![]() |
|
TÜV TÜRK REZALETİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Kasım 2012 Saat 12:27 |
Merhaba arkadaşlar...
Aracımın muayeneye gideceği bilgisini birkaç arkadaş sağolsun ilgi gösterip açtığım konu da görmüşlerdi. Nihayet muayeneye götürdüm GTI ımı...=) macera müthiş..... önce sağa sola baktı görevli beni gördü buyrun dedi kaputu actım bagaj kapağını actım... kemerleri taktım... bagaj kapagınız havada duruyor mu dedi ?? nasıl yanii dedim.... acıldıgında ayakta duruyor mu dedi ? tabi ki dedi actı ve yarıda bıraktı bunun yukarı kalkması gerekiyor dedi ve ağır kusur işaretledi !!! şaşkınlığımı gizleyememek üzereydim ki ? bu sefer de emniyet kemerleri görünmüyor dedi...!!! ve çekti gitti.... sonuç olarak diğer muayneler yapıldı ve aracım kanaldan cıktı ... görevli adımı anons etti ve gittiğimde bana ..... Emniyet kemerlerinizi ve bagaj kapagınızı yaptırın dedi !!! şaşkınlığımı gizleyemedim.... nasıl yani dedim kendi kendime... zaten tek kapı olan aracımın neredeyse arka koltuguna kimse oturmamıstı ki emniyet kemerleri asınıp eskiyip durdukları yerde bozulsun ? peki yaaa bagaj kapağı ? hergün laptop ımı aldığım haftanın 3 günü halısaha maçına cıkarken içine oturup ayakkabı bağladıgım bagajımın kapagının nesi vardı ? Düşündüm ?(sadece 2sn sürdü ) ![]() ![]() Hemen tadilat tespit evrağı aldım ve tekrar sıraya girdim adımı anons ettiler... 1. kanal dediler ve gectim kanala başka bir görevli geldi... bagaj kapagım acık geldim kanla kadar hani gözlerine sokucam yaaa !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Velasım kelam ![]() OLAYDA YER ALAN KİŞİ VE KURUMLAR TAMAMEN GERÇEKTİR ![]() İL: ANKARA İLÇE:Y.MAHALLE SEMT:İVEDİK (TÜV TÜRK İSTASYONU)
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
tuv dür ne yapsa yeridir
![]() |
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
puahuauh süpersiniz valla
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
geçmiş olsun arkadasım. ilk sefer ağır kusurları sana sölediklerinde sorsaydın keşke kemerin nesi bozuk neresini yaptıracam diye? bide bagaj amortisörü zaten kapağı sağlıklı bi şekilde tam yukarı kaldırmak değilmi? ağır kusur neresindeymiş. yağ kaçağı için haklı olabilirler. o anda kaçak olmayabilir ama değiştirirken yağ bulaştıysa mevcut yere onları görmüşlerdir.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
yağ kaçagı olr tabi olmaz şey değil de ? kemerleri görmedikleri için yazmamaları nedir yahu ? montu kaldıramaz mı insan ?
![]() |
|
![]() |
|
eyvallah hocam teşekkürler....
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Geçmiş olsun, malesef tüv Türkte böyle saçmalıklar sürekli yaşanıyor
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
bide bizim burda bi geyik var. tüv istasyonunda her muayeneden geçen aracın belgesinde hafif kusur olarak ''motor ve şasi numarası okunamıyor '' yazıyorlar. ya arkadas bunlar okunamıyorsa bu aracı sen nası muayeneden geçiriyorsun? o zaman bu araçta bişey var ya kaçak ya çalıntı ne biliyim. heralde motor bloğundan okuyamadıkları için motor numarasını ondan böle bişey yazıyorlar.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
kardeşim aynısı babamın başına geldi 2011 model ford transit kamyonet in şasi numarası görünmüyormuş
![]() ![]() |
|
![]() |
|
teşekkürler...
![]() |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
dostum helal olsun, geçen yıl banada buna benzerini yaptılar.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
Quiksilver_106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Quiksilver_106
Vala rezillik ya insanları öfkelendirmekten başka birşey degil.
Düzenleyen Quiksilver_106 - 23 Kasım 2012 Saat 13:39 |
|
MODİFİYE SUÇ DEĞİL YAŞAM TARZIDIR
106-Quiksilver |
|
![]() |
|
ssertbakan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2012 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ssertbakan
Oda bişeymi dostlar bizim Acil Yardım Ambulansından ilk yardım çantası istemişlerdi....
|
|
5008 2013 e-HDI Allure / 0 Rh (+)
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() |
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Bir işi insan eline bırakırsanız olacağı budur.
Geçmiş olsun. Muayeneye gittiğiniz zaman arabada istenilen dışında montunuz dahi olmasın herşey açıkta ve çalışır halde olsun. |
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
aynı yerde 10 ekimde bende muane yaptırdım ama ben iki seferde gectim ilk sebeb şase no ve ruhsattaki şase no uyuşmadığı için ağır kusurdu onun yanındada 4 tane hafif kusur vardı şimdi hatırlamıyorum onları ruhsatı değiştirdim tekrar gittim bu kez 1 hafif kusur far ayarı olarak gectim ama diğer 3 hafif kusura en ufak bi işlem yapmadım...
![]() |
|
![]() |
|
Artık zaten diyecek söz kalmadı arkadaşım durumu o kadar güzel özetlemiş ki: ambulansta sağlık çantası nedir yaa!!!!
![]() |
|
![]() |
|
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
Bu muayene işini başımıza musallat edenleri saygı ve sevgiyle ....kucaklıyoruz! Yani teoride uygulama güzel ama yav kardeşim arabadan anlamayan adamı orada çalıştıtırsan, emniyet kemerinide görmez, bagajıda açamaz, olur da olur. Yazın yaptırdım muayeneyi bide ramazan ayında ki sorma(KONYA, Akşehir-Tuv Turk), adam sis farını açamadı diye gitmiş sis farı çalışmıyor, farlar ayarsız diye geri çevirmeye kalkıyor. Plaka aydınlatmasından tut(az yanıyormuş), lpg stickerine, yağ değişimi sırasında filtrenin etrafına bulaşan yağa, şasi numarasının okunmamasına, her bir haltı hafif kusur diye sıralamış. Diretmesem farlardan geri çevireceklerdi. Şikayet edecek bir yerde yok. Al parayı, vur tokadı hesabı. Hatırladıkça ifrit oluyorum TUV-TURK'e
|
|
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
laf olsun diye yaptıkları bu hareketler gerçekten çok komik geçmiş olsun 2 sene rahat
![]() |
|
![]() |
|
aynen gökhan hocam
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |