![]() |
|
Gaz Kesme Problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
mbolun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2008 Saat 01:07 |
USTAM MERHABA BENIM SORUNU 106 GTİ DA GAZ KESME
ON TAKIMI YENI YAPTIRDIM SANZIMAN KULAGI MOTOR KULAGI BUJILER BITES TAKILMASI
ANCAK HALA ARABAMDA GAZ ESME SORUNU VAR OZELIKLE ARAC YENI CALISTIGINDA YADA NADIRDE OLSA YOLDA IKEN ARAC GAZ KESIYOR ANCAK BUNU ARASIRA YAPIYOR HER ZAMAN YAPMIYOR
GAZI SONUNA KADAR BASSAMDA ARABADA TEPKI OLMUYOR 3 YADA 4 SANIYE SONRA ESKI HALINE GERI DONUYOR ANCAK ON PANELDE KI ISIKLAR NORMAL ISIKLARDA SONME YADA AZALMA OLMUYOR BENDE BU SEBEPLE ELEKTRIKTE SORUN OLMADIGINI DUSUNUYORUM SADECE GAZ KESME SORUNU VAR BUNUN YANI SIRA MOTOR COK GUZZEL OZELIKLE 2 NCI VITES 4000 DEVIRDEN SONRA TUTANA AŞK OLSUN ANCAK BU GAZ KESME HUYU BENI KORKUTUYOR SENCE PROBLEM NE OLABILIR??? Düzenleyen STARBURAKS - 08 Aralık 2008 Saat 01:32 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benzin otomatiğinden olabilir çalışmasında sorun varmı ?
|
|
![]() |
|
Gaz kesme derken basıyosun ama gitmiyomu ? yoksa belli bir devirdemi kesiyor ?
|
|
![]() |
|
Arkadaşım gaz kesme problemi ancak Aracın boğazı kirlenmiştir benzin kalitesinden dolayı veya bujiler ateşlemeyi iyi yapamıyor...
|
|
![]() |
|
mbolun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
baslangızta calısmada hıcbır sorun yok benzın fıltresı hava fıltresı yag fıltresı motor yagı bujıler yenı degıstım
ekserı arac sogukken kalktıktan sonra yada nadıren yolda gıderken bırden gaz yemıyor bosa almıs gıbı oluyor arac elektrıkelr normal ısıklarda azlma yada sonme olmuyor ancak gaza sonuna kadar bassanda bısey olmuyor bı kac sanıye ıcınde ytoparlıyor ve devam edıyor
|
|
![]() |
|
Gaz kelebeği kontrol edildimi?
|
|
![]() |
|
hayır edılmedı :(
|
|
![]() |
|
Anlattığına göre problem bujilerden kaynaklanıyor.Yani ateşlemeyi iyi sağlayamıyor.Sen bujileri yeni değiştirdim diyorsun ama bence tekrardan baktır.Hatta başka bir yere göster belki değiştirdik deyip eski takılmış olabilir...
|
|
![]() |
|
Maslakta paris pejo var orayı bi ziyaret et istersen modifiye içinde Serhat arkadaşımızla mutlaka konuş oda maslak Atatürk sanayisinde racer corner
|
|
![]() |
|
gaz kelebeği kronik sorun 106 araçlarında baktırmanda yarar var diye düşünüyorum...
becerebilirsen kendinde yapabilirsin ;) +++ buji kabloları...
Düzenleyen yaşar - 08 Aralık 2008 Saat 01:29 |
|
![]() |
|
Bence kendin yapma rolanti ayarını kesin bozarsın bide onu değiştirme şimdi :)
|
|
![]() |
|
okey denk gelecem ınsallah o arkadaslada borclarda var:( hem bı yandan onu odeyıp bı yandanda ufak ufak baslayacam on takımı bıtırdım bu ay basıda ufak bı ontampondan baslayayım dıyorum ysk ederım yardımalr ıcın serhat aynı zamanda sıte yonetıcısı galıba sanırım sesımı duyar:) |
|
![]() |
|
evet Admindir kendileri :)
|
|
![]() |
|
aoc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2008 Konum: 06 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
Eveeeeet.. Bu sorun ne zaman birinden çıkacak diye bekliyordum ve çıktı. Aynısı benim başıma geldi, motor sıcakken yapmıyordu, ama soğukken bi başlangıçta yapıyor ve bi süre sonra düzeliyor dimi ? O2 sensörü kardeşim :) BOSCH marka alacaksın ve 140 lira. Ne yazık ki çıkması falan yok, araca özel geliyor (şasi numarası) takmasıyla falan bi 180 olarak döner sana.. Benzin pompası, buji v.s hiiiiç uğraşma ;)
Birde senin araçta kaç tırnak buji var ? |
|
![]() |
|
ustudne 2 tırnaklıydı degıstım tek tırnak ama aynı sey devam edıyor tırnak olayıda pek onemlı degıl dedıelr tek tırnak cıft tırnak degısmıyor dedıler o2 senseru emınsen ona baktıracam tsk ederım
|
|
![]() |
|
Araçta katalizör iptali varmıydı?
|
|
![]() |
|
o dedıgın nedır bılmıyorum
|
|
![]() |
|
Eksozdan sesi azaltır karbondioksiti minimuma düşürür :) motordan çıkan eksoz borusunun üzerinde takılıdır tahminen sag koltugun altındadır... baktıgında yararlı ama pratikde hiç işe yaramayan bir aparattır :) |
|
![]() |
|
aoc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2008 Konum: 06 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
mbolun, üstadım söktür o2 sensörünü, ortaya yanık bir sensör çıkacak. Daha fazla kafanı bulandırma bence ;) Sonra teşekkür mesajını binare burdan iletirsin bana :)
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
o2 sensörü-gaz kelebeği veya benzin otomatiği olabilir
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |