![]() |
|
195/45/15 lastik tavsiye ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2008 Saat 19:13 |
|
106 quiksilver' a 306 gti jantları üzerine alacağım kaliteli yolu tutacak kış yaz ayırmayacak bir lastik arıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Düzenleyen GKN - 20 Aralık 2008 Saat 01:09 |
||
![]() |
||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
TOYO
|
||
![]() |
||
İsmail ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
|
Ben nie Oy veremiyorum. :(:(:(:(
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Michelin Pilot Exalto
![]() |
||
![]() |
||
SİNAN GTI ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 219 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SİNAN GTI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
nıe oy veremıoruz
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
Tekrar deneyin
|
||
![]() |
||
Musti-Gti ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2008 Konum: İstanbul/Yenibo Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Musti-Gti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bridgestone Potenza G3 Tavsiye ederim ;)
|
||
![]() |
||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
|
Ben oy verdim..Verebiliyorum..
|
||
![]() |
||
|
syron n3000 gökhan :)
|
||
![]() |
||
|
toyo t1r bulursan kaçırma çünkü üretimi kalktı.. :) 195/45/15 artık yok.. eğer uydurabilir isen 195/50/15 bak.. hem fiyatı daha uygun hemde daha rahat edersin ama tam sağ tam solda sıkıntı olur.. Ben yeni 4 lastik aldım dediğin ölçülerde ve hint kumaşı gibiydi bu ölçüler benim için.. kumho ecsta supra aldım.. 4 adet nakit 400 ytl.. fiyatı bnce uygun.. kuruda başarılı hele ki ısındığında.. ıslakta suana kadar hiç bir lastiği tam test edemedim ama kötü değil.. önceki lastiklerim lassa impetusdu.. beton gibiydi.. hamuru eskimişti gerçi.. sıfırını bilemiyorum..
t1r kuruda kumho kadar tutmaz çünkü biraz daha sert hamuru ama ıslakta kurudan daha başarılı olduğunu söylüyorlar o derece :) |
||
![]() |
||
|
toyo var bostancıda da kaliteli olsun 2 sene kullanım istiyorum japon malına fazla güvenemiyorum goodyear eagle f1 suan benim için ilk planda gibi ama alternatifleri degerlendiricem görüşleriniz önemli.
kullandıgım lastiklerde simdiye kadar syron n3000 bridgestone potenza marshal kumho
en memnun kaldıgım syron n3000 di
|
||
![]() |
||
|
toyo fiyatı 180 190 lira civarı
lassa impetuslarda o civarda
goodyearla michelin 220 civarı
syron 100 lira civarı
yokohamada 170 180 lira civarı
syron haricinde pek bir fark yok
|
||
![]() |
||
|
Gokhan acıkcası ben hicbirini kullanmadıgım icin bi tavsiyede bulunamıcam
Fakat şunuda belirteyim belki faydası olur; kullandıgım lastik accelera marka suana kadar gayet memnunum fiyatı performansına gore uygun. Ben 360 a almıştım 4adet lastiği.
Umarım istediğin gibi bi lastik alırsın kolay gelsin. Düzenleyen EFE - 20 Aralık 2008 Saat 00:54 |
||
![]() |
||
elenor ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2008 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 323 |
|
michelin öneririm yumuşak lastik
|
||
206 HDİ 1,4
|
||
![]() |
||
|
güncel
|
||
![]() |
||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
|
oyle syron toyo felan ucuz lastık alma kardesım öyle lastıkler kötü. araba durmuyor resmen altından kayıyor. mıchelın yada good year kafan ağrımaz zaten harcama yaptın bir ton lastıklerıde marka al başın ağrımasın |
||
![]() |
||
|
toyo al kardesım ustune lastık yok olmazda desenıne aldanııp yonlu lastık alma basın cok agrır... |
||
![]() |
||
iLLeGaL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2008 Konum: YenibosnA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 552 |
|
ben de michelin ' i iyi diye biliyorum... |
||
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı? Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün. Yol Mezar'da bitmiyor, GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
listedeki en pahalı toyo aslında :) |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |