |
||
![]() |
||
|
Araba hala serviste ve hala ses yok ustalardan daha doğrusu şöyle;hala bakılıyor ama anormal bir durum bulunamamış halen..
|
||
![]() |
||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
|
çok merak ettim sorunu.benimki akü değişimi ile giderildi hemen.servisde öyle söyledi zaten..zaten aküm 5 senelikti
![]() |
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
||
|
Valla çamurdan olabilir mantıklı gelmiyor değil ama şu an serviste araba zaten bakalım ne diyecekler sorun neymiş?Tek dileğim pek masraf çıkarmaması yeterince bakımda verildi zaten...
|
||
![]() |
||
|
hidrolik yaginin seviyesinin azalmasindan degilse...sunlaradanda olabilir.abs lambaları abs sensörlerinin kirlenmesi. fren balata
ve disklerinin arasına çamur ve asırı tozlanması ile
yanabilir.bilgisayara baglayınca herhangı elektronık bır arıza
vermıyorsa saydığım sorunlardan yanar.Tavsıyem aracın altını yıkamaya
ver. komple cok cüzi bir rakama yıkıyorlar zaten.
|
||
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
||
![]() |
||
|
cok bilen arkadaslara yaziver kardes o cevabi special... |
||
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
||
![]() |
||
|
Arkadaşlar bugün servise götürüp aküye baktırdım ama akü sağlam bir problem yokmuş geç olduğu için bugün bırakmadım yarın servise bırakacağım o zaman ne sorunu olduğu anlaşılacak..
|
||
![]() |
||
|
Tamam arkadaşlar yardımlar için sağ olun.Umarım pek masraf çıkarmaz da :/.Götürdükten sonra bilgilendirme mesajı atacağım..
|
||
![]() |
||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
|
serviste sorunca aküyle bağlantısı oldugunu öğrenince buraya yazarsan iyi olur.bilmeyenlerde öğrenmiş olur... |
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
||
|
Hidrolik yağından mı diyorsun yani?Yahu n yapacağımı şaşırdım eğer geçmezse 2-3gün sonra servise bırakacağım baksınlar ama umarım o güne kadar yolda bırakmaz yeni 110.000 bakımından çıktı şu an 112.000 de bir araba aldık şansa bak böyle devam etmez umarım işim yaş yoksa ![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |