![]() |
|
Debriyaja Basıldığında STOP !! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
themurat54 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2014 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı themurat54
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2015 Saat 09:30 |
|
Arkadaşlar araç gazdayken debriyaja bastığımda her zaman olmamakla beraber stop ediyor. Tam ışıklara veya bi sokağa gireceğimde debriyaj fren yapıyorum stop ediyor. Denedim benzinde böyle bir sorun yok. Başına gelen var mı ?
|
||
Peugeot 206 Sedan
2007 Model, Comfort, 1.4, 75 HP, Benzin/LPG |
||
![]() |
||
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
lpg kış ayarını yaptırdınız mı LPG servisinize gidip bilgisayara baglatın ayarlarını kontrol ettırın sorununuzu soyleyın
|
||
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
||
![]() |
||
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
|
şu lpg güzelde aracın dengesini bozuyor ya...
|
||
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
||
![]() |
||
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
o yuzden de taktırmıyorum
|
||
![]() |
||
![]() |
||
themurat54 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2014 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı themurat54
|
Yalnız yazında bu sorunu yapıyordu geçen gün üst üste çok yapmaya başladı
|
||
Peugeot 206 Sedan
||
![]() |
||
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
|
lpg ye çok karşıydım ama kullandıktan sonra niye bunca sene benzine para yedirmişim dedim, en büyük korkum çekişin düşmesiydi, zerre çekişi etkilemiyor.
|
||
![]() |
||
Barbar_35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Barbar_35
|
lpg ile ilgili değil, sorununuz rölanti valfi,
yenisini takın ve kontak aç kapa yaparak uygun rölantiyi buldurun sonra stabil çalışır
|
||
Loading...
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı themurat54
|
Peki bu sorun lpg ile ilgili değilse benzinde de yapması gerekmiyor mu çünkü benzinde böyle bir sorun yok
|
||
Peugeot 206 Sedan
||
![]() |
||
206quik09 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2014 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206quik09
|
benzinle lpg nin boğaz kelebeğindeki uyumu aynı değil diye biliyorum aracı makinaya bağlatıp lpg de adaptasyon yaptırın
|
||
![]() |
||
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
|
güzel bir lpg ayarı işinizi görür
|
||
peugeot 307 xt premium
|
||
![]() |
||
Barbar_35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Barbar_35
|
benzin daha yanıcı olduğundan hava az gelse dahi problem ayırt edilemiyor,
peki durduğunuz yerde direksiyonu çevirince rölanti düşüyor mu yükseliyor mu,
|
||
Loading...
|
||
![]() |
||
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
|
bu lpg li sistemlerin tamamında yaşanan problem galiba pederdeki toyotada yapıyor onu devir düşüyor benzinde öle bir sorun yok ama lpg de üretilen tork ve tepkime geç oldugundan yapıyor sorun kelebekte temizletin ama yine yapacak :) oyüzden dizel alacaksın veya sadece benzin kullanacaksın :) sevemedim lpg yi :)
|
||
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı themurat54
|
Direksiyonu değilde debriyajı denedim. Debriyaja rolanti halinde iken basınca çok az oynuyo. Direksiyonla nasıl bi ilgisi olabilir onu da bi deneyeyim. |
||
Peugeot 206 Sedan
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı themurat54
|
Hiç sorma hocam kelebeğide temizlettim ama nafile |
||
Peugeot 206 Sedan
||
![]() |
||
mesut1806 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mesut1806
|
araçın hareket halindeyken kadranı düşüyor mu ?
|
||
13 tane 3
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı themurat54
|
Düştüğünü hiç farketmedim hocam. Arada bi vites değiştirdiğimde falan devir göstergesine bakıyorum ama hiç düştüğünü fark etmedim.
Düzenleyen themurat54 - 28 Ocak 2015 Saat 08:25 |
||
Peugeot 206 Sedan
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı themurat54
|
Bugün denedim direksiyonu hocam. Direksiyonu durduğum yerde sağa sola çevirince çok az devir yukarı çıkıyor ve araba inceden gaz veriyor kendi kendine bi yerde olmaması gereken bi temas falan mı var acaba. |
||
Peugeot 206 Sedan
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı themurat54
|
Acaba gazın pis olmasından kaynaklanabilir mi? |
||
Peugeot 206 Sedan
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Barbar_35
|
o olması gereken hocam direksiyon güç harcadığından stop etmesin diyedir. beklediğim yerden değilmiş sorun
|
||
Loading...
|
||
![]() |
||
seyhanak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 12 - Mayıs - 1982 Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2009 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
|
Arabanının sağın solunu boşuna kurcakatma kardeş.bende 206 var atiker tüplü. Aynısını ben yaşadım. Senin Bobinin zamanı gelmiş.lpg li araçlarda ortalama 3-4 yılda bir Bobin bozulur.bobini orjinaliyle değiştir. Bujilerinde eskiyse onlarıda değiştirmen daha faydalı olur.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |