![]() |
|
hız sabitleyici neden olmaz? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sonunda çok şükür oldu :) artık çalışıyor. nasıl olduğunu izah edebilmek isterdim lakin bilmiyorum . Tek bildiğim aracımın beyni ile alakalı bir sıkıntı olduğu motor beyni sistemin devreye girmesini engelliyormuş. Bayağı uğraştılar.
samsun ve civarında taktırmak isteyen olursa Bektaş oto elektrik - elektronik samsun sanayiisinde bir yer hangi sanayii diye sormayın inanın bilmiyorum. Samsunu pek bilmem. numarası 03622382672 . Tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum işinin ehli insanlar.
Buradan çorum servisteki elektrik uzmanına ( ! ) selam ediyorum. saat 12 civarıydı sanırım Mümkün değil olmaz demişti. Oluyormuş demek ki bir ara yolum düşerse tekrar uğrayıp göstereceğim oluyor muymuş olmuyor muymuş.
![]() NOT: Sorumlu arkadaşlar umarım isim ve telefon vermeme kızmazsınız ben uzun zamandır uğraşıyorum bir sürü vakit kaybettim. Boşuna uğraştım. Durumu benzer olan arkadaşlar boşuna vakit kaybetmesinler istedim.
|
|
![]() |
|
eserruzgar07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2010 Konum: BALIKESIR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı eserruzgar07
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
mrhb oncelıle ben yenı uye oldummm siteye bende hız sabiteleyeci taktırmak ıstıyorumm bende 307 1.4 hdi var buna oluyor mu yanı bılgısı olan varsa yardım ederse cok sevınırımm bırdeee dıreksıyonun solundaa yerı var mı dedıler bendee yok aama dırksıyonun altını cıkardım ve yerı var
sadece uste plastıkte yerı yokk yanı cızgılerıı bılgı verırsenız cok sevınırım
|
|
ALP BEYAZ 307
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |