![]() |
|
206 angel mı xenon mu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
kaanertop ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaanertop
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2009 Saat 15:31 |
|
206 aracıma angel yada xenon taktıracam. ama kararsız kaldım. sizce xenon mu daha iyi yoksa angel mı. angel takıldığı zaman araba muayeneden geçerken zorluk çıkartıyorlarmış öle diyorlar.
|
||
![]() |
||
master ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 229 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ikisini de takman lazım hocam ...
angelsiz zenon, zenonsuz angel olmaz yani :) |
||
![]() |
||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
|
bence orjinal farını karart zenonuda koy yola dewam :)
|
||
![]() |
||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Angel mi? far karartma mı?
Xenon mu? sarı ışıkmı?
gibi mi sormak istedin acaba
|
||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||
![]() |
||
master ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 229 |
|
hazır karartılmış far var bende düşünürsen.
Çifti 130 TL |
||
![]() |
||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
350-400 angel fara verceğine ki angel xenonsuz olmaz. 150 de ona, gitti etti 550-600 tl.
Bence angel modası geçti artık iş apaçiliğe boyutlarına kaçtı, yap far karartma birde xenon süper olur... hemde sadece angel fiyatına işin bitmiş olur... Düzenleyen HakanGokdemir - 06 Ağustos 2009 Saat 16:50 |
||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||
![]() |
||
|
angel demek istedin sanırım ? |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Evet ya bende karıştırdım, teşekkürler aydınlatma için düzelttim
![]() |
||
Hakan GÖKDEMİR
||
![]() |
||
kaanertop ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaanertop
|
yani biras ole oldu. karartıp xenon mu yaptırıyım. yoksa angel mı yaptırıyım. dedim
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaanertop
|
teşekkür ederim kardeşim teklifin için ama karartıp xenon taktırırsam hediye yapıcaklar. bir bedel ödemicem.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaanertop
|
evet sanırım karartıp xenon taktıracam. zaten çogu fikirde bu şekilde anlaşılan :):):) yardımlarınız ve cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
bence krom tabanlı angel bul onu tak xenonu sonrada taksan olur
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaanertop
|
ewt onlarda güzel görmüştüm ama benim araba gri o yuzden benim arabada pek şık durmaz alırsamda sihay şık durur sanırım. :):):)
|
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
beyaz zeminli yap. park ampullerini sarı sinyal ampulü ile değiştir. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaanertop
|
hocam öle bişi hiç görmedim. yapsam nasıl olur acaba bi fikrim yok. ama sen bu arabaların ustasısın. gri renkteki 206nın farlarını karartıp xenon taksam şık dururmu durmazmı sence
|
||
![]() |
||
<buğra> ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
|
benim araçta gri, far karartma yakışmadığı için angel yaptım angel tavsiye ederim, daha sonra xenon takarsın zaten.... |
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
griye karartma pek hoş durmaz diye düşünüyorum. angel pek şık olur. ama beyazında modası geçti, bene sarı park ve sarı angel tercih et. ben komple sarı yaptım gayet güzel oldu. fırsatım olduğunda fotoğraflarını çekecğim.
Beyaz zemin şu sıralar yurt dışında pek meşhur. hatta siyaz zeminli angelların zeminini beyaza boyayıp halkaların olduğu yere kırmızı şerit şeklinde boyuyorlar.
![]() ![]() Düzenleyen hasimayaz - 07 Ağustos 2009 Saat 11:24 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Beyaz meleğimi alayım da bende yapayım
![]() |
||
Hakan GÖKDEMİR
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
250 tl angel + 150 tl xenon ıkısını bır arada al
Düzenleyen EmRaH - 07 Ağustos 2009 Saat 12:57 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaanertop
|
valla usta işlerden bir türlü zamanım olmuyoki gidicem aksaraya yada ikitelliye görüncem ustalara ama gidemiyoruzki. saol paylaşımın için.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |