|
sağ arka kapı açılmıyor |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
muhammed43040
1. Vites 04 - Şubat - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: pc donanım Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muhammed43040
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2012 Saat 14:50 |
307 arabama uzun süredir binmiyordum bugün bi çarşıya çıkalım dedim arkadaş arka kapıyı açamadı içerden zorladım yine açılmadı kapıyı kilitleyip yeniden açmayı denedim yine olmadı videoyu yükledim bu konu ile ilgili ne yapılabilir kapının döşemelerini kapı açılmadan sökebilirmiyim bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum teşekkürler.
|
|
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kapının içinin sökülmesi lazım.Çocuk kilidi falan değil.Sökebilirsiniz sanırım kapıyı açmadan.Zaten bu şekilde kapı açılmaz.
|
|
muhammed43040
1. Vites 04 - Şubat - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: pc donanım Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muhammed43040
|
kırarım diye korkuyorum daha önce arka kapı hiç sökmedim yapan birisi varsa en azından ufak tefek bilgi verirse kendim yapabilirim teşekkürler
|
|
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Korkacak birşey yok .
Burada anlatılmış.Size fikir verebilir.
|
|
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
Merkezi kilit sorunu kapı içinde kapıyı kilitleyip açmayı sağlayan merkezi kilt motoru var sorun onda gibi gözüküyor.Kapı döşemesi sökülüp bakılmalı elektrik kontrolü yapılmalı motora elektrik geliyor mu gelmiyor mu diye.Eğer elektrik geliyorsa kilit motoru arızalı değişecek.
|
|
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
budur
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
abicim o arka kapıyı bi ben sökemedim ya çok zor ve çok dikkat etmelisiniz. çok esniyor sanki kırılacak gibi. eğer niyetlenirseniz dikkatli olun.
|
|
bulent 77
2. Vites 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
|
kapı donmuş olabilirmi
|
|
ch cr
|
|
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
maalesef.
|
|
muhammed43040
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muhammed43040
|
donma ihtimali yok garajda duruyor kilit çalışıyor kapıyı kilitleyip açtığımda içinden kilitleme sesi geliyor
|
|
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
Hımm motor çalışıyorsa o zaman demek ki mekanik bir sorun var.Her ihtimal için kapı döşemesinin sökülmesi gerekiyor.Kapı içinde bir parça kırılmış ya da yerinden çıkmış olabilir. Sökülmeden anlaşılması zor gibi. |
|
muhammed43040
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muhammed43040
|
nasıl söküldüğünü biysem kütahyadada pek usta yok götüreyim bi tarafını kırmadan yapsın
|
|
06ÖzGüR06
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
Bir oto döşemeciye söktürün o zaman ama baştan söyleyin dikkatli söksünler Sonuçta kırıp döktükten sonra bir anlamı kalmaz yani. |
|
06ÖzGüR06
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
Şu konuya bir göz atın isterseniz 307 ön kapı döşemesi sökülmesi sanırsam arka kapı için de aynı mıdır onu bilemem
http://www.peugeotturkey.com/nasil_yapilir.asp?MakaleID=6 |
|
Kemanyak
1. Vites 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Dostum sorun kilit mekanizmasında. Bende de aynısı olmuştu. İçeriden açılmaz çünkü büyük ihtimalle çocuk kilidini aktif bırakmışsınız. Dışarıdan açılmaz çünkü kili mekanizması kapalı kalmış. Vel hasılı kelam ; Sizin yapabileceğiniz işlem : Kapıyı menteşelerinden söküp çocuk kilidini deaktive etmek. Deaktif edilen çocuk kilidi vasıtasıyla içeriden açılabilecek hale gelecek. Sonra kilit mekanizmasını kapıdan söküp. İçerideki motora bağlı olan dişliyi ve Motoru onarıp (pas sökücü WD40 ve Gres yağı) yerine takacaksınız.
|
|
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
|
Kemanyak
1. Vites 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İçeriden sökemezsiniz koltuklar ve direkler izin vermiyor.
|
|
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
|
muhammed43040
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muhammed43040
|
o çok kötü o zaman ya kapı sökülürse değişmiş derler bi yolu olmalı mutlaka gerekirse iç döşeme kırarım yenisini veye çıkmasını bulurum
|
|
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
menteşeden sökme işi sakat.Biz palionunkini içerden kapı açılmadığı için sökmmüştük.Aynı problemle karşılaşmıştık.Pejonun aşağı kalacağını düşünmem.
|
|
muhammed43040
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muhammed43040
|
menteşelere elletmem zaten araç 2002 model boya bile yok kapı döşemesini kırarım veya bi servisle görüşürüm yarın kütahyada serviste yokta eskişehir yolu gözüktü bize
|
|
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
abim tanıdık bir elektirikçi halleder.O kadar önemli birşey değil.Boşuna servise gitme.Basit birşey zaten.
Düzenleyen yavuz25 - 26 Ocak 2012 Saat 20:46 |
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |