Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU >Peugeot Ses Sistemleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 206+ plus ses sistemi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

206+ plus ses sistemi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
bro Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı bro Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Kasım 2010 Saat 14:03
Orjinalini yazan: Birtan ÇÖTELİ Birtan ÇÖTELİ Yazdı:

arkadaşlar 206+ plus aracin tepyinde RDS vardir.yalnizca servise gidin ve açtirin.ben ilk aldigimda hemen araci servise götürdüm araçta aktif olmayan herşeyi açalim dedim Rds de açildi çatır çatır kullaniyorum maşallah.
bende mart 2010 da aldim araci.arka sislerde tek lamba var arka kapılarda kolon yok kafalıklarda yok.kafalıklar paket halınde satiliyordu ben aldigim zaman o paketli araç yoktu o yüzden alamadim.kafalıklar 400 tl civari satiliyor serviste.
arka sislerde tek lamba olmasi kötü diger tarafa lamba koyma yeri var mi peki??

Aktif olmayan başka neler varmış bilgi verdiler mi?Kaldı ki özellik varsa neden aktif değil?Acaba teyp ayarlarını kurcalayınca mı açılıyor Shocked Mesela sıfır aldığım diğer marka araçta,hareket edince otomatik kapanan kapıları aktifini sonradan kendim yaptım veya hızlanınca artan ses ayarını da.Elektronik konusuna hakim bir servis elemanıyla bunları konuşmak gerekiyor sanırım.

Konu başlığına gelirsek arkadaşımız Birtan hala sorusuna cevap alamamış,ki bende temiz ve net bir ses isteyenlerdenim.Bu konuda Ford Focus Ve Seat Leon'un üstüne tanımıyorum.Sanki amfi'li sistem var arabalarda..Sanırım arka kapılara sadece bass kabini,önlerede ebatına uygun 3 yollu kabin koymak en iyisi.Araç gelince hepsine el atacağım o zaman paylaşırım tecrübelerimi..büyük ihtimal uygun olan varsa kompenant takımı (İnfinitiy'i çok duyuyoyrum) yada en kötü eski emektar pioneer kabin takarım.Bass olarak kicker ilk terciğim (Arka kapılar için uygun ebat varsa-daha araştırmadım)Hatta şimdi bi araştırayım nette neler bulacağım bakalım Göz Kırpma Önemli olan teybin kaç çıkışlı ve çıkış rms güçleri..Diğer türlü 2 çıkışlılarda güç bölünüyor ve çokta sağlıklı olmuyor.İnşallah amfi çıkışı da vardır teybin..

Çift arka sis farını bende istiyorum,Bazen arkadan uzunla gelen ökö..'lere iyi cevap oluyor.Şirket aracım clio symbol de tesisatı çekilmiş;sadece lamba yuvasını açıp lambayı takmak yetiyordu.İnşallah ön ile arka sislere de ayrı ayrı kumanda ediliyordur.Gereksiz yere arka sislerini yakanlara sinir oluyorum.(Önler neyse de sissiz havada arkadakiler neden yanar anlamam-net havada sağlam göz alıyor) Ayrıca arka tamponun ortasında olan sisi de stoplara eklemişler sanırım 206 plus'ta..Orayada orjinal sis ekleyip çakar yapmayı düşünüyorum formula hesabı Sırıtma
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2010 Saat 20:57

Rds'yi istanbulda bağlarbaşinda açi otomativ var orda açtirdim.bilgisayara bağlandi.

araçta birde derece var ama bunu bizim servis beceremedi.onuda bir forumda arkadaş yaptırmiş ordan biliyorum.bence araçta aktif olmasi gereken çok şey var ama servisler yeterli bilgileri olmadigi için cevap bulamiyorlar.emminyet kemer ikaz lambasi göstergede var ama çalişmiyor.
birde peugeot müşteri hizmetini ariyarak internette okudugum şeyleri(bazilari arka kapılarda kolon oldugunu ve arka sağ tarafdada sislerin oldugunu söyluyorlar) bunlari sorarak bilgi almak istedim.sis fari imkansiz oldugunu belirtti.türkiye gelen bütün 206+ pluslarin arka kapılarinda kolon olmadigini belki servis elinde araçi denemek amaçli taktigini öyle sattigini söyledi.
Yukarı Dön
Mesut Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
11 - Temmuz - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Mesut Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2010 Saat 23:19
Orjinalini yazan: Birtan ÇÖTELİ Birtan ÇÖTELİ Yazdı:

arkadaşlar 206+ plus aracin tepyinde RDS vardir.yalnizca servise gidin ve açtirin.ben ilk aldigimda hemen araci servise götürdüm araçta aktif olmayan herşeyi açalim dedim Rds de açildi çatır çatır kullaniyorum maşallah.
bende mart 2010 da aldim araci.arka sislerde tek lamba var arka kapılarda kolon yok kafalıklarda yok.kafalıklar paket halınde satiliyordu ben aldigim zaman o paketli araç yoktu o yüzden alamadim.kafalıklar 400 tl civari satiliyor serviste.
arka sislerde tek lamba olmasi kötü diger tarafa lamba koyma yeri var mi peki??

Birtan, Dostum arka sol sıs aktıf sağ sis te cıkartıp baktıgında ampul delıgı bıle yok bos reflektor yanı sadece ıcı bos kutu. bende kaza eserı ogrendım bunu arkadan vurdular servıse gıttım verdıklerıne baktım ampul var cıkana balktım ampul yok :) ya dedım baba elektrık kablosu varm ı o da yok dedıler ıı dedım o zaman soldan saga bı kablo cekelım catır catır cektıler ::)  bu arada arka koltuk kafalıkları yok tu arabada nedense extra ıstedıler kı arabayı full aldım abs sınden yan cıtalara kadar. arka kapılara gelınce kolonlaır hala evde duruo onların yerıne mıd taktırdım ben mısler gıbı :) zaten kendı kolonları 5 para etmıyor nedense kartona vuruo sankı ıgrenc kalıtesız ses verıyorlar :) 15 bın bakımı geldı pazartesı servıse goturecem kısmetse dedıgın gıbı aktıf olmayan ne varsa hepsını actıracam umarım becerebılırler :D  herkeze hayırlı suruşler :)
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2010 Saat 00:54
Orjinalini yazan: ozaannn ozaannn Yazdı:

Sony iyi değil pionnerda tavsiye etmem compedant taktır yükselticilerini bağlamadan asla pişman olmazsın artık kabin devri bitti marka olarakta yazdıklarımı bulursan taktıracağın yerede sor dediklerimi mutlaka ve mutlaka tavsiye edeceklerdir
infinty compedantları iyi sonra kicker ve jbl en iyisi jbl bence

bende katılıyorum benim aracımda PHİLİPO diye bir marka var show yapıyor resmen tavsiye edeerim
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2010 Saat 22:02
şimdi bir şey hakkında bilgi alamadim bir daha sorim arkadaşlar.
biraz titiz adamimdir.arka kapılarda kolon bulunmadigi için kablo tessisati servis olmadigini söyluyor.şimdi kablo tessisatini arka kapılara nasıl çekeçekler.nelerden geçireçekler.teyp sökülecek mi bana arka kapılara nasıl kablo çekilçegini anlatirsaniz sevinirim.
Yukarı Dön
nedim83 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
27 - Ekim - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı nedim83 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Mart 2011 Saat 23:58
2010 model 206+ comfort aracımı aldigimda,arka kapılarda hoparlör vardi..daha oncede belirtildigi gibi sag arkada sis farı yok..gecen hafta elektrikçime gittim sag tarafa bi kablo cektik,reflektör içine duy yerleştirdik ve 21 W lamba koyduk.."nasil yapilir" kisminda ayrıntıları gorebilirsiniz..

ayrıca bugun de arka hoparlörlerimi söktürüp 13cm pioneer taktirdim.nispeten iyi oldu ama şimdi ön kapılara taktim kafayı..16cm pionner ile degişicem galiba..
PEUGEOT 206 FEVER 1.4 hdi
Yukarı Dön
nedim83 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
27 - Ekim - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı nedim83 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2011 Saat 13:59
arkadaşlar bugun ön kapılardaki hoparlörleri pioneer TS1642 lerle değiştirdim.şimdi ön-arka takim oldu iyi oldu:)..fabrikanin koydugu hoparlörler 15W mış:))

arkalar 13cm=50tl
önler 16cm=70tl
işçilik=20tl işçilik

toplam=140tl..tatmin edici bir ses sistemim oldu..

Düzenleyen nedim83 - 04 Nisan 2011 Saat 14:05
PEUGEOT 206 FEVER 1.4 hdi
Yukarı Dön
musician Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
03 - Haziran - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı musician Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2011 Saat 15:47
bende düşünüyorum bişeyler ama kararsızım... teyp orj. mı kalsa yoksa değiştirsem mi ? ya da senin gibi yapıp tatmin edici bir ses alabilirmiyim acaba ??
Peugeot 206 + ComforT
Alimünyum Gri
Eskişehir

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2011 Saat 15:53
16 ve 13 alacaksan Hertz öneririm. O ölçülerde çok iyidir.
Yukarı Dön
Dogukan_3002 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Dogukan_3002 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2011 Saat 18:35
ses sistemi için önce teypten başlamak gerek ayrıca medie marktan hepsini alsanız amfi woofer vs. size 600-700 liraya patlar işte ortalama
Yukarı Dön
coc22 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı coc22 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2012 Saat 13:29
selam, RDS açtırmak için servis ortalama ne kadar fiyat ister...  bu onuda bilgisi olan var mı?

1.4 Sportium 206+
Yukarı Dön
Özgür Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
07 - Şubat - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Özgür Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2012 Saat 13:31
20 tl serviste.
kendinizide tanıtırsanız seviniriz.
206 feline 1.4 hdi 2006
Yukarı Dön
coc22 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı coc22 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2012 Saat 13:51
öncelikle teşekkürler, aranıza hoş geldim :)

ben cem
yaşadığım yer ist - bayrampaşa

2 ay önce, 2011 9bin km de 1.4 benzinli sportium 206+ aldım..

tabi haliyle aracı yeni aldığım için yavaş yavaş şu toparlanma sürecini geçince :) cam filmi, kolçak, arka kafalıklar ve 4 tane abartı olmadan yeterli seviyede hoparlör takviyesi yapmak istiyorum...

RDS yi ramide baykaralar orada açtırmak istiyorum inşallah becerebilirler...

geçen 1 ay önce yıllık bakımını yaptırdım 365 TL aldılar..

kolçak sordum 220 tl dediler

lastik orjinal paspas sordum onada 40 tl dediler..

RDS yide sordum ama orda çalışan kız birden dondu kaldı bende sinirlendim çıktım...

dediğiniz gibiyse 20 tl çok para değil inşallah becerebilirlerde aktif hale gelir..

1.4 Sportium 206+
Yukarı Dön
isodogu Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
04 - Temmuz - 1975

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı isodogu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2012 Saat 19:35

206 ,207,307ler için söylüyorum anfi ve bass olmadan sadece mid takımı ve kommponentle düzgün ses alınamaz. izolasyon yaptırmadan en kalite hoparlörü bağla yine olmaz (kapı içine sabitlenmediği durumda) orjinal teypte anfi çıkışı yok ama anfi çıkışı dönüştürücüsüyle bu problem çözülür orta halli bir anfi ve bass ile olay tamamdır  ben yaptım olduCool

Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (1) Teşekkür(1)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2012 Saat 15:25
Orjinalini yazan: coc22 coc22 Yazdı:

selam, RDS açtırmak için servis ortalama ne kadar fiyat ister...  bu onuda bilgisi olan var mı?

Garantisi devam eden araçsa ücretsiz yaptırabilirsiniz.

-RDS yi açtırın
-Dereceyi açtırın(hat çekmek lazım fln derler itiraz edin herkes açtırdı)
-Aracın kilidini ilk açtığnız da kapıyı açmazsanız geri kitleyen sistemi açtırın
-Ne olur ne olmaz ileride ekran alırsanız diye yol bilgisayarını aktif ettirin.
Yukarı Dön
coc22 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı coc22 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2012 Saat 19:00
Orjinalini yazan: ScHerZo ScHerZo Yazdı:

Garantisi devam eden araçsa ücretsiz yaptırabilirsiniz.

-RDS yi açtırın
-Dereceyi açtırın(hat çekmek lazım fln derler itiraz edin herkes açtırdı)
-Aracın kilidini ilk açtığnız da kapıyı açmazsanız geri kitleyen sistemi açtırın
-Ne olur ne olmaz ileride ekran alırsanız diye yol bilgisayarını aktif ettirin.

Çok teşekkürler, bu yazdıklarınızın hepsini ücretsiz yaparlarsa süper olur çünkü hepsi gerekli...

İst da bunların becerebilecek olan servis var mı bilen varsa yazarsa sevinirim...

1.4 Sportium 206+
Yukarı Dön
ertugrulll Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ertugrulll Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2012 Saat 20:26

ben cem

tabi haliyle aracı yeni aldığım için yavaş yavaş şu toparlanma sürecini geçince :) cam filmi, kolçak, arka kafalıklar ve 4 tane abartı olmadan yeterli seviyede hoparlör takviyesi yapmak istiyorum...

RDS yide sordum ama orda çalışan kız birden dondu kaldı bende sinirlendim çıktım...

dediğiniz gibiyse 20 tl çok para değil inşallah becerebilirlerde aktif hale gelir..

2011 model aracına 365 tl verdim demişsin. bende geçen 20 gün önce servise girdim abc ye bendekide 400 tl tuttu ama araç garantili olduğu için 10000 bakımıda olduğundan dolayı para almadılar. senden neden ve ne amaçla para aldılar enteresan. 2011 206+ sport sen en az 2013 yılına kadar beleş yararlanıyorsun servislerden. Ben 4 kere gittim servise göral+ ABC x 2 + En son fatih peugeot  benzin parası dışında hiçbir ücret ödemiyorsun. Bir yanlışlık olmasın senin ? !!!!
Siteden Yapılan:Mercekli Bi-Xenon,Iran Stoplar,7 Inc Ekran,4 Cam Otomatik,CC,Sağ Sis,Bagaj-Torpido-Kaldırım aydınlatma,Tutamaçlar,Arka Kafalık-Hoparlör,Elektirkli Isıtmalı Yan Ayna,Çeşitli sensörler..
Yukarı Dön
coc22 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (1) Teşekkür(1)   Alıntı coc22 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2012 Saat 20:51
Orjinalini yazan: ertugrulll ertugrulll Yazdı:

ben cem

2011 model aracına 365 tl verdim demişsin. bende geçen 20 gün önce servise girdim abc ye bendekide 400 tl tuttu ama araç garantili olduğu için 10000 bakımıda olduğundan dolayı para almadılar. senden neden ve ne amaçla para aldılar enteresan. 2011 206+ sport sen en az 2013 yılına kadar beleş yararlanıyorsun servislerden. Ben 4 kere gittim servise göral+ ABC x 2 + En son fatih peugeot  benzin parası dışında hiçbir ücret ödemiyorsun. Bir yanlışlık olmasın senin ? !!!!

vallah ben aracı 2.el aldım 9.200km de falandı aldığımda, ama 1 sene 2 ay olmuş trafiğe çıkalı.. İST Rami de Baykaralar var oraya sorayım dedim ilk bakımı ne zaman diye bana ya 1 sene yada 15.000 km hangisi önce dolarsa dediler sisteme girdi baktı dedi 1 sene dolmuş ve 2 ay geçmiş yapmamız gerekir dediler fiyatı da 385 tl dedi sonra iskonto yapıcam 365tl  dedi vallah paşa paşa ödedim :)

benim bildiğim 2.500 km bakımı ücretsiz oluyor..

1.4 Sportium 206+
Yukarı Dön
rifatseker Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
02 - Ağustos - 1981

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı rifatseker Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2012 Saat 09:35
Araç garantili olduğu için bakımlardan para almıyorlar diye bir şey yok benimde bildiğim , bende 2010 model 206 + sahibiyim. 2.500 bakım haricinde diğer bakımlarda , değişen yağ , ıvır zıvır paralarını alıyorlar.. Ha girdiğinde sadece lastik havasına falan bakıp etrafında geziniyorlar ise aracın , o zaman para almıyor olabilirler. Araç garantili bile olsa sonuçta adamlar içine yağ koyuyorlar filtre değiştiriyorlar bunun parasını neden almasınlar...  Garanti kapsamındaki arızalar için gidersen o zaman almıyor olabilirler... 

Ve eğer almadılarsa bana servisten kontrol ettirebilmem için bilgileri paylaşırsan sevinirim. Bizde gider servise çökeriz biz enayimiyiz de bizden para alıyorsunuz diye.. ? 

Düzenleyen rifatseker - 09 Ocak 2012 Saat 09:35
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)

Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4
Yukarı Dön
zpy26 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zpy26 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2012 Saat 10:26
müzik sistemi:
çift oval 460w pionner
1000w kutu bass pioneer champion series
jwc 50x4 teyp
boshman amfi 1800w
jbl 4x50w da teyp var tavsiye ediyorum toplamda sanırım 800 lira max ama muhteşem bir sistem arabada her taraf titriyor aynalar falan cok istek olursa bir video gonderirim teşekkürler kolay gelsin.
ayrıca oval taktırcaksan bagaj üstüne taktırmanı tavsiye ederim cok iyi derecede ses alırsın
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Teyp çalışmıyor ölü Peugeot 207 benzinli 2008 mode son mesaja git 72 0 Selimhan
konu icon 3008 vites kutusu arızalı son mesaja git 15399 16 Yunus1313
konu icon 307 Economy mode active hatası son mesaja git 729 1 pckobat
konu icon 306 Otomatik Vites - Yardımcı olabilirmisiniz. son mesaja git 8468 1 muhsintekin
konu icon Tanışma son mesaja git 2 0 Nazif Kılıç
konu icon 2. Sahibinden Temiz ve Bakımlı 2003 Model 206 son mesaja git 226 0 muzo
konu icon Peugeot 208 (1. seri) 1.5 BlueHdi Yağ Önerisi son mesaja git 8476 3 mustgok
konu icon Teyp Sessiz Modu son mesaja git 25179 14 Bilal ALTINER
konu icon 206, 206+ ve 307....3 Satır Yol Bilgisayarı Ekranı son mesaja git 97450 590 Kasım4284
konu icon 2012 model 508 far ampül değişim son mesaja git 14675 3 zaferçinar
konu icon eski kasa 508 son mesaja git 294 1 zaferçinar
konu icon 308 1.6 HDi Yağ Önerisi son mesaja git 1527 0 alperyacan
konu icon Otomatik şanzıman vites atma arızası son mesaja git 1579 0 Zeynepk
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 5992 6 Optimus Prime
konu icon Tanışma: Merhabalar son mesaja git 3 0 DieAnotherDay
konu icon yakıt tüketimi 30L son mesaja git 3450 1 407muhendisi
konu icon P2074 hatası 308 2012 model 1.6 vti son mesaja git 2565 0 Courage
konu icon Stop halinde iken silecekler ve farların çalışması son mesaja git 10016 4 C4for
konu icon 2011 5008 vites kutusu arızası(çözüldü) son mesaja git 63356 25 Ahmet Altaş
konu icon Yağ Kaçağı son mesaja git 4413 0 Mental
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 FEBRUARY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Ahmet Altaş 3
407muhendisi 2
zaferçinar 2
muhsintekin 1
pckobat 1
Yunus1313 1
C4for 1
Selimhan 1
Courage 1
DieAnotherDay 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English