|
5. Yıl Kutlama Organizasyonu Resimler & Videolar |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | |
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2013 Saat 18:52 |
Peugeot Türkiye ailesi olarak çok güzel bir organizasyona daha imza attık, organizasyona katılan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim hepinizin ayağına sağlık, elinde resim olan arkadaşlar bu konuda paylaşırlarsa sevinirim.
Papatya Pastanesi ve Doğa Restoranta ayrıca teşekkür ederim. İşte resimler, iyi seyirler... AZİZ'DEN BURAK AKYÜZ'DEN SERKAN ÇELİK'İN ÇEKTİĞİ FOTOĞRAFLAR... Bende bu kadar var :) ALPER AKSU'NUN ÇEKTİĞİ FOTOĞRAFLAR... AZİZ VANÇİN'İN ÇEKTİĞİ FOTOĞRAFLAR... SALİH KAMİLOGLU'NUN ÇEKTİĞİ FOTOĞRAFLAR... Düzenleyen Serkan - 26 Haziran 2013 Saat 17:29 |
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Cok guzel. Yine keske diyoruz tabi
|
|
ErolSs
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 271 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynen :))
|
|
QWERTY
|
|
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
pt işte budur ya :)
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
MertKurt
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
harika görünüyor,birdaha ki sefere inşallah:)
|
|
206 X-Desing 1.4 Benzin/Arh+
|
|
tongucuk
4. Vites Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çok istediğim halde gelemediğim için çok üzgünüm ...keşke yanınızda olabilseydim ben de
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
tlp
2. Vites 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aha benim resmim yok :)
Arkadaslar,sizlerle tanistigima memnun oldum İs dolayisiyla daha fazla kalamadim İzmitli arkadaslar,outlet center dayim. Geldiginiz zaman ugrayin Saygilar KK 749 :) |
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Çok iyi gözüküyor kaçırılmıcak bir organızasyon olmuş gerçekten gidebilenler şanslı :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
mahmutbasaran
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mahmutbasaran
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Ustalarım;
herkesin eline ve emeğine sağlık çok güzel bir gündü umarım böyle günleri sıklaştırıp birbirimizi daha iyi tanıma fırsatı buluruz tüm P.T. üyelerine çok çok teşekkürler....
|
|
S-N-R
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
10 numara.. :))
|
|
S-N-R 206
41 R 9126 |
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hay maşallah çok güzel bir buluşma olmuş. Çocuklar ayrı bir renk katmış ortama. Arabalara diyecek bişi yok hepsi inci gibi dizilmiş.
Allah devamını erdirsin nediyelim. Ben de amele yanığı oldum iki gün yorgunluğu katmıyorum. |
|
EnSoNiQ
2. Vites Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çok güzel bir buluşma olmuş emeği geçen herkese teşekkürler :) bizde inşallah katılırız diyorum :)
|
|
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|
dream
3. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Maşallah maşallah, löp löp yutmuşsunuz yani :)
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Gelen gelmeyen herkese teşekkür ediyorum cok keyifli ve güzel bir hafta sonuydu ...
|
|
emre_akdag
3. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Çok güzel olmuş maşallah, güzel eğlenmişsinizdir. Bu seferki buluşmaya katılamadık, malum düğünler ve yoğunluklar mevcuttu. Umarım bir daha ki buluşmada görüşür ve tanışırız :)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Gelen herkesin ayağına sağlık çok güzel bir buluşma oldu. Organizasyonlara devam edeceğiz inşallah.
|
|
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Herkezin ayağına sağlık kesesine bereket,
çok mutlu ve memnun oldum tanıştığıma, bende alperin pro makineyi elinden alıncaya kadar tarafımdan cekilenleri eklerim müsait olunca, diğerlerini alper mail atınca yada kendi ekleyince görürüz bende ne çektim merak ediyorum :)))
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende cok merak ediyorum hala bakamadım biran önce eklemeye calısıcam Video Eklendi...
Düzenleyen Alper'EN AKSU - 24 Haziran 2013 Saat 11:38 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hepsi birbirinden güzel kareler müsait olayım benımkılerde gelıyor aziz fena kareler yakalamıssın
|
|
ersin025
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar çok güzel bi gündü hepsi birbirinden değerli arkadaşlarla forrm haricinde yüz yüze tanışma fırsatı bulduğum için çok mutluyum helen herkese teşekkür edip ayağınıza sağlık diyorum gelemeyen arkadaşlarlada bir dahaki sefere daha kalabalık bişekilde buluşup tanışmayyı diliyorum
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |