![]() |
|
arka teker bölgesinden gelen gıcırtı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mustafah ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2012 Saat 15:30 |
Arkadaşlar bugun sabah yaklaşık 150 km.lik bir yolculuk yaptım. Aracımı park edip, başka bir arkadaşa geçici kullanımlık verdim ancak az önce aracı kullandığımda kavşak dönerken aracın arka tekerler tarafından hafif sağa doğru karyola gıcırtısı tarzı bir sesin oluştuğunu farkettim. Belirtilere göre yaptığım araştırmada torsiyon tamiri gerekli gibi ama ustaya göstermedim. Fikirlerinizi bekliyorum tşk...
Düzenleyen mustafah - 28 Ağustos 2012 Saat 01:22 |
|
Artık PUG yok!!
|
|
![]() |
|
eserxxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tekerlek bilyası dağılmış..
|
|
PEUGEOT 307 2.0 XT HDI
|
|
![]() |
|
_pathfinder_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2012 Konum: ERZURUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _pathfinder_
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Üstadım benim başıma gelen Torsiyon arızası vuruntu şeklinde olur ufak bir tümsekten cukurdan gecerken dahi takır tukur gibi sesler gelir.Senin aractaki gıcırtı seklindeki ses %90 teker bilyasındandır.Geçmiş olsun.
|
|
Zihin Fukara Olunca Fikir Ukala Olur
|
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
307 lerde torsiyon varmı ki ?
|
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Yoktur ![]() |
|
![]() |
|
mustafah ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
Arkadaşlar dün ustaya götürdüm sesin ilk önce önden geldiğini düşünmüştüm, arkadan geliyor gibi geldi sonra ve ona göre başlığı değiştirdim ancak usta sağ ön bölgeden geldiğini ve salıncak burçlarından kaynaklandığını söyledi. Sonrasında değişen parçaları yazdırdığımda salıncak burcu,viraj demir lastiği ve her iki amartisörün tablaları diye yazdı. Ses şimdilik gitti gibi
![]() ![]() |
|
Artık PUG yok!!
|
|
![]() |
|
birde aracımın fazlası ile ağır kalması pedalıne en dibine bile basıldığında fazla ağır kalması ustanın dikkatini çekti test sürüşünde ve bir anda gülerek paspası pedalın altına çok sokmuşsun pedala basılmıyorki dedi
![]() ![]() ![]() |
|
Artık PUG yok!!
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
hocam arada bı yuksek devır kullanın motorun ıcındekı kurumları yakın motor hantallıgını atar motor ısıgını yakmaz genelde dızelde cok olur bu olay ama benzınlılerdede oluyo ayda 1 2 yuksek devır kullanın arabyı 5 dakıka kadar
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
Yapıyorum ayda 3-4 kez ankara çevre yolu otobanda şanzımanı sport moda alıp kullanıyorum, genelde de gereksiz bir şekilde doğan görünümlü şahiniyle önümde aptal aptal makas atanlarla uğraşmamak için
|
Artık PUG yok!!
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
aman dıkkat bende yenı alıcam mıchelın f1 pılottu sanırım modelı ısınıca performansı artan pazar gunu yola cıkcam ıns hayırlısıyla 2 bın tl bakım yaptırdım hayrlısı :D
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |