![]() |
|
206+ plus ses sistemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
bro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2010 Konum: Ören-İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Aktif olmayan başka neler varmış bilgi verdiler mi?Kaldı ki özellik varsa neden aktif değil?Acaba teyp ayarlarını kurcalayınca mı açılıyor
![]() Konu başlığına gelirsek arkadaşımız Birtan hala sorusuna cevap alamamış,ki bende temiz ve net bir ses isteyenlerdenim.Bu konuda Ford Focus Ve Seat Leon'un üstüne tanımıyorum.Sanki amfi'li sistem var arabalarda..Sanırım arka kapılara sadece bass kabini,önlerede ebatına uygun 3 yollu kabin koymak en iyisi.Araç gelince hepsine el atacağım o zaman paylaşırım tecrübelerimi..büyük ihtimal uygun olan varsa kompenant takımı (İnfinitiy'i çok duyuyoyrum) yada en kötü eski emektar pioneer kabin takarım.Bass olarak kicker ilk terciğim (Arka kapılar için uygun ebat varsa-daha araştırmadım)Hatta şimdi bi araştırayım nette neler bulacağım bakalım
![]() Çift arka sis farını bende istiyorum,Bazen arkadan uzunla gelen ökö..'lere iyi cevap oluyor.Şirket aracım clio symbol de tesisatı çekilmiş;sadece lamba yuvasını açıp lambayı takmak yetiyordu.İnşallah ön ile arka sislere de ayrı ayrı kumanda ediliyordur.Gereksiz yere arka sislerini yakanlara sinir oluyorum.(Önler neyse de sissiz havada arkadakiler neden yanar anlamam-net havada sağlam göz alıyor) Ayrıca arka tamponun ortasında olan sisi de stoplara eklemişler sanırım 206 plus'ta..Orayada orjinal sis ekleyip çakar yapmayı düşünüyorum formula hesabı
![]() |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Rds'yi istanbulda bağlarbaşinda açi otomativ var orda açtirdim.bilgisayara bağlandi. araçta birde derece var ama bunu bizim servis beceremedi.onuda bir forumda arkadaş yaptırmiş ordan biliyorum.bence araçta aktif olmasi gereken çok şey var ama servisler yeterli bilgileri olmadigi için cevap bulamiyorlar.emminyet kemer ikaz lambasi göstergede var ama çalişmiyor.
birde peugeot müşteri hizmetini ariyarak internette okudugum şeyleri(bazilari arka kapılarda kolon oldugunu ve arka sağ tarafdada sislerin oldugunu söyluyorlar) bunlari sorarak bilgi almak istedim.sis fari imkansiz oldugunu belirtti.türkiye gelen bütün 206+ pluslarin arka kapılarinda kolon olmadigini belki servis elinde araçi denemek amaçli taktigini öyle sattigini söyledi.
|
||
![]() |
||
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
|
|
||
![]() |
||
|
bende katılıyorum benim aracımda PHİLİPO diye bir marka var show yapıyor resmen tavsiye edeerim |
||
![]() |
||
|
şimdi bir şey hakkında bilgi alamadim bir daha sorim arkadaşlar.
biraz titiz adamimdir.arka kapılarda kolon bulunmadigi için kablo tessisati servis olmadigini söyluyor.şimdi kablo tessisatini arka kapılara nasıl çekeçekler.nelerden geçireçekler.teyp sökülecek mi bana arka kapılara nasıl kablo çekilçegini anlatirsaniz sevinirim.
|
||
![]() |
||
nedim83 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 179 |
|
2010 model 206+ comfort aracımı aldigimda,arka kapılarda hoparlör
vardi..daha oncede belirtildigi gibi sag arkada sis farı yok..gecen
hafta elektrikçime gittim sag tarafa bi kablo cektik,reflektör içine duy
yerleştirdik ve 21 W lamba koyduk.."nasil yapilir" kisminda ayrıntıları
gorebilirsiniz..
ayrıca bugun de arka hoparlörlerimi söktürüp 13cm pioneer taktirdim.nispeten iyi oldu ama şimdi ön kapılara taktim kafayı..16cm pionner ile degişicem galiba.. |
||
PEUGEOT 206 FEVER 1.4 hdi
|
||
![]() |
||
nedim83 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 179 |
|
arkadaşlar bugun ön kapılardaki hoparlörleri pioneer TS1642 lerle değiştirdim.şimdi ön-arka takim oldu iyi oldu:)..fabrikanin koydugu hoparlörler 15W mış:))
arkalar 13cm=50tl önler 16cm=70tl işçilik=20tl işçilik toplam=140tl..tatmin edici bir ses sistemim oldu.. Düzenleyen nedim83 - 04 Nisan 2011 Saat 14:05 |
||
PEUGEOT 206 FEVER 1.4 hdi
|
||
![]() |
||
musician ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Mart 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
|
bende düşünüyorum bişeyler ama kararsızım... teyp orj. mı kalsa yoksa değiştirsem mi ? ya da senin gibi yapıp tatmin edici bir ses alabilirmiyim acaba ??
|
||
Peugeot 206 + ComforT
Alimünyum Gri Eskişehir |
||
![]() |
||
|
16 ve 13 alacaksan Hertz öneririm. O ölçülerde çok iyidir.
|
||
![]() |
||
Dogukan_3002 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2011 Konum: 1 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dogukan_3002
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ses sistemi için önce teypten başlamak gerek ayrıca medie marktan hepsini alsanız amfi woofer vs. size 600-700 liraya patlar işte ortalama
|
||
![]() |
||
coc22 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
|
selam, RDS açtırmak için servis ortalama ne kadar fiyat ister... bu onuda bilgisi olan var mı?
|
||
1.4 Sportium 206+
|
||
![]() |
||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
|
20 tl serviste.
kendinizide tanıtırsanız seviniriz.
|
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
||
coc22 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
|
öncelikle teşekkürler, aranıza hoş geldim :) yaşadığım yer ist - bayrampaşa 2 ay önce, 2011 9bin km de 1.4 benzinli sportium 206+ aldım.. tabi haliyle aracı yeni aldığım için yavaş yavaş şu toparlanma sürecini geçince :) cam filmi, kolçak, arka kafalıklar ve 4 tane abartı olmadan yeterli seviyede hoparlör takviyesi yapmak istiyorum... RDS yi ramide baykaralar orada açtırmak istiyorum inşallah becerebilirler... geçen 1 ay önce yıllık bakımını yaptırdım 365 TL aldılar.. kolçak sordum 220 tl dediler lastik orjinal paspas sordum onada 40 tl dediler.. RDS yide sordum ama orda çalışan kız birden dondu kaldı bende sinirlendim çıktım... dediğiniz gibiyse 20 tl çok para değil inşallah becerebilirlerde aktif hale gelir.. |
||
1.4 Sportium 206+
|
||
![]() |
||
isodogu ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Temmuz - 1975 Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2011 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
|
206 ,207,307ler için söylüyorum anfi ve bass olmadan sadece mid takımı ve kommponentle düzgün ses alınamaz. izolasyon yaptırmadan en kalite hoparlörü bağla yine olmaz (kapı içine sabitlenmediği durumda) orjinal teypte anfi çıkışı yok ama anfi çıkışı dönüştürücüsüyle bu problem çözülür orta halli bir anfi ve bass ile olay tamamdır ben yaptım oldu |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Garantisi devam eden araçsa ücretsiz yaptırabilirsiniz. -RDS yi açtırın -Dereceyi açtırın(hat çekmek lazım fln derler itiraz edin herkes açtırdı) -Aracın kilidini ilk açtığnız da kapıyı açmazsanız geri kitleyen sistemi açtırın -Ne olur ne olmaz ileride ekran alırsanız diye yol bilgisayarını aktif ettirin. |
||
![]() |
||
|
Çok teşekkürler, bu yazdıklarınızın hepsini ücretsiz yaparlarsa süper olur çünkü hepsi gerekli... İst da bunların becerebilecek olan servis var mı bilen varsa yazarsa sevinirim... |
||
1.4 Sportium 206+
|
||
![]() |
||
ertugrulll ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertugrulll
|
2011 model aracına 365 tl verdim demişsin. bende geçen 20 gün önce servise girdim abc ye bendekide 400 tl tuttu ama araç garantili olduğu için 10000 bakımıda olduğundan dolayı para almadılar. senden neden ve ne amaçla para aldılar enteresan. 2011 206+ sport sen en az 2013 yılına kadar beleş yararlanıyorsun servislerden. Ben 4 kere gittim servise göral+ ABC x 2 + En son fatih peugeot benzin parası dışında hiçbir ücret ödemiyorsun. Bir yanlışlık olmasın senin ? !!!! |
||
Siteden Yapılan:Mercekli Bi-Xenon,Iran Stoplar,7 Inc Ekran,4 Cam Otomatik,CC,Sağ Sis,Bagaj-Torpido-Kaldırım aydınlatma,Tutamaçlar,Arka Kafalık-Hoparlör,Elektirkli Isıtmalı Yan Ayna,Çeşitli sensörler..
|
||
![]() |
||
|
vallah ben aracı 2.el aldım 9.200km de falandı aldığımda, ama 1 sene 2 ay olmuş trafiğe çıkalı.. İST Rami de Baykaralar var oraya sorayım dedim ilk bakımı ne zaman diye bana ya 1 sene yada 15.000 km hangisi önce dolarsa dediler sisteme girdi baktı dedi 1 sene dolmuş ve 2 ay geçmiş yapmamız gerekir dediler fiyatı da 385 tl dedi sonra iskonto yapıcam 365tl dedi vallah paşa paşa ödedim :) benim bildiğim 2.500 km bakımı ücretsiz oluyor.. |
||
1.4 Sportium 206+
|
||
![]() |
||
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
|
Araç garantili olduğu için bakımlardan para almıyorlar diye bir şey yok benimde bildiğim , bende 2010 model 206 + sahibiyim. 2.500 bakım haricinde diğer bakımlarda , değişen yağ , ıvır zıvır paralarını alıyorlar.. Ha girdiğinde sadece lastik havasına falan bakıp etrafında geziniyorlar ise aracın , o zaman para almıyor olabilirler. Araç garantili bile olsa sonuçta adamlar içine yağ koyuyorlar filtre değiştiriyorlar bunun parasını neden almasınlar... Garanti kapsamındaki arızalar için gidersen o zaman almıyor olabilirler...
Ve eğer almadılarsa bana servisten kontrol ettirebilmem için bilgileri paylaşırsan sevinirim. Bizde gider servise çökeriz biz enayimiyiz de bizden para alıyorsunuz diye.. ? Düzenleyen rifatseker - 09 Ocak 2012 Saat 09:35 |
||
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
||
![]() |
||
zpy26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
|
müzik sistemi:
çift oval 460w pionner 1000w kutu bass pioneer champion series jwc 50x4 teyp boshman amfi 1800w jbl 4x50w da teyp var tavsiye ediyorum toplamda sanırım 800 lira max ama muhteşem bir sistem arabada her taraf titriyor aynalar falan cok istek olursa bir video gonderirim teşekkürler kolay gelsin. ayrıca oval taktırcaksan bagaj üstüne taktırmanı tavsiye ederim cok iyi derecede ses alırsın |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |