![]() |
|
Catalytic Converter Hatası |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
amores ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Birde sole bir sorunum var...zaten 307 de sorun hic bitmior ama olsun arabami seviorum :)
Arac ilk calistiginda yol bilgisayari gelmio bi sure sonra gelio veya hic gelmio...birkac aydir bu bole daha once bu sorun yoktu aracin calismasiyla beraber yol bilgisayarida calisiordu..
Kardesimle sole bi cozum bulduk..yol bilgisayari ekranini yerinden soktuk ve arkada soket gibi bisey var onu cikarip takinca ekran gelio yani manuel bi sekilde calistirioruz...
Elektrik sorunumu yoksa temassizlik falanmi var anlamadim????Bikac yere gosterdim anlamadilar hemen yol bilgisayari degiscek dediler...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
o tarz torpıto ustundekı ekranlar gunesten cok etkılenıyorlar. bazı araclarda gunes altında kalıp torpıto cok ısındıgında ekran kayboluyor. araca bınıp harekete gectıkten sonra ısısı dustukce gorunur olmaya baslıyorlar. genelde olay bılg la alakalı degıl. ekran bu sıkıntıyı yaratıyor. belkı senın ekranında hastalanmıstır. yada soyledıgın gıbı temas problemı var. ya ekranı degısırsın denersın yada sıkı temas edecek sekılde bakımını yaparsın...
bılmeyen ustalara gıdersen hemen degısmeyı yanı kolay yolu denerler. arıza tesbıtı yapmadan dırekt parca degısırler. ama senın sorunun hala cozulmeyebılır :DD
|
|
![]() |
|
amores ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Evet sicaklarda ekranin kayboldugunu duymustum benimki ole bi problem deil ekran kaybolmasi hic olmadi bende..benimki arac ilk calistiginda yol bilgisayari calismio haliyle hicbisey calismio (gostergeler,dortluler radyo...vs) biraz yol aldiktan sonra kendiliginden gelio eger gelmezse dedigim gibi ben kendim elimle calistiriorum...Elektrikcilere gosterdim anlamadilar servise gidincede degisecek diolar kime gostercem anlamadim??
|
|
![]() |
|
ya self servıs yapacaksın yada bu ısten ıyı anlayan bırını bulacaksın... |
|
![]() |
|
Tesekkurler umarim bulurum..
|
|
![]() |
|
nerede oturuyorsun??? ayrıca profıldekı konum kısmını dolduralım lutfen. yonetımımızden bu ıse bır el atmasını ıstıyorum. ıkıde bırde sorma geregı duymayalım degıl mı yanı???
|
|
![]() |
|
Evet kesinlikle...Ankarada oturuyorum..
|
|
![]() |
|
ankarada oturan arkadaslarımız ıyı usta bulmanıza yardımcı olabılırler
|
|
![]() |
|
erk ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
|
|
![]() |
|
soketını sokup takıyor ondan sonra calısmaya baslıyor ekran...
|
|
![]() |
|
akar88 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2014 Konum: van Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Bu sabah arabamda catalytic converter fault yazisi cikti, araba titremeye ve gaz almamaya basladi... Yaklasik 1 senedir kullaniorum ilk defa bole bi yazi cikti sorun neden kaynaklaniyor bilen varmi? Arabam 2004 model 307 LPG li... aynı hata bugün verdi araba 50 km hızı aşamıyor otamatik bendeki ne yapmam gerekiyor acil!!!!2004 307
|
|
Yaşamak güzeldir...
|
|
![]() |
|
scorpion_enis ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mart 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpion_enis
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam sorunun var tamamda katalitik konvertorle ilgili bütün başlıkların altına yazman daha hızlı cevap alıcagın anlamına gelmiyor. önce kendini tanıtırsan bilen arkadaşlar elbette yardımcı olucaktır. şimdiden geçmiş olsun
|
|
307cc
Araç Linkim: http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=33886&PN=1&title=bebegimin-guncel-resimleri-cc |
|
![]() |
|
akar88 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2014 Konum: van Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
sanayiye gittim bugün bujilere baktılar bi sıkıntı yok daha sonra çin malı 175 tl lik bir ateşleme bobini taktılar araba da çıt ses çıkmadı fevkalade çalıştı. 300 tl ye orjinalini sipariş ettirdim. Usta aracı bu şekilde sürmememi söyledi 3 gün sonra değiştireceğim bilginize!
|
|
Yaşamak güzeldir...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |