![]() |
|
Elle Yapılan Pasta+Cila (Sonuç Resimli) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2014 Saat 20:19 |
|
Merhaba arkdaşlar dün 1 senedir yapmadığım pasta cila bakımını bugün tekrarladım..Polisaj makinesi kulanmadım.Gölgede 3 saat civarında bitirdim ve bugünde yıkadım sonuç buyrun
![]() ![]() ![]() Kullanılan Malzemeler Turtle Wax Orijinal Pasta Cila Sonax Çizik Giderici Güçlü Cila 250ML |
||
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
||
![]() |
||
D.EAGLE ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2013 Konum: UŞAK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hocam çok güzel olmuş eline sağlık bu arada ön tampon çıtasını neden boyatmıyorsun kırmızıya ?
Düzenleyen D.EAGLE - 30 Nisan 2014 Saat 20:53 |
||
![]() |
||
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bana böyle daha güzel geliyor..kırmızı siyah birbirine çok uyumlu oluyorlar.. |
||
|
||
![]() |
||
Alper134 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
|
anlamadım
ben temiz bir araçtan başka bir şey göremiyorum ?
|
||
https://www.facebook.com/icantdothatyet
Alper Arslan |
||
![]() |
||
KesKin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
|
aynen havalar güzelleşsin biraz bende parlatıcam kısmetse
|
||
2000|306|Platinum
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
maşallah ve tebrikler çok güzel olmuş
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
|
sağolun...valla arkdaşlar bakarsanız bağ bakmassanız dağ olur :)
|
||
|
||
![]() |
||
halilefe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2012 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
|
Maşallah kazasız belasız inş.
|
||
halilefe
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
keske islemlere baslamadan evvel, kil hamuru ile güzelce ovalasaydınız arabayı, 2 katı parlardı emin oldun. bence forumda konusulan kil muhabbeti üzerine gecen hafta aldım, yeni yakattıgım arabamı garaja cekip kil yaptım, hamur simsiyah oldu. resmen arabanın üzerinde pislik tabakası ile geziyormusum. cila atmadan araba cilalı gibi parladı. zaten kilin amacı pasta ve cilaya hazırlık.
|
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
|
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
Yıldırım0707 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2014 Konum: çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yıldırım0707
|
Güzel olmuş elinize sağlık
|
||
///206///
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
kil, oyun hamuru gibi birsey 100 gr 25 tl ye satılıyor yarısını kullanarak cok rahat bir arabayı hazırlıyabilirsiniz. amac cila pasta isleminden once yüzeyi temizlemek, gozle gorunmeyen bir cok pislik var boya uzerinde, elinizi surunce anlasılıyor zaten. forumda bu konu acılınca inandırıcı gelmemisti ama denedim onayladım. resmen pürüzsüz bir hal aldı boya, insan eli kayıyor. uygulama sırasında hamurun boya ile temasında pisliklerin sesi geliyor kulaga, aynı yerden bir daha gecince o ses duyulmuyor cunku hepsini sokuyur. bir sprey icine sıvı sabun ve su katın uygulama yapacagınız yerlere bolca sıkın yoksa kil kaymaz. her yeri bitirin sora güzelce bir daha su ile yıkayın durulayın. fark super.
ingilizcesi clay yani kil demek. clay bar olarak gecer, nette arastırdım en iyi bu eleman anlatmıs, harfiyen uyguladım. http://www.youtube.com/watch?v=fqW1nzgyMNA |
||
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Gayet güzel olmuş ben beğendım elle uygulamaya göre , uygulamada işlem sırasınıda yazarsanız dusunen ve merak eden arkadaşlara yardımcı olmuş olursunuz.
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
|
normalde olması gereken,
-guzelce yıkama durulama -kil ile temizlik (herzaman olmasada bikac sene de bir kil gerektigini dusunuyorum) -pasta (senede bir kere oneriyorum, sonucta boyayı asındıran bir uygulama) -cila (sıvı cilalar bir kac yıkamada bir uygulanabilir) -boya koruma (yapılan islemlerin daha uzun gitmesi icin) sprey cilalar var kaliteli olanları mesela ''meguiars sprey wax'' gibi spreylerle yıkama durulamalardan sonra parlatabilirsiniz. dip not: kaportada kullandıgınız kili çöpe atmadan, jantlarınızı da temizlemeyi unutmayın çok etkili |
||
|
||
![]() |
||
|
bu arada en onemli seyi soylemeyi gecmisim, arkadas iyi calısmıs arabası gayet guzel duruyor, eline saglık basarılı bir calısma olmus.
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Kırmızı ve siyah için bütün bu malzemeler...
Eline sağlık hocam yaz öncesi güzel olmuş ama biraz daha geç atabilirdin. Ya da üstüne bir koruma atıp yağmurun etkisini azaltabilirdin. Yine de beğendim kazasız belasız. |
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Mesela pasta ile uğraşmak ıstemedım kil uyguladım uzerınede elle sıvı cıla nasıl olur varmı bır fıkrınız veya zararı olurmu bırde kil araç uzerındekı cılayı alıyormuş elle uygulamalarda kil kullanmak bu nedenle ne kadar sağlıklı olur ? Düzenleyen samet206 - 01 Mayıs 2014 Saat 02:02 |
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
![]() Kil cilayı mı alıyor kim dedi bunu ? IPA olmasın o ? |
||
![]() |
||
Alper134 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
|
kil wax ıda alır
![]() Düzenleyen Alper134 - 01 Mayıs 2014 Saat 08:57 |
||
https://www.facebook.com/icantdothatyet
Alper Arslan |
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
elinize sağlık .
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |