![]() |
|
boyatsam nasıl olur ne kadar tutar |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
kocvizyon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kocvizyon
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mart 2010 Saat 12:17 |
peugeot 307
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence tampon çıtalarını boyat kapı cıtaları kalsın cok hos duracagını düşünüyorum. tahminimde tanıdıgık yer bulamana göre 150-200 civarına yaptırırsın.
|
|
![]() |
|
kocvizyon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kocvizyon
![]() ![]() ![]() ![]() |
anladım kardeş ama ben o şimdi görünen kapı krom kaplamalarını çıkardım siyah halinde şimdi
|
|
peugeot 307
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
krom kaplamalar dursun tampon çıtaları boyansın
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kocvizyon
krom kaplamalarını çıkardım sadece cam ile kapı kollarındakiler duruyo
|
|
peugeot 307
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
4 parçayı 150ye boyatırsın..bencede tamponlar tamam ama kapı çıtaları siyah kalsın daha hoş bence..
|
|
A3
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kocvizyon
evet bencede size katılıyorum ilk boş vaktimde sanayiiye gidip işime gelen yerde boyatacağım tabi iyi bir ustaya :) |
|
peugeot 307
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
krom kaplama çımkış hali için dedim. tamponlar aynı renk güzel duruyor fakat kapıları tavsiye etmiyorum. Çok beyazda araba buzdolabı gibi duruyor diye o şekilde tavsiyede bulundum. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kocvizyon
tamam abi anladım haklısınız fazla beyaz iyi durmaz bazı yerleride siyah durması lazım
|
|
peugeot 307
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
kapılarda kı cıtalar krom degıl de sıyah olursa dah ıyı durur yada onlarıda govde rengıne boyat beyazo zaman da guzel durur
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kocvizyon
ilginize teşekkür ederim arkadaşlar ellerinize sağlık
|
|
peugeot 307
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
aklında olsun hemen boya vurmasınlar işi biliomuş gibi kaç kat astar atacaksınız falan de.astarsız boyarsa dökülür gider haberin olsun..
|
|
A3
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kocvizyon
çok saol abi bilgilendirdiğin için aynen öyle dyeceğim :) |
|
peugeot 307
|
|
![]() |
|
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
ilk önce zımpara atılacak, daha sonra üzerine plastik astar ve kuruduktan sonra boya.
böyle yapamayız derlerse sakın yaptırma. 1 ay sonra boyalar takır takır atar. ben 1 sene oldu boyatalı, tek bir hata bile yok. 150 tl de normal. aslında folyoyla kendinde yapabilirsin, ama en sağlıklısı boya tabi. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kocvizyon
tamam murat abi bunuda göz önünde bulunduracağım çok saol
|
|
peugeot 307
|
|
![]() |
|
İsmailAteş ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Mart 2008 Konum: Ankara/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İsmailAteş
Araçlarımız renklerine varana dek aynı.Bende boyatmayı düşünmüştüm bir ara ama hem jantımın kollarının arası siyah hem de morette farlarım olduğundan o siyah alanlar bir bütünlük sağlıyor diye boyatmadım.Bence bunları da düşün hatta Photoshop ile boyayıp deneyebilirsin nasıl durduğunu.
|
|
Her Yiğidin Gönlünde Bir Aslan Yatar..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kocvizyon
tamam ismail abi haklısında öyle tampon beyazkende güzel duruyo yaw başka bir 307 de görmüştün ama tabi bu haliylede güzel duruyo
|
|
peugeot 307
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
kesinlikle boyat arkadaşım.ama iyi bir ustaya..daha önce boyatıpda yıkama sonrası boyası sıyrılan çok arkadaş var..astar vs muhabbetine dikkat et..
kromları sökmene sevindim..hepsini 200 e boyatırsın..arabana aşık olcaksın..garantisini veriyorum ben:) |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kocvizyon
tamam ufuk kardeş bende aynı düşüncedeyim biliyorum ki güzel olacak hayırlısı bakalım boyattığımda burda paylaşırım saygılar
|
|
peugeot 307
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Ali kardeş çok uğraşma benim arabanın yakışıklılığını geçemezsin..Şuhutta tekim :))..Nisanda rotüş boya , cila yapıcam kendim ,, masraf etme seninkini de yaparız..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |