![]() |
|
duygusal araç 307... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
yzt06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu konuyu okuduktan 1 saat sonra arabama bindim..hava çok sıcaktı..ilk defa klima bendede soğuk üflemedi..stop edip çalıştırdıktan sonra düzeldi:)sanırsam bu klima sorunu bendede var
|
|
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR...
|
|
![]() |
|
ereneren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Mart - 1987 Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
geçen gece aracım cd çalarken bir anda radyoya geçiş yaptı otomatik olarak çok otomatik bir araçtır kendisi ...
sonra "SRC" tuşuna basarak cd ye almaya çalıştım fakat nafile direksiyonun altındaki cd ye geçiş tuşuna bastım gine nafile aracı sağa çektim kontağı kapatıp açtım (malum enteresandır bilgisayar gibi kapatıp açınca bir çok elektronik aksam çalışmaya başlıyor) gine çalışmadı başka bir 307 kullanan arkadaşıma sordum enteresan bir çözüm önerisi getirdi sert bir biçimde cd changer a yumruk at dedi güldüm bende saçmalama dedim zaten çıt kırıldım her hadisesi elimizde kalmasın servise sordum değişmesi gerektiğini söyledi e bende malum bozuk değişicek sinirimi alırım diye yumruk attım bi kaç kez rahatladım iyi geldi bana onada iyi gelmiş olucak ki cd chancer çalışmaya başladı saat gibi tıkır tıkır dayaktan anlıyor alet anlaşılan araca askeri yöntemler uygulamak gerekiyor :) |
|
otomatik 307
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
genel 307 sahıplerının sıkayetlerı bıraz benzer. fakat genelde 307 lerde bıraz elektronık sıkıntıların oldugu malumdur. ama bu bırazda sans ısı. bazısında tık demıyor bazısındada arıza bıtmıyor :)) sunuda eklemek ıstıyorum teknıgın teknolojının ılerledıgı bu son yıllarda bır tek pug larda degıl dıger markalardada benzer elektronık sorunlar yasanabılıyor. mesela gecen sene 2001 5.28 ın vıtese taktıgımızda gıtmedıgını dısarı cıkıp aracı kılıtleyıp yenıden bındıgımızde aracın her zamankı gıbı yoluna devam ettıgını gordum. servıse telefon actıgımızda boyle yapmamızı soyledı. Düzenleyen cecoli - 05 Ağustos 2010 Saat 08:31 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |