Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >307
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 307 cruise control
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

307 cruise control

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 1112131415 21>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
albayman Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı albayman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2012 Saat 11:22
iexplorer sedre penceresinde sol en altta açıklamalar bölümüne tıklayınca yeni bir iexplorer penceresi açoyor. orada oprşasi den bakınca araçların ve versiyonların listesi çıkıyor. 307vancan tıklayınca çıkan sembolik opr şeması 6 rakamlı. benim aracımda opr numarası toplam 7 rakamlı, gene bu konuda paylaşmıştım. ama 7 rakamlı opr "t5fullcan" için görünüyor bunu anlayamamıştım. sedre şuan iexplorer da stabil değil. bazen şemalar açıyor bazen açmıyor. deneye deneye bişeyler oluyor tam çözemedim şuan.
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2012 Saat 12:23
Orjinalini yazan: albayman albayman Yazdı:

iexplorer sedre penceresinde sol en altta açıklamalar bölümüne tıklayınca yeni bir iexplorer penceresi açoyor. orada oprşasi den bakınca araçların ve versiyonların listesi çıkıyor. 307vancan tıklayınca çıkan sembolik opr şeması 6 rakamlı. benim aracımda opr numarası toplam 7 rakamlı, gene bu konuda paylaşmıştım. ama 7 rakamlı opr "t5fullcan" için görünüyor bunu anlayamamıştım. sedre şuan iexplorer da stabil değil. bazen şemalar açıyor bazen açmıyor. deneye deneye bişeyler oluyor tam çözemedim şuan.

O numara aracinizin hangi tarihte uretildigini belirten bir numaradir. Bu bir standarttir ve her aracta vardir. Numaralar 1 Ocak 1993 tarihinden baslar ve devam eder. Bu tarihin RPO karsiligi 5898'dir. RPO'ya Ingiltere'de DAM numarasi da diyorlar. 25 Mart 2004'a karsilik dusen numara ise 9999'dur. Sizin aracini bu tarihten yeni oldugundan dolayi RPO numarasi haliyle 10 binli bir rakam olacaktir. Bu da bir hane ekstra daha demek olacaktir.
Yukarı Dön
albayman Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı albayman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2012 Saat 15:52
anladım teşekkür ederim. ve anlattıklarınıza dayanarak şunu buldum:

D.A.M No. for 2004:
Jan: started from 9915
Feb: 9946
Mar: 9975
Apr: 10006
May: 10036
Jun: 10067
Jul: 10097
Aug: 10128
Sep: 10159
Oct: 10189
Nov: 10220
Dec: 10250

buna göre yani benim aracım 2004 temmuz montajı anlamına geliyor.
Yukarı Dön
albayman Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı albayman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2012 Saat 16:19

küçük bir ayrıntıya değinmek istiyorum. aracımın fren gaz pedal grubundaki kablolarda 2 kablo ve ucunda bir soket boşta sallanmaktaydı. bu kabloların isimlerine baktım

8602: Alarm uyarı lambası kumandası
8603:  Alarm kapatma kumandası

ayrıca ECU yanında sigorta kutusunda bir adet kablo boştaydı, yine soketli

7310: gaz pedalı sert nokta algılayıcısı şasesi
şemaya göre gaz pedalı soketinin 2. bacağından ECU 32V GR soketinin A2 bacağına gitmesi gerekiyor.
bu kablo anladığım kadarıyla hız sınırlama ile ilgili. sedre kurulu şemaları görüyorum. birgün şöyle ne yapsam acaba dediğim boş bir günde şu şemaları tektek çıktı alıp arabada yerlerini arıycam. olmayanları, ya da bağlantısı farklı olanları not alıcam. bu cruise işinin üstüne eğilmek lazım, yüzdük yüzdük kuyruğuna geliyoruz artık...
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2012 Saat 19:50

küçük bir ayrıntıya değinmek istiyorum. aracımın fren gaz pedal grubundaki kablolarda 2 kablo ve ucunda bir soket boşta sallanmaktaydı. bu kabloların isimlerine baktım

8602: Alarm uyarı lambası kumandası
8603:  Alarm kapatma kumandası

ayrıca ECU yanında sigorta kutusunda bir adet kablo boştaydı, yine soketli

7310: gaz pedalı sert nokta algılayıcısı şasesi
şemaya göre gaz pedalı soketinin 2. bacağından ECU 32V GR soketinin A2 bacağına gitmesi gerekiyor.
bu kablo anladığım kadarıyla hız sınırlama ile ilgili. sedre kurulu şemaları görüyorum. birgün şöyle ne yapsam acaba dediğim boş bir günde şu şemaları tektek çıktı alıp arabada yerlerini arıycam. olmayanları, ya da bağlantısı farklı olanları not alıcam. bu cruise işinin üstüne eğilmek lazım, yüzdük yüzdük kuyruğuna geliyoruz artık...

DAM numarasinin hesaplanmasi icin hazirlanmis bir excel dosyasi su adreste mevcut.
http://www.lasser.com.au/free-download/peugeot-dam

Gaz pedali sert nokta algilayicisi denilen sensor, hiz sinirlayici devredeyken acil durumlarda dip gaz yapildiginda hiz sinirlayicinin deaktif edilmesini saglar. Ornegin bir araci solluyorsunuz ve acilen hizlanmaniz gerekti. Bu durumda sinirlayicidan dolayi hizlanamama durumu olmasin diye boyle bir sensor koyulmus.
Yukarı Dön
albayman Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı albayman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2012 Saat 20:11
koliva üstadım siz serviste falan mı çalıştınız bu ne hızlı bilgidir böyle? Smilemüşteri hizmetleri bile bu kadar hızlı dönü yapamıyorlar  tebrik ediyorum. teşekkürler...
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2012 Saat 22:33

koliva üstadım siz serviste falan mı çalıştınız bu ne hızlı bilgidir böyle? Smilemüşteri hizmetleri bile bu kadar hızlı dönü yapamıyorlar  tebrik ediyorum. teşekkürler...

Estagfirullah. Araclarla ilgili herhangi bir yerde calismadim ama aslinda calismayi cok isterdim.
Yukarı Dön
istanbullu_3886 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Aralık - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı istanbullu_3886 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Mart 2012 Saat 11:55
selam arkadaşlar günlerdir sizin yardımlarınızla cruze conrol işi ile ugrasıyoruz ustamla beraber vakit buldukça daha önce koliva arkadaşımızın göndermiş oldugu şema ile cruz controle kablolar çektik ve çalıştı çok guzel oldu ama daha sonrasında yola çıkınca obd lambasını yaktı pp2000 le araca baktıgımızda esp araçta esp mevcut olmadıgı halde  (uzak arıza esp ile iletişim yok) diye bir hata veriyordu bunun için çekmiş oldugumuz kabloları  defalarca kontrol ettik her hangi bi hata göremedik en sonunda yazılımsal bir hata olabilecegini düşünerek ustamız tanıdıgı bir beyinciyi arayarak sordu olabileceginı söyledi format atmak gerekebilir dedi sizce format riskli bi işmi ayrıca koliva ve metin arkadaşların araçlarındada esp yok fakat sorunsuz cruze kontrolun çalıştıgını yazmışlardı fakat onların göstergesinde sabitledigi hız görünmüyordu tip b olarak ayarlamışlardı bizde tip b ayarlayınca bizi tip a ya atıyor ve tip a dada çalışmamıştı bizde hız regülulasyonu var limitleme yok seçeneginde çalıştı pp2000 de motor beynine girdigimizde yazılım versyonu 57 olarak görünüyodu edc16c3 motor beynı olupta yazılım versyonu nu bilen arkadaş varmı veya başka her hangi biyerede kablo falanmı çekmek lazım yardımcı olabilirmisiniz bana
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
Yukarı Dön
albayman Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı albayman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Mart 2012 Saat 17:00

Angryarkadaşlar bu arabayı yapacak elektrik elektronik ustası bulamadığım için herşeyini kendim öğrene öğrene sanırım ustası olacağım. geçen cumartesi sadece elektrik kablosu çektirmeye gittiğimde zamanı olmadığını söyleyen elektrik ustasına bugün gittim ve teşhis etmekte olduğu diğer otonun başından 2 dakka ayrılmasını isteyerek şunu söyledim:

"bana uygun bir gün saat söyle işyerimden gerekirse izin alıp gelicem" dedim.
usta "zamanım yok arabayı bırakman lazım sırada çok araç var daha "dedi.
ben de şöyle dedim: "3, 4 gün hatta belki de 1 hafta sonra eline alacağın arabamı ben niye sana şimdi bırakayım? hem ben aracın başında olucam, sen bana gün saat ver geleyim."
usta da şöyle dedi: "ozaman yapacak yok çok doluyum zaman değerli"
ben de sinir oldum çektim geldim. Angrybu kabloyu da kendim çekeceğim hepsinin yerini sedreden bulup bizzat aracın üzerinde kablo isimlerine bakarak tesisatı çekeceğim. evimde lehim de var. yardım istemek  için tekrar döneceğim bu akşam...

Düzenleyen albayman - 02 Mart 2012 Saat 17:02
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Mart 2012 Saat 17:19

Angryarkadaşlar bu arabayı yapacak elektrik elektronik ustası bulamadığım için herşeyini kendim öğrene öğrene sanırım ustası olacağım. geçen cumartesi sadece elektrik kablosu çektirmeye gittiğimde zamanı olmadığını söyleyen elektrik ustasına bugün gittim ve teşhis etmekte olduğu diğer otonun başından 2 dakka ayrılmasını isteyerek şunu söyledim:

ben de şöyle dedim: "3, 4 gün hatta belki de 1 hafta sonra eline alacağın arabamı ben niye sana şimdi bırakayım? hem ben aracın başında olucam, sen bana gün saat ver geleyim."
ben de sinir oldum çektim geldim. Angrybu kabloyu da kendim çekeceğim hepsinin yerini sedreden bulup bizzat aracın üzerinde kablo isimlerine bakarak tesisatı çekeceğim. evimde lehim de var. yardım istemek  için tekrar döneceğim bu akşam...

Biz nasil ogrendik saniyorsun LOL
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Aralık - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı istanbullu_3886 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Mart 2012 Saat 18:28

zor bişe degil kardeşim inanki yapacaksındır sta nazı çekmek gerçekten zor sana kolay gelsin ben senin bu iş becermiş biri olarak arkandayım

Yukarı Dön
albayman Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı albayman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Mart 2012 Saat 20:06

]

arkadaşlar son resimde kablo üstten girecek ve içeride kalıp alta M1 deliğinden nasıl sabitlenecek?

Düzenleyen albayman - 02 Mart 2012 Saat 20:14
Yukarı Dön
albayman Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı albayman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Mart 2012 Saat 23:36
arkadaşlar elektrikten anlayan biri bu işin nasıl olacağını anlatabillirse çok memnun olurum.
son resimde görülen mavi M1 deliğinden kabloyu sokup alt taki kahverengi kısımın ucuna sabitlemem gerekiyor. resimlere dikkatlice bakılırsa kahverengi bölümle kabloları tutan pinlerin siyah yuvadaki bacaklara oturacağı görülmektedir. M1 deliğinde bu pin yok ve kabloyu oraya tutturmak için fikirlerinizi ya da elektrikten anlayan birinin talimatlarını bekliyorum...
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mart 2012 Saat 05:24

arkadaşlar elektrikten anlayan biri bu işin nasıl olacağını anlatabillirse çok memnun olurum.
son resimde görülen mavi M1 deliğinden kabloyu sokup alt taki kahverengi kısımın ucuna sabitlemem gerekiyor. resimlere dikkatlice bakılırsa kahverengi bölümle kabloları tutan pinlerin siyah yuvadaki bacaklara oturacağı görülmektedir. M1 deliğinde bu pin yok ve kabloyu oraya tutturmak için fikirlerinizi ya da elektrikten anlayan birinin talimatlarını bekliyorum...

Kahverengi soketin M1 deligine bakildiginda sanki bir metal gozukuyor. Yanlis mi goruyorum? Eger metal varsa ve eger ustteki mavi kapak gibi olan seyde delik varsa oradan bir kablo uzatip tutturabilmen gerekir.
Ben yerinde olsam o mavi kapagi komple yerinden dikkatli bir sekilde cikaririm ve ustten mavi kapagin deliginden gecirecegim kabloyu ufak bir lehim ile M1 bacaginin girecegi kahverengi soket icindeki metal yuvanin kafasina lehimlerdim. Sonrada geri kapatirdim. Yapacagin islemlerden sonra kabloyu olcu aleti ile test edersen herhangi bir temassizliga mahal vermemis olursun.
Yukarı Dön
albayman Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı albayman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mart 2012 Saat 07:53
M1 deliğinde metal yok, olsaydı zaten bişekilde düşünürdüm. kabloyu üstten skokup bulunacak bir metalin içine doğru lehim damlatabilirim belki. ama oraya birde metal bulmalı. başka bir pejoda çıkma falan bulursam iyi olur birebir. ilgilenen arkadaşlar, elinizde yada ustanızda fazladan bu soket ve içindeki metal yuvaları fazladan varsa komple alabilirim.

bir de o mavikısım ayrılacak gibi durmuyor. hangi tırnağın nereyi tuttuğunu kavrayıp usulüne göre açmak lazım. ve arada yumuşak, silikona benzer madde ile yapışık durumda Smile onu sökmek için uzun uzun, sakin sakin incelemem lazım ama havalar malum, insanın kaba etleri don tutuyo LOL

Düzenleyen albayman - 03 Mart 2012 Saat 07:55
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mart 2012 Saat 10:40

M1 deliğinde metal yok, olsaydı zaten bişekilde düşünürdüm. kabloyu üstten skokup bulunacak bir metalin içine doğru lehim damlatabilirim belki. ama oraya birde metal bulmalı. başka bir pejoda çıkma falan bulursam iyi olur birebir. ilgilenen arkadaşlar, elinizde yada ustanızda fazladan bu soket ve içindeki metal yuvaları fazladan varsa komple alabilirim.

bir de o mavikısım ayrılacak gibi durmuyor. hangi tırnağın nereyi tuttuğunu kavrayıp usulüne göre açmak lazım. ve arada yumuşak, silikona benzer madde ile yapışık durumda Smile onu sökmek için uzun uzun, sakin sakin incelemem lazım ama havalar malum, insanın kaba etleri don tutuyo LOL

O halde hic acmaya ugrasma. M1'in mavi kapaktaki karsiligi olan yere bir delik ac. Alacagin kablo ve ucundaki baglanti yuvasini oradan asagiya uzat. O metal dedigimiz, alttan gelen pinin icine girecegi kisima crimp deniliyor. Elektronikciye gidip bana crimp lazim dersen olmaz cunku binlerce cesit var. En guzeli bir sekilde o karsi pinide beraberinde goturup ona uygun crimp alman. Zaten crimp denilen malzemenin diger ucuna kablo ekleyeceksin ve o mavi kapakta actigin yerden asagiya salacaksin. Zaten bir kere oturttun mu asagiya daha cikmaz.
Yukarı Dön
albayman Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı albayman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mart 2012 Saat 13:51
Orjinalini yazan: koliva koliva Yazdı:

O halde hic acmaya ugrasma. M1'in mavi kapaktaki karsiligi olan yere bir delik ac. Alacagin kablo ve ucundaki baglanti yuvasini oradan asagiya uzat. O metal dedigimiz, alttan gelen pinin icine girecegi kisima crimp deniliyor. Elektronikciye gidip bana crimp lazim dersen olmaz cunku binlerce cesit var. En guzeli bir sekilde o karsi pinide beraberinde goturup ona uygun crimp alman. Zaten crimp denilen malzemenin diger ucuna kablo ekleyeceksin ve o mavi kapakta actigin yerden asagiya salacaksin. Zaten bir kere oturttun mu asagiya daha cikmaz.
hay Allah razı olsun abi işte bana bu teknik isimler lazım. crimp denen zımbırtıya bi isim bulamadığımdan derdimi de anlatamamıştımConfused
fren pedalındaki beyaz soketin yeşilinden ve 4 crimplisinden edinmiştim zaten. bunu gene fren pedalında kullanacağım. kalanı ecu soketinde büyük ihtimal kullanamayacağım tahminim boyutu uygun olmayabilir. bir elektronikçiden edineceğiz artık...
soketin M1 karşısı mavi kısmı da deliktir büyük ihtimelle, delik değilsede bi şekilde halletmeye çalışırım. kullanacağım kablonun özel bir türü var mı yoksa elektriği ileten klasik bakır kablo olur mu?
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mart 2012 Saat 17:48

hay Allah razı olsun abi işte bana bu teknik isimler lazım. crimp denen zımbırtıya bi isim bulamadığımdan derdimi de anlatamamıştımConfused
fren pedalındaki beyaz soketin yeşilinden ve 4 crimplisinden edinmiştim zaten. bunu gene fren pedalında kullanacağım. kalanı ecu soketinde büyük ihtimal kullanamayacağım tahminim boyutu uygun olmayabilir. bir elektronikçiden edineceğiz artık...
soketin M1 karşısı mavi kısmı da deliktir büyük ihtimelle, delik değilsede bi şekilde halletmeye çalışırım. kullanacağım kablonun özel bir türü var mı yoksa elektriği ileten klasik bakır kablo olur mu?

Klasik bakir kablo dediginden kastin nedir tam anlayamadim. Ben olsam fren musurune giren hali hazirdaki kablolarin aynisindan kullanirdim Wink

Düzenleyen koliva - 03 Mart 2012 Saat 17:49
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Aralık - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı istanbullu_3886 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mart 2012 Saat 18:07
o mavi soketin arasınsa sürgulü çekmece gibi çekeceksin bi tarafından albayman o kabloların kilidi gibiydı benim araçta
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Aralık - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı istanbullu_3886 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mart 2012 Saat 18:21
   3.resimde gri olarak görünüyor delik delmene gerek yok orayı çekmece mısali çekeceksin orası sürgülü kabloların kilidi gibi
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 1112131415 21>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26480 20 Osman48
konu icon Start stop son mesaja git 227 0 zafercelebi
konu icon 206 hararet sorunu (çözüldü) son mesaja git 37029 27 kaan206
konu icon Arıza Işıkları... Anlamları son mesaja git 296846 31 dostcanlısı
konu icon Peugeot 206 hararet ve torsiyon sorunu son mesaja git 91 0 kaan206
konu icon Motor arızası aracı tamir ettiriniz uyarısı son mesaja git 94189 43 ozgurtavukcu07
konu icon 308 rolantide dalgalanma titreme son mesaja git 894 1 sensah
konu icon Ön göğüs kısmı açılması hk. son mesaja git 1036 5 Oto Tamir Servisim
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 6269 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1112 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 333 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3622 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49397 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 533 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 347 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 619 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 93 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4394 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1907 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 1070 0 Just for Justice
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
kaan206 2
ulamburias 2
Oyk2147 2
208adem1 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English