![]() |
|
Kapı Altı Led |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
usasd ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 56 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2013 Saat 00:14 |
Kapı altı led taktıran varmı arkadaşlar varsa biraz bilgi verebilirmisiniz bende taktırmak istiyorumda.
![]() |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Taktıran vardı yanlış hatırlamıyorsam. Hoş bir gmrüntü oluyor ne gibi bir bilgi istiyorsunuz ?
Genel anlamda; -Ürünleirn tamamı çin üretimi. -Kalite farkı olan modelleri var -Pejo için iki çeşit logo var -12v ile çalışıyor -20cm ila 1.5mt arası bir mesafede konumlanabiliyor. -paketinde uygulama yapacağınız yeri delebilmeniz için aparatı çıkıyor. -ebay-alibaba gibi sitelerden 7-30dolar arası çiftini satın alabiliyorsunuz. -Genelde kapıya uygulanıyor ama bagaja uygulayanda var hoş duruyor. |
|
![]() |
|
usasd ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 56 |
siz kendiniz mi taktınız yoksa taktırdınız mı taktırdıysanız fiyatı neydi
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
bende buna heves edip almıştım gg den o zaman 70liraydı. adama eski pejo aslanı gönder dedim yeni göndeermiş. neyse elektirikçiye taktırdım o da yanlış takmış kapılar kapalıykende devamlı yanarmış. sonrada çok yanmaktan ötürü soluklaştı bende söktürdüm. deliklerede tapa taktırdım.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
hangi kapılara taktınız peki
|
|
![]() |
|
cocomo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: ank Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
foto var mı?
|
|
PEUGEOT PARTNER 2.0 HDI-baş belası-ederi kadar masraf yapılan
RAV4 2005-masrafsız ADAM. BMW 1.16i 2015 - kardeş arabası, yaramaz çocuk Tourneo Courirer 2015 - 0araç, dokunmaya kıyamadığımız |
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Salih abi şahane duruyor yanlız araca farklı bir görsellik katıyor maşallah :)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |