![]() |
|
Karbon kaplama |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
bysonic ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2012 Saat 15:01 |
Beyler internette gördüm ve hoşuma gitti. Arabanın yan çıtalarına karbon kaplamayı planlıyorum sizce el becerisiyle yapılacak bir iş midir çok uraştırır mı ?
|
|
206 cc 1,6
|
|
![]() |
|
DS002 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2012 Konum: üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben yaptım yan çıtalara ön ızgaraya yan dıreklere bagaj açma kolu ve benzın depo kapağına 30 tl ye maal oldu kendim yaptım yaklaşık 3 saat kadar vaktımı aldı
|
|
![]() |
|
Semih ÇAVDAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yan çıtaları söküp takmakta bir sıkıntı yaşamıyorsan eğer öncelikle tabelacı ve reklamcılardan ucuz ürünlerden al ve dene derim...
Kaplama malzemesi, falçata, fön makinesi ve ragle denen yapıştırırken havasını aldığın bir malzeme var... ucuz bunlar pahalı değil... Elin alışsın dene... Muhtemelen ucuz kaplama malzemesinden bir süre sonra memnun kalmayacaksın, çünkü her türlü atıyor... Sonra çok kaliteli karbon malzemeler var... onlardan alır tekrar temizini yaparsın... Eski araçlarımda çok uğraşırdım :)
|
|
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros... |
|
![]() |
|
bysonic ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
Fotorafını çekip koyabilir misin rica etsem aklımda fikir oluşması için.
|
|
206 cc 1,6
|
|
![]() |
|
Walla yan çıtaları hiç sökmedim hatta ilk arabam diyebilirim daha yeni sanayiden çıktı şanzıman ws. başımı ağrıtmayacak gibi görünüyor artık el emeği bir şeyler yapayım diyorum arabanın orta panelinide kaplamak var aklımda teyp çerçevesi kısmını bakalım hayırlısı
|
|
206 cc 1,6
|
|
![]() |
|
Semih ÇAVDAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
Çıtaları sökmeden de olur ama öyle de çok çabuk atıyor... çıtaları sökersen eğer, iç tarafa doğru kıvırdığında, atma olmaz... denemenin zararı yok... hoşuna gitmediğinde sökersin kaplamayı, yapışkan izlerini de gazla silersin olur biter... Para verip yaptırmaktansa kendin uğraşırsan daha keyifli oluyor... Ancak biraz ustalık istiyor tabii ki :) Hala amatörüm, öğrenemedim şöyle güzel yapmayı :)
|
|
Eski nick Gallardo...
|
![]() |
|
çıtaları çektik mi geliyor mu yoksa içerden mi sökcez yapıştırmamı sistemi biliyor musun ? :D
|
|
206 cc 1,6
|
|
![]() |
|
DS002 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2012 Konum: üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
çıtaları sökmene gerek yok ben sökmeden yaptım cokta güzel oldu çekip koyarım resımlerını bakarsın
|
|
![]() |
|
Valla süper olur şimdiden teşekkürler
|
|
206 cc 1,6
|
|
![]() |
|
ben şimdi kaputu da kaplıcam
|
|
![]() |
|
yapalı 3 ay oldu hala atma yok bu arada
|
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
ben kaplattım 50 tl verdim ama ben parlak siyaha kaplattım çok hoşuma gitti yapılan yerler ön çıtalar arka çıtalar yan çıtalar on izgara arka plaka altı ve ön arka logo karartma toplam 50 tl verdim
|
|
![]() |
|
50 liraya izmirde kimse yapmaz onu kardeşim yapsada malzeme çok dandik olur heralde burada insanlar el emeğine biraz fazla istiyor açıkcası. Bakalım denicez nasıl olcaz gri mi siyah mi yapsam kararsızım şu anda siyah sonuçta.
|
|
206 cc 1,6
|
|
![]() |
|
siyah yap ben bi kaç arabada gördüm kırmızısını falan çok kötü carbonun orjinali siyahtır en güzelde o durur.
|
|
![]() |
|
Ya siyah ya gri netten değilden bir yere gidip alcak olursam bakcam büyük ihtimal siyah olur heralde.
|
|
206 cc 1,6
|
|
![]() |
|
1metre kare yetiyo ziyan etmezsen tabi carbonu hatta artar bile |
|
![]() |
|
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
arkadaslar resim yokmu nasil oluyor merak ettim
|
|
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|
![]() |
|
çekip koycam resimlerini bakarsınız
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
Kesinlikle siyah yap hocam... Bak eski aracım için biraz uğraşmıştım... Fikir olsun...
Ön panjuru siyaha boyadım... ![]() Ön panjurdaki krom çıtayı ve sarı chevy ablemini karbon kapladım... ![]() Bitmiş hali... ![]() Fön ile arka amblemi karbon kapladım... ![]() Bitmiş hali... ![]() Direksiyondaki solmuş gri parçayı da elden geçirdim... ![]() Görünüş hoş olmuştu... ![]() Kısaca uğraş hocam... beğenmezsen sökersin... Biryerleri delmeden etmeden yapıyosun nasılsa... Fikir olsun diye paylaştım resimleri, başka model olmasında sıkıntı yoktur inşallah... eski aracım nasılsa... :)
|
|
Eski nick Gallardo...
|
![]() |
|
Bence sıkıntı yok işçilik fotoraflar da çok temiz çıkmış şimdi gözümde daha net bir şeyler oldu paylaşımın için çok teşekkürler haftaya pazar başlamayı planlıyorum nasip olursa.
|
|
206 cc 1,6
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |