|
Anlamlı Sözler |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 1011121314 20> |
Yazar | |
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bazılarının TEK KURUŞLUK FAYDASI yok hayatıma...! İnanın, ZARARINA seviyorum :)
|
|
tayfun115
1. Vites 08 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2011 Konum: antlya/manavgaT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tayfun115
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
2 sevgili varmış |
|
tayfun115
1. Vites 08 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2011 Konum: antlya/manavgaT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tayfun115
|
BOYNUMA SURTEREK GOGUSLERININ ARASINDAN ASAGIYA KALCAMIN YANINA KADAR GETIRIP YUVASINA OTURTTUM CIKAN SLAK SESI BANA GUVEN VERIYORDU EMNIYET KEMERI SEN DE TAK…
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bende her zaman herkesin onay verdiği şeyleri yapmadım; ama seçimlerle yaşayabildiğim gibi sonuçlarlada yaşayabiliyorum.
|
|
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Dediler ki; "yaşından çok daha olgunsun." Evet, dedim. Çünkü hep büyüklük bende kaldı...
|
|
xpyhre
2. Vites 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bizde keyfimize düşkün sosyal insanlar olabilirdik, hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı.
|
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
harmus
1. Vites 13 - Temmuz - 1965 Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
"Özgürlük, yoketmenin değil yaratmanın tılsımıyla bestelenmiş bir varoluş senfonisidir."
Düzenleyen harmus - 25 Kasım 2011 Saat 23:56 |
|
Sevgiyle Kalın.
|
|
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir
millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir
muameleye lâyık sayılamaz.M.KEMAL ATATÜRK
|
|
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aynı yolu beraber yürüdüğümüzü sandığımız insanlar aslında bize sadece gidecekleri yere kadar eşlik ediyor..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bill Gates bir lokantaya gitti ve 2$ bahşiş verdi.
garson dedi ki: " dün oğlunuz 100$ bahşiş verdi ve siz sadece 2$ mı veriyorsunuz???" Bill Gates dedi ki: " o milyarderin oğlu, bense bir çiftçinin oğluyum..."
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Saçmalığa bak ; dünyanın yedi harikası varmış güya.Kim inandırabilir beni bu dünyada BENDEN altı tane daha olduğuna...
|
|
onur163
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kelime on numara :)
|
|
...hız yaşam kaynağıdır...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
herkes hakettiği kadar içecekse, o masadan en son ben kalkarım...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
"bugün ömrünün geri kalan kısmının ilk günüdür"
|
|
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
en azından edat değilim tek başına bir anlamı olmayan...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Dişin olmak istiyorum, ağzın leş gibi koksa da orda yaşamak istiyorum.
Bana bakamadığın anlarda, kendimi çürüterek canını yakmak istiyorum. Çekip attığında yokluğumu her an hissetmen için... (Pucca)... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Büyümek; heves denilen şeyin geçmesi demekmiş meğer… (Pucca)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
O lanet yüzüğü hangi parmağına taktığın umurumda değil, tek bildiğim hayatımın kalanını seninle birlikte geçirmek istediğim...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bazılarıyla Aramda Sadece İki SORUN Vardı :
Birincisi; ONLARA HİÇ GÜVENMEDİM....! İkincisi; BENİ HİÇ YANILTMADILAR....
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 1011121314 20> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |