![]() |
|
buda benim hararet sorunum..[çözüldü] |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2013 Saat 00:06 |
videoyu bugün çektim arkadaşlar. videoda göründüğü üzere aracım çok ateşli ama göründüğü gibi diil :) araç hararet yapmıyor ama elektronik bir aksam harareti çok yüksek gösteriyor. ani düşüş ani yükseliş. yollar bozuk olduğundan çok net çekemedim, bi ara gaza da yüklendim iyice motor sesi duyuluyor yorumlar bu işin ustalarına artık :)) saygılar sevgiler hararetsiz günler diliyorum
![]() ![]() Düzenleyen furkanyakar - 11 Ocak 2013 Saat 16:55 |
|
![]() |
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı sorunu ben de yaşıyorum desem
![]() |
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Devir saati gibi yükseliyor, bu sorun neyse foruma musallat oldu bu ara
|
|
![]() |
|
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
![]() ![]() ![]() ![]() |
kesinlikle elektronik. ustanın bitannesi termostattandır dedi diğeri ise ne alakası var bee dedi :D bildiğim şey hararet mişürü değişti (55 TL) hiç birşey olmadı :D
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
o zaman ben allahtan değiştirtmemişim boşuna :D Benim usta da müşüründe sorun yok ama istersen değiştirebiliriz demişti yok kalsın dedim. 1 ay kadar sık sık yaptı bunu, sonra bi kesti 2 ay boyunca hiç bida tekrarlamadı sorunu, bu aralar tekrar yapmaya başladı. Harareti gerçekten yapıyo olması imkansız, anında tavana dayanıp bi anda 70-80e düşemez sıcaklık fizik kurallarına aykırı bi kere.
Çok takmıyorum ben artık açıkcası |
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
1.5 yıldır bende hiç takmıyorum ama yazları sıkıntı oluyor tavana vurduğu için klimanın elektriğini kesiyor araç soğuk vermiyor :/
|
|
![]() |
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
Bu sorun peugeot'larda yıllardır çözülemedi ve sorunuda hala bulunamadı neden yapıyo acaba çok sinir bozucu bir durum.
![]() |
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
falan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
bence ibre bozuk.. benimde devir saati aynen bu şekilde kafasina göre taklıyor
|
|
2000 mod 206xr 1.4 8 valf 140000km benzin+lpg manuel
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
arkadaşlar çözüm yolu bulduk bitane. bu sorunu yaşayıp da aracı su eksiltenler var mı öncelikle bilgi verebilir misiniz ?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
egehankcmn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı egehankcmn
aracın gösterge panelinde herhangibir tadilat oldu ise, sanırım tekrar gösterge panelini takan usta hararet gostergesi ibresini biraz yukarıda iken takmıs. ibrenin sıfırlanıp montajlanması çözüm olur diye düşünüyorumç
|
|
her türlü gider....
|
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
Bu arada çok yüksek devirlerde değiştiriyosunuz hep vitesi.
|
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
batuhan9292 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2012 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı batuhan9292
benim aracımın hararet göstergesi ilk çalısmadan önce sabahları mesela o soğuklarda 1 kare üstte başlıyor bunu neden yapar?
|
|
batuhan gök
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Normal hocam benimkide aynı ilk çizgiden başlıyo, sonuçta motor sıcaklığı sıfıra düşmüyor. |
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
Aküden olabilir kontrol ettirin derim.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
çözümü açıklayayım. basınç farkı ile alakalı birşeyler dedi usta, berner in bir sıvısını koydu araçda da çok az miktarda su kaçağı vardı 2 haftada bir çay bardağı kadar diyelim. radyatöre bir sıvı attı aracı 40 dk kullandıktan sonra 24 saat parket dedi. henüz yapmadı ama su kaçağı ile alakalı bir basnç farkı yaptırıyormuş araca öyle dedi. bakalım doğru mu
|
|
![]() |
|
![]() |
|
umut_25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
Bende de buna benzer bir sorun vardı. Termostat veya müşür sandık ama ikiside değilmiş. Kalorifer radyatörü mü ne arızalanmış su alıyormuş içeri. Pedalların altında ufuk bir nem oluşmuştu. Tüm torpidoyu söktüler o parçayı değiştirdiler. 400 TL civarı tutuyor. Şu an hararet 90 ı geçmiyor.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
su kaçağı ile hararetin ani yükselmesi çok alakasız geliyor kulağa yaa... ama ben de o sıvıyı kullandım kullanalı hiç yapmadı o sorunu tekrar ama çok sık da yapmıyordu gözlemim devam ediyor eğer bir ay kadar yapmaz ve su eksiltmez ise araç sorun çözüldü demektir
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
arkadaşlar su kaçağından dolayı yağtığını onaylıyorum mantığını çözebilmiş değilim ama tıkayıcı kullandıktan sonra çözüldü sorunum. sorunu yaşayan herkes deneryebilir.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
falan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
TIKAYICI GEÇİCİ Bir çözüm.. bence kaçağı bulup yaptırmanız daha iyi olur..
|
|
2000 mod 206xr 1.4 8 valf 140000km benzin+lpg manuel
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |