![]() |
|
Forum ve Sitemizde görmek istedikleriniz nelerdir? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2016 Saat 12:25 |
||
Forum ve internet sitesinde görmek istediğiniz bölüm, uygulama vb. tüm şikayet istek eleştiri ve önerilerinizi ve yapılması istediğiniz organizasyonları bizimle paylaşırsanız seviniriz.
Tüm istek, eleştiri ve şikayetleriniz Peugeot Turkey ailesinin büyümesi ve gelişmesi için önemlidir. Mayıs 2016' daki güncellemeler * Çevrimiçi - Çevrimdışı ikonları güncellendi * Son 30 konuda cevap yazılan konuların ikonu sarı, yazılmayanlar mavi olacak şekilde ayarlandı. * 50 mesaj ve üstü yazan kişiler sadece araç alım-satım bölümüne konu açma yetkisi verildi. * forumdaki mesajlar arası mesafeler açıldı mesajların birbirine karışması engellendi. * konuyu değerleme konu arama vb. arka plan yüzünden görünmeyen renklerin yazı renkleri değiştirildi * Masaüstü PC tarayıcılar için arama bölümü google destekli olarak güncellendi yine eski gelişmiş forum içi aramasıda kullanılabilecek şekilde ayarlandı * mobil site logosu değiştirildi. linkle forum anasayfasına bağlandı.
* mobil ve masaüstü tema reklam bölümleri yeniden düzenlendi. Düzenleyen GökhaN - 06 Mayıs 2016 Saat 22:52 |
|||
![]() |
|||
usta307 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2016 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Kardesim forumum amaci biz peugeot kullanicilarini bilgilendirmek ve yardim etmek bir cok konuda forum sayesinde bilgilendik yorum yazan harkeseden allah razi olan forumda usta tavsiye diye bir bolum olabilir.ticari bir amac gutmeden arkadaslara yardimci olmak icin
|
|||
![]() |
|||
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
||
Kendini tanıtmayan üye veya bilgilerini eksik giren üye el freni Çekili üye olsun yani yorum yazamasin, konu acamasin. üye olanlar Bilgileri eksik giriyorlar. Yaşı kaç nerde yaşıyor adı ne bunları bilmediğimiz için hitap ederken yorum Yaparken sıkıntı oluyor.
bilgiler bölümünde aracın modeli kısmı var kimisi araç yılını yazarken kimisi 206 307 yazıyor bunun netleşmesi lazım Arama bölümünde bende sıkıntı yasiyordum Forum içinde arama yaptığımda çıkmıyordu ama google dan Arama yapınca Forumda aradığım konuyu buluyorum :) |
|||
![]() |
|||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
||
usta tavsiyesi bölümü evet olabilir
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Google aramasına bağladım şimdilik onda problem yok gibi ama diğer dediklerini yapayım
|
|||
![]() |
|||
usta307 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2016 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
||
Kardesim yanlis anlasilma olmasin benim bir arac ustaligim yok ustalik soy isimden |
|||
![]() |
|||
||
* mobil site logosu değiştirildi. linkle forum anasayfasına bağlandı.
* mobil ve masaüstü tema reklam bölümleri yeniden düzenlendi. |
|||
![]() |
|||
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
||
Önceden de dile getirmiştim tekrar getirmek istiyorum :) Tapatalk'a uyarlanmasını isterim ben şahsen
![]() |
|||
![]() |
|||
||
maalesef tapatalk forum yazılımımız ile uyumlu değil olsa hemen yapıcam
|
|||
![]() |
|||
ARDADOGAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ARDADOGAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
foruma resim yüklemek cok karışık ben bile hala nasıl resim yüklenir bulamadım bir cok kullanıcıda aynı şeyleri söylüyor bu konuda bir iyileştirme olabilr süperde olur
|
|||
SEZARIN HAKKINI SEZARA VERİCEKSİN
|
|||
![]() |
|||
baybaba ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2013 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 221 |
||
Favori konu uygulaması yok yada ben bulamadım, olabilirse iyi olur,
|
|||
![]() |
|||
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
||
Anladım hocam o zaman internet sitesinden devam :) Bir de bildirim yok bir kişi benden bahsettiği zaman veya alıntı yaptığı zaman bildirim gelmiyor foruma giriş yapınca.
|
|||
![]() |
|||
||
Bak bu mantıklı bunuda yapalım
|
|||
![]() |
|||
legolas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2015 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
||
mobil uygulama düşünüyormusunuz.
|
|||
![]() |
|||
||
Mobil uygulama şuan düşünüyorum ama bu aralar onu yazıcak vaktim yok uzun sürer yazdırmaya kalksamda çok para istiyorlar sitenin öyle bir geliri yok
|
|||
![]() |
|||
||
bildirim bölümü eklendi. Mesajınıza alıntı yapan ve açtığınız konulara mesaj yazanlar için bildirim mesajı bildirim bölümünüze gelecektir. Bildirimiz varsa bildirim ikonu sağ tarafındaki parantez içinde sayısı bildirilecektir.
|
|||
![]() |
|||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
||
eline sağlık kardeşim bu iyi gerçekten.
![]() |
|||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|||
![]() |
|||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
||
gökhan şu etiketleme işinde mesela başa @ işreti koyup üye ismini yazdığımız zaman etiketleme yapılabilirmi yada üye ismine yıkladığımız zaman çıkan menüye etiketle gibi bir satır daha eklenebilirmi olur güzel olur düşencesindeyim.
|
|||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|||
![]() |
|||
||
@sonerkyl yazınca mesela adınız geçiyor diye mesaj mı gidicek tam işlem nasıl olması gerekiyor tam anlatırsan yaparım onuda |
|||
![]() |
|||
||
@sonerkyl deneme
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |