![]() |
|
HunTaZz ( 22.Sayfa Günceli ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 1213141516 19> |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ya burak sana ne oldu şimdi ...???
|
|||
![]() |
|||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
||
aga ne ayaksınız siz yaa siteyi çökertmeyemi çalışıyosunuz bi vurgun yaptınızda kaçmayamı çalışıyosunuz yahuu
|
|||
![]() |
|||
||
öğrenci adamın halinden öğrenci adam anlıyor aynen öyle abi biraz atıştık.yoksa arabayı sizde gördünüz soğulacak bir yanı yok. |
|||
![]() |
|||
||
abim olayın detayları şöyle sonuçta 18-19 yaşında bir gencim ister istemez gençliğin vermiş olduğu heyecanla arabaya bişeyler yaparken babama danışıyorum yok diyip hevesimi kırıyor bende bu yüzden araçtan soğudum artık abi.Benim olayım diğer abilerime göre basit ama bana koyuyo abi babamın lafları.Gerçi onunda kötü bi düşüncesi yok aldığım para ufak bir miktar olduğu için ilerde askerlik okul felan olduğu için cebinde dursun diyo ama kendi arabaya bişey yapınca ne bana sorup fikir alıyo nede yapalım edelim diyo.direk kafasına koyduğunu yapıyo beni üzen olay bundan ibaret. ![]() |
|||
![]() |
|||
||
yok abi maşaallhı varda soğudum işte birazcık. |
|||
![]() |
|||
||
araba yüzünden babamla atıştık abi o kadar ![]() |
|||
![]() |
|||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|||
![]() |
|||
||
ya bizimki heves kırma makinesi mübarek ![]() |
|||
![]() |
|||
||
memo ya laf yok burak duzelıceksınız sıkma canını senın baban seker 10 numara adam olur bole seyler
|
|||
![]() |
|||
||
laf etmiyorum abi 10 numara biliyorum ama bazen 8 ile 9 arasına düşüyor hevesimi kırınca. ![]() |
|||
![]() |
|||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
||
bisi olmaz her genç kızın başına gelir böyle şeylerr
|
|||
![]() |
|||
||
sıkma canını gelip geçici şeyler bunlar....
|
|||
![]() |
|||
||
Kardeşim birebir yaşadım bende aynı şeyleri,şuradaki birçok insanda yaşamıştır,bi süre sonra seni kendi haline bırakacak merak etme ;) Hiç sıkma canını,soğuyacak birşey yok,o senin baban,kapındaki de kimseye seni muhtaç etmeyen araban,ufak tefek şeyleri yaparsın sorun değil,mesele büyük şeyler çıkmasın kardeşim benim :))))
|
|||
![]() |
|||
||
Allah iyiliğini Versin Burak; Korkuttun Bizi...
![]() Neyse Allahtan Herkesin Başından Geçen Mevzular, Böyle Pes Edip Hemen Bırakma, Savaşmalısın, Mesela Yapma Dediya Arabayı Hemen Götür Komple Body Kıt e Koy ![]() Şu Resimdeki Gibi Yapıp Kapının Önüne Çek... ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
geçer burak geçer
![]() |
|||
![]() |
|||
||
tazlarda yaprak dökümü başladı hadi hayırlısı bakalım. |
|||
![]() |
|||
||
Burak bunlar gençlik heyecanları. Herkes gençlik döneminde babasıyla çatışmıştır.
Albayım sen ne yaptın öyle. Benim oğlum arabayı haberim olmadan bu hale sokacak, keratayı ayaklarından tavana asarım
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Allah nasip ederde benımde oğlum olurda baba baba arabaya yay takalımmı,jant takalımmı derse hiç tereddüt etmeden olur diycem ama jantları ben seçerim
![]() |
|||
![]() |
|||
||
cücük remazanda yapcakmış taşkın abi jant lastik
![]() Düzenleyen by_ersin - 25 Ağustos 2011 Saat 13:01 |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 1213141516 19> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |