![]() |
|
106 GTİ alınık |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
yusufcilgin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcilgin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
güncelll
|
|
Dalqasız denizde herkes kaptan
|
|
![]() |
|
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sanzıman Dislilerinde Bir Degisiklik Oldugunu Sanmıyorum...Dijital Gösterge Dösemelerin Kumasları Koltuk Kafalıkları Biraz Farklı Deri Olanlar Nubuklu Bunlardan Baska Farklılık Göremedim...Bence 106larda 97,98 Ve Son Olarak 99 Modelleri,En Kupon Modellernden Benim Görüsüm..1997 Full+Full Ben Olsam Onları Tercih Ederdim Kardeşim Ve Artı Olarak Benim Görüsüm Daha Safkan Bir Durusu Var Çıtaları Olsun Sifreli Çalıstrma Deri Koltuklar VS VS...Sahsen Ben Bu Devirde 106 Alacak Olsam Model Bakmam En Temizi Neyse Ona Bakarım.Bulamadıkmı Son Care 2002 VTS MK2.Hürmetlerrr....!
|
|
StOcK 99 106 S16/GTI
|
|
![]() |
|
yusufcilgin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcilgin
2000 ve üzeri gti larda vites dişlileri farklı biraz daha uzun ve dijital gösterge vs mirak
|
|
|
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
aynen +++
|
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
2000 ve üzeri alma bence. ne varsa 97 98 99 larda var. 97 full al derim bence |
|
![]() |
|
hüseyin0220 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hüseyin0220
usta bende var ama 98 model. düşünürsen görüsebiliriz
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcilgin
Arkadaslar temiz 106 gti almayı düşünüyorum ilk gti olmayacak ama vazgecemiyorum satmak isteyen olursa alıcıyım temiz 2000 ve üzeri tercihim ucuk rakamlar olmasın mümkünse degerini verebilirm saygılar |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |