![]() |
|
185 / 55 / 14 Lastik Tavsiye |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ekim 2008 Saat 14:36 |
185 / 55 / 14 ölçüsünde 4 mevsimdede sorun yaşamayacağım 106 GTI Jantlarıyla 106 Quikte kullanabileceğim en iyi lastik nedir ?
Şuan Kullandığım Kumho Ecsta Supra'lardan hiç memnun değilim.
|
|
![]() |
|
y@sin ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Goodyear F 1 ben onları kullanıyorum gayet güzel...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
O olcu Impetus da varmı bılmıyorum ama kesınlıkle Lassa Impetus derım kardesım
|
|
![]() |
|
y@sin ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
lassa orj fabrika çıkışı 106 gti lastikleri zaten onlarda iyidir 4 mevsim gider yani..
Düzenleyen y@sin - 16 Ekim 2008 Saat 14:46 |
|
![]() |
|
Yokohama ;)
|
|
![]() |
|
bridgstone potenza ...süper bence
|
|
![]() |
|
contınental sport contact 2
toyo proxses
dunlop
brıgestone potenza yenı serı
|
|
![]() |
|
SİNAN GTI ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 219 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SİNAN GTI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
lassa ımpetus
|
|
![]() |
|
Yalnız her marka lastik firmaları 106 gti lastikleri ölçüsünde üretmiyor maalesef zor bir ölçü iyi bir seçim yapmak gerekir..
|
|
![]() |
|
ben aracımda accalera die endonezya malı bi marka kullanıyorum diğer uzakdoğu malı lastiklerden tek artısı ıslakta biraz daha guven veriyo. fiyat olarakta uygun diyebilirim.
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Toyo alayına gider..
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
toyo proxses
|
|
![]() |
|
bridgestone adrenalin tak ve gör derim...
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Yokohoma AS01 ![]() Michelin Energy Saver
![]() Lassa Impetus 2 ![]() 3' ü arasında bir seçim yapsanız hangisini alırdınız ?
|
|
![]() |
|
Michelin
Impetus
Yokohoma
|
|
![]() |
|
ben dunlop sport max kullanıyorum çok iyi yol tutuyor tavsiyem bu yönde olur..bütçen varsa eğer adrenalin al derim çok iyiymişşş...
|
|
![]() |
|
elenor ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2008 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 323 |
michelin enerji ben kullanıyorum tavsiye ederim yumuşak ve yol tutuşu iyi.
![]() |
|
206 HDİ 1,4
|
|
![]() |
|
tavsiyene uyucam
![]() |
|
![]() |
|
aoc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2008 Konum: 06 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
Impetus 2 ;)
|
|
![]() |
|
Konu tarihi itibari ile eskise de lastik bence de çok önemli. Bu olçulerde Alman malı Fulda Carat Progresso benim favorim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |