![]() |
|
HunTaZz ( 22.Sayfa Günceli ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 1011121314 19> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
biri beni kıskandı galiba ersin abi... ![]() |
||
![]() |
||
|
cecoli gibi bir cevap verdin burak
![]() |
||
![]() |
||
|
HunTazz Günceli
![]() |
||
![]() |
||
|
Abilerim dün akşam montajdan çıktıktan sonra cevizlibağ'a ersin abimin yanına full'e gittik ahmet abimle.O sırada benim aklıma arabam gelince ersin abime: abi bu fullde taz varmı dedim var demesiyle full shope attım kendimi gittim baktım camda asılı beni bekliyor son bir taneydi kaçırmadım hemen aldım artık benimde bir tazım var hemde ismide var (cihan abim saolsun) HunTaZzz
![]() |
||
![]() |
||
|
:)) hayırlı olsun huntazz :)))
|
||
![]() |
||
|
saolasın abicim Red TaZzz ![]() |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
abi ben halen MümTazz konusunda ısrar ediyorum
![]() |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
bu akşam geliyor kendi aracı ile :))) ben kafaya koydum onunda öncama mümtaz yardırtmazsam adam değilim
![]() |
||
![]() |
||
|
metin abicim MümTaZzz'ımız var abi.(Cihan abi) |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
hadi ya haberim yokdu, hayırlı olsun (:
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
|
kardeşim akşam bakalım senin ön plakaya o boşlukları doldurmanın yolunu biliyorum
|
||
![]() |
||
|
abi arabaya nazar değdi ya arka sol taraftan dün biri dokundurmuş boyayı atmış biraz...
![]() |
||
![]() |
||
Sinancan.bjk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2011 Konum: İST, Beykoz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sinancan.bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bi yerden başladınmı devamı sen istemesende geliyor
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
allah büyük kazasız belasız kullanmak nasip etsin o çizikler arabanın nazarlığı oluyor :)
|
||
![]() |
||
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Huntaz oda güzel hayırlı olsun
|
||
2004 1.4 hdi 307 xr
|
||
![]() |
||
|
saolasın abi.teşekkür ederim ilgi ve alakandan dolayı. |
||
![]() |
||
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
|
oy veriyorum abi mükemmel
![]() ![]() |
||
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
||
![]() |
||
|
Abilerim dertlerinizi az çok biliyorum ama çok zor durumda değilseniz satmayın araçlarınızı ya ersin abi - ahmet abi ve osman abi göz bebeğiniz o araçlar sizin gerçekten milletin laflarına kanıp canım araçlarınızdan olmayın.HunTaZz sizi seviyor ve onun içinde bu duruma çok üzülüyor haberiniz olsun.
![]() |
||
![]() |
||
|
huntazz ım abısız bırakmam ben kocum onun bıtane 206 speedy abısı var ne olucagı bellı olmayan
![]() buyuk abısı subaru legacy unutma
|
||
![]() |
||
|
Kardeşim bi kötü haberde ben vermek zorundayım..Galiba bende satıp bir süre araçsız kalacağım..
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 1011121314 19> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |