![]() |
|
307 cruise control |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 1718192021> |
Yazar | |
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
açıklaman için teşekkürler istanbullu. stabilite kontrol zaten esp ( electronik stability program)demek, ki senin aracında olmadığı halde herhalde menülerden yanlışlıkla açmış ve unutmuş olabilirsin. esp hatasını verdiği zamanlarda seninle de görüşmüştük, hatırlıyorum.
demekki kablo çekmişsin ve pp2000 ile menüden limitörsüz seçeneği seçmişsin. tek muamma yazılım. orada acaba ne yapıldı? hangi versiyon yüklendi? benim aracımda çalışır mı? bu sornun cevabı para bulduğumda denizliden gelecek...
|
|
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
motob yeyni yazılım versyon nosu 57 pp2000 de gördüm
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
sen nasıl yaptınki enjeksiyon beynine zarar verdi sanıyorum kısa devre yaptı
|
|
|
|
![]() |
|
mert_sy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Afyon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
bugün baktım fren müşürüne, 4 tane kablolu bir jak fren müşürüne giriyor 3 ü turuncu 1 i mor renkte |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
O halde olmamasi icin herhangi bir sorun yok. 4 kablonun ikisi fren tertibati icin 2 si ise cruise kontrol icin. Bazi araclarda (istanbullu'nunkinda oldugu gibi) bu cruise control icin olan kablolar bulunmuyor. O yuzdende o kablolari sizin kendiniz cektirmeniz gerekiyor ki istanbullu bunu basardi. Sizin aracinizda bu tesisat anlasildigi uzere var. O yuzden yazilimla oynanarak tanitilabilmesi gerekiyor. Düzenleyen koliva - 05 Nisan 2012 Saat 11:05 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
koliva kardeşimin izni ile ben bişe söylemek istiyorum debriyaj ve fren ile cruz controlun alakası oldugu için debriyaj ve fren müşürlerinin saglamlıgı kontrol edilmesi lazımdır her ikisinden biri arızalı ise çalışmaz eger ikiside saglamsa pp2000 de tamemen yazılımsal ayarlanılması gerekir bir kaç sık var motor beyninden ayarlanması gereken sırayla ayarlanıp denemeye çıkılması gerekir ayrıca pp2000de debriyaj fren ve hız sabitleme kollarının çalışıp çalışmadıgıda kontrol edilebilir senin aracında %100 çalışır arkadaşım hatta dediklerime baktır yap zahmetsizolarak çalışır
|
|
|
|
![]() |
|
mert_sy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Afyon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Ozaman satmama gerek yok yani
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
bu işler aracı satmanı gerektirmez kardeş o tarafta ikamet eden forum arkadaşlarımız yardımcı olacaktır sana yapacak usta konusunda
bana kalırsa oralara bile gitmene gerek yok elinde peugeut planet 2000 programı olan ve bu programı biraz kullanmayayı bilen herkez yapar senin işini |
|
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Bence de uzak yerlere gitmene gerek yok. Sanayi de kimde PP2000 var bir sor sorustur. Zaten eger birisinde varsa az cok kullanmayi da biliyordur. Bol sans. |
|
![]() |
|
taa konyaya gittim adam programdan bişeyler yaptı olmadı dedi bıraktı, Sözde iyi anlıyordu usta ama olmadı işte :(
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
ugraşmak şstemeyen ustada agız alışkanlıgı olmaz demek
|
|
|
|
![]() |
|
35.000 km aracımı satmayı düşündüm ciddi ciddi, menisküs var sağ dizimde, uzun yolda ağrı yapıyor sürekli ayağın gazda durması. Olsa şu hız sabitleme sevinçten havalara uçarım herhalde. Birazda hırs yaptım kimi oluyo kimi olmuyo diyince. İnşallahhhhh olur yaaaaa
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
bu başlık altında yadım eger okumuşsan bilirsin banada olmaz dedilerki benim durumum seninkinden çok zordu 1 motor beynine 1 bsi (araç içi kontrol ünitesi)beynine kablo çekmem gerekiyordu ben bu kabloların çekilmesi gereken yerleri bu formda koliva kardeşim sayesinde ögrendim ve çekildi sonuç harika diger formdaki arkadaşlarımın aracında cc sabitledigi hız görünmüyoken bende görünüyor kaldıki senin araçta hiç bir kablo çekilmesine gerek yok senin fren müşüründe 4 kablo var dedigine göre çok basit yanılma sasma yoluyla bir iki denemeden sonra çalışır ustaya söylücen sey parametrelerden fren müşürü debriyaj müşürü ve cruz control tusları çalısıyormu pp 2000den kontrol edelim edelim bu kadar fren müşürü yazılımın versyonuna göre 2 şık görünebilir bilgisayarda 2 sininde çalışması gerekiyor bence senin ya fren müşürü yada debriyaj müşürü çalışmıyor ayrıca hastalıgın için acil şifalar sana
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
keske istanbula gelme sansın olsada burda baktırsak nasıl olmuyomuş sonrada o ustaya gitsende biraz ustalık ögrense
|
|
|
|
![]() |
|
fren müşürü ile ilgili şöyle bir tecrübem olmuştu alakalımı bilmiorum ustaya söylemek aklıma gelmedi. Arabayı ilk aldığımda tüp taktırdım ve tuvturk e muayeneye gittim araba geçmedi deiler fren lambaları yanmıyormuş. Fren müşürü alayım dedim servise gittim ellerinde yokmuş, elektrikçiye gittim adam aldı eline baktı evirdi çevirdi, eline aldığı eğe gibi birşey, uçları temizledi, oldu abi dedik taktık çalışıyo lambaları yakıyor. bunla alakalı olurmu acaba?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
fren müşüründeki 4 adet kablonun ikisi lamba için 2 taneside cruze control içindir buyuk olasılıkla ondan olabilir
|
|
|
|
![]() |
|
bugün özel servise gittim kolu taktılar pp2000 den açtılar Cc yi, yola çıktık. vee sonunda oldu. Ekranda cc 67 yazıyo sabitleğin hızı. hiçbir problem yok
![]() |
|
![]() |
|
Hadi +1 cruise controllu daha ![]() Konya'dakiler neden yapamamislar acaba merak ettim. Herneyse hayirli ugurlu olsun. Siradaki... ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
gözün aydın bol sabitlemeler sana sevindim aracını satmana gerek kalmadı artık
|
|
|
|
![]() |
|
Evet satmama gerek kalmadı, ayrıca konyadakiler neden yapamamışlar tam anlayamdım ama sanırım Konyadaki usta 3. viteste denedi sanki. Tam hatırlamıyorum ama 4. viteste denemedi sanki. Şuan 4. viteste çalışıyor benim sabitleyici, 50 km hızın üzerinde. Ayrıca 2-3. viteste denemeye çalışınca Yol bilgisayarı ekranında "CRUISE CONTROLLER IMPOSSIBLE" diye ikaz veriyo. Yani hız veya Vites sınırını geçmediğimi ve sabitleyici devreye giremeyeceğini uyarıyo. 4. vitese geçince sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Ama aklıma takılan bir şey var; 4. Vites 70 te gidiyorum mesela, On-Off düğmesini çevirince direkt sabitlemiyor "Cc -----" Yukarısındada "Off" yazıyor. Sonra "+" tuşuna basınca devreye giriyor bu normalmi?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 1718192021> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |