![]() |
|
Alınık 3 Satır Bilgi Ekranı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
xdesign_206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 970 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2013 Saat 11:13 |
|
Elinde çıkma çalışır durumda 3 satır bilgi ekranı olan var mı?
|
||
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
|
||
![]() |
||
faldov ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2013 Konum: ISPARTA-32 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Özgür arkadaşımız 3 satır bilgi ekranı temin etmektedir.Bilginize.
|
||
Peugeot 206 HDİ Fever- 2006
|
||
![]() |
||
xdesign_206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 970 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
biliyorum hocamda 160 tl gibi rakam istiyor çıkma olursa benim için daha uygun olur.
|
||
|
||
![]() |
||
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
|
SAHİBİNDEN.COM DA VAR 3 ADET SATAN 150 TL CİVARİ DAHA UCUZU YOK MALESEF
|
||
![]() |
||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
|
zaten 150 tl altını bulursanız kaçırmayın.
|
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
||
206black ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
|
arkadaşlar merhaba,aranıza yeni katıldım herkesi sevgi ve saygıyla selamlarım
1 ay kadar oldu pegeout 206 aldım o bilgi ekranı bende tam calısmıyor yani soketiyle oynuyorum bi kac harf geliyor ekran mı bozuktur soket mi bilemedim yardımcı olursanız sevinirim
|
||
![]() |
||
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
|
ekran bozuk vereyim sana bir ekran ulaş bana :) |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
|
Özgür kardeş sende kredi kartına taksit oluyor mu?
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
|
sende mi ekran satıyorsun hocam
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
elimdeki tek satırı satıyorum :D
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
|
yok hocam 3 satır lazım :)
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
|
güncel.
|
||
|
||
![]() |
||
|
kardeşim var işte sahibindnde ara al :D burda yok adam 150 ye veriyor kaçırma bende alacam ama bidahaki ay
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |