|
Kaporta Tamiri Ortalama Maliyet |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |||
ersinyildiz
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ersinyildiz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2017 Saat 10:20 |
||
Merhabalar,
Geçtiğimiz hafta bir talihsizlik yaşadık ve fotoğraflarda göreceğiniz kaza gerçekleşti. Aracın çarpmada egsoz çıkışı da eğilip kapandığı için yatıyor şu an, bir de çarpmanın etkisiyle fren hidrolik deposuna giren kablodan biri çıkmış ve hidrolik yağı boşalmış. Bu sebeple hiç çalıştırmadım aracı. Dolayısıyla ustalara göstermek için ustayı araç başına götürmek gerekiyor ki bu da her zaman mümkün olmuyor. Sizlerden ortalama bir maliyet ve yapılacak işlem tahmini rica ediyorum. Nelerin değişmesi gerekir, pazarlık yaparken en azından fikrimiz olsun. Şimdiden teşekkürler. Fotoğraf 1 : https://i.hizliresim.com/Gydp8V.jpg Fotoğraf 2 : https://i.hizliresim.com/NOz9MY.jpg
|
|||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ersin kardeşim geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Senin masraf baya çıkar kardeşim tabi söküp arka lastiğin olduğu yerlerede bakmak lazım. Arka sağ sol çamurluk değişme ihtimali de var gibi arka kapılar rahat açılıp kapanıyormu. Benim tahminin min. 1500-2000 tl civarlarında çıkar.
Düzenleyen sonerkyl - 27 Aralık 2017 Saat 10:31 |
|||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|||
ersinyildiz
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ersinyildiz
|
||
Sağolasın abi oldu bi kaza. Sağ çamurluktan umutluyum da sol değişir gibi duruyor. Bagaj kapağından emin değilim, genelde düzeltmekten ziyade değiştirmeyi tercih ediyor ustalar. Bir de arka bagajda bilirsin içeride şase numarası yazıyor onun ezilme ihtimali canımı sıktı. Çamurluklar basmış kapılara malesef açılma kapanma şansı yok.
|
|||
RP393
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2017 Konum: Gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Moderatöre sesleniyorum. Bu arkadaş reklam yapıyor. İlgilenirseniz sevinirim. Yardım bekleyen arkadaşların konuları aşağı düşüyor. Saygılar.. |
|||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
gerekli uyarıyı yapmıştım ben arkadaşa zamanında devam ediyor. Engellemiştim yeni kullanıcı açmış sanırım. gerekli işlemler yapıldı kardeşim.
|
|||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|||
RP393
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2017 Konum: Gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Teşekkür ederim. Sizde takip ediyorsunuzdur elbet fakat dikkatimi çekince bilgi vermek istedim. İyi günler dilerim. |
|||
bjkamil
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
hocam öncelikle geçmiş olsun. buradan fiyat bilgisi vermek çok sağlıklı olmaz çünkü ne yazik ki piyasadaki kaportacıların çoğu tabiri caizse düdüklemeyi seven adamlar. geçenlerde benim arka çamurluktaki el kadar göçük için 300 tl istedi, dikkat edildiğinde gözükmüyor gerisini sen düşün. yaptırmadım öle kullanıyom.
Senin olaya gelirsek arka çamurluklar kapıya baskı yapması sıkıntı olmuş ama güzel bir işçilikle düzeltilir. arka bagaj kapağı değişirse fiyat yükselir. tampon ayakları tamir edilecek gibi duruyor, iç kısımda bagaj açık resim lazım tabi kapalı kutu sonuçta. En kötü ihtimali düşünürsek bagaj kapağı değişir ve iç kısımda düzeltme yapılacak yer varsa 2500 den aşağı tutmaz, bagaj kapağı düzelme ile fiyat biraz daha düşebilir. birkaç ustadan fiyat almak gerekiyor. |
|||
206 1.4 feline 2006 model
|
|||
onlycihan
2. Vites Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
|
||
merhabalar geçmiş olsun aracın arkadan iyi darbe aldığı belli vuran aracın kasko,sigortası falan yok mu ki siz cepten yaptırmak zorunda kaldınız ?
|
|||
ersinyildiz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ersinyildiz
|
||
Çok sağolun, kazaya karışan başka araç yok geri geri duvara vurdu araç. Bu gün bir ustaya gösterdim 5000+ fiyat çıktı. Bagaj iç kısmı tamir olmayacak değişecek dendi, bizim 206'ların o bölgede şase numarası olduğu için şase tadilat projesi de gerekiyormuş.
12 - 13 gibi satmamı tavsiye etti. Kafam karışık, satma taraftarı da değilim. Bilemedim ne yapılır.
|
|||
bjkamil
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
birkaç ustaya daha gösterin. yapacağı işlemleri de sorun. gerekirse parça parça fiyat alın.
|
|||
206 1.4 feline 2006 model
|
|||
onlycihan
2. Vites Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
|
||
bu hangi hızda geri geri vuruldu bu kadar dayanıksız mı bizim araçlarımız demek arkadan 30-40 ile vursalar Allah korusun araç paket olacak demekki
|
|||
ersinyildiz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ersinyildiz
|
||
Bir yol genişliğinde mesafe düşünün oradan debriyajı kaçırdı, vuruş hızı 30'u geçmemiştir. Sol arkadan daha önce kazası varmış aracın o nokta zayıftı herhalde ki en fazla hasar orada var.
|
|||
Brcbyrktr
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 227 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Brcbyrktr
|
||
Malesef 206 araçlarımız dayanıksız bırakın 30-40 ı garaj çıkışı doblonun tamponuna vurdum, sanırsın çamurluğa kaya düştü. Kağıt gibi kaporta. 206lara ait bir kaç kaza videosu seyretmiştim elim ayağım çekildi.Komple gömmüşlerdir.Allah kazadan beladan korusun hepimizi..
|
|||
ersinyildiz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ersinyildiz
|
||
NCap testleri çok kötü değildi ama maalesef durum öyle gibi. Bu arada net fiyat 8.000 TL olarak çıktı.
|
|||
sonerkyl
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
yuh 8000 tl lik ne işi varmış aracın anlamadığım kısım o arka şase çok mu hasar almış.
|
|||
Peugeot 106 1.4 (1997)
|||
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
||
5-8 bin vereceğine satman daha makul hocam bence. Ya da daha uyguna yapılan bi yer bulacaksın.
Büyük geçmiş olsun Düzenleyen OguzhanKucuk61 - 27 Aralık 2017 Saat 18:59 |
|||
Orçun.Dmr
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
|
||
Hocam ben size parça parça bir fiyat vereyim. Değişecek olan bir tampon ve bagaj var başka birşey yok geriside güzel bir çektirmeyle çok rahat bir şekilde düzeltilir. Değişecek olan parçalar ÇIKMA PARÇA ile değişirse işlem yapılmadan direkt olarak takılır. Fiyata gelelim: Arka tampon boyası: 250, arka bagaj: 300-350, arka sol çamurluk:600, arka sağ çamurluk:450
|
|||
Arabalar ikiye ayrılır Peugeot ve gerisi...
|
|||
ersinyildiz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ersinyildiz
|
||
Çok teşekkürler, bulabilirsem Bursa'da bu şekilde yapacak bir usta yaptırmayı düşünüyorum. Arabanın yürümüyor olması problem belki ilk aşamada onu çözmem gerekebilir.
|
|||
ersinyildiz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ersinyildiz
|
||
Konuyu tekrar hortlatmış olacağız ama az önce gördüğüm bi kazada arabanın 206 olduğunu farkedince bu yazdığınız aklıma geldi. Şasede işlem vs mi var ki bu hale gelmiş, yoksa gerçekten de kağıt mı bizim araçlar ?
|
|||
KILIÇ
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Yuh be ne olmuş o araca öyle 206 olmuş sana 103 yarısı gitmiş arabanın.
|
|||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |