|
partner gösterge bolümü cam temizliği |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |||
abdhakan
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2012 Saat 11:23 |
||
arkadaşlar 1,9 partner aracım kuaförde basmışlar yağlı bi fıs fıs km sıfırlama düğmesinden sat ayar düğmesinden hep arka tarafa olduğu gibi o yağlı maddeden sızmış onu temizlemek istiyorum nasıl sokülür daha önce söken varmı
|
|||
ABDHAKAN
|
|||
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
o gösterge tablosu komple sökülür.Ama bence ellemeyin çünkü eğer yanlış yerine dokunursanız gösterge kullanılmaz hale gelir.Çok hasassas bir parça.Öyle kalması daha iyidir.
|
|||
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
aynı zamandada pahalı.
|
|||
abdhakan
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
ABDHAKAN
|
|||
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
o ne demek abi.Ne demek istediğini yazarsan daha iyi olur.
|
|||
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
Abi sökülür ya çok kolay ben sökmüştüm anlatabilirim.
|
|||
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
abi sökülmez demedim tabi sökülür sökülmeyecek yer yokta.Onu söküpte yerine sapasağlam takan adam nadirdir.Çok hassas bir parça.Adamın elinde kalıyor.Hiç uğraşılmamalı bence.Çok çok önemli bir sorunda yok değilmi?Niye riske atılsınki?
|
|||
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
||
İşi bilmeyen için doğru elinde kalabilir ama sadece camı sökülecekse basit zaten arkası filan kapalı göstergenin dikkatli olunursa hiç birşey olmaz. |
|||
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
cam söküldükten sonrada içinde çok miktarda toz olacak.O kadarcık yağ izine sinir olan biri bu kadar toza ne tepki verir düşünemiyorum.Yani sonuç olarak eğer elinizden iş geliyorsa eliniz tornavida tutuyorsa göstergenin dağılmasını göze alarak açabilirsiniz.Elinizde kalabilir.Ayrıca taktıktan sonra bazı şeylere göz yumacaksınız,izler,tozlar gibi.Bence hiç gerek yok bırakın öyle kalsın.
Gelelim özgür abim sana sen o göstergeyi niye söktün.
|
|||
06ÖzGüR06
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
||
Evet anlatayım mı?? gerçi kaç yıl oldu sökeli ama hatırladığım kadarıyla resimle anlatabilirim.
|
|||
06ÖzGüR06
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
||
Gösterge ışıklarını değiştirmek için |
|||
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
zahmet olmazsa anlatıver be abim.
|
|||
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
gösterge lambalarına ne olmuştuki abi.(sorgu gibi oldu Dün saat 5 te nerdeydin?)
|
|||
06ÖzGüR06
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
||
yanlış hatırlamıyorsam lambalardan 3 ü sönmüştü ben de ampülleri alıp kendim söktüm taktım çok basit bir işlem |
|||
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
arkasındanmı?
|
|||
06ÖzGüR06
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
||
Evet |
|||
06ÖzGüR06
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
||
Hatırladığım kadarıyla anlatayım yanlışım olabilir ama büyük ihtimal yardımcı olacaktır.
Öncelikle resimde kırmızı ok ile gösterilen vidaları söküyoruz. Daha sonra orta konsoldaki hava üfleme ızgarasını ok ile gösterdiğim yerden dışarı doğru çekerek çıkartıyoruz.Çünkü onun arkasında 2 veya 3 tane vida olması lazım.Onları da söküyoruz. Teyp yerinin arkasında vida var mıydı tam hatırlamıyorum ama onu da çekerek çıkartabilirsiniz ve vida olup olmadığına bakabilirsiniz.Tüm vidaları söktükten sonra göstergenin çevresinden orta konsola kadar gelen siyah çerçeveyi yavaşça çıkartabilirsiniz.Daha sonra göstergeye geldiğimizde onun da ön camını sökmek için kenarlarında tırnaklar olması lazım onları da yavaşça çekerek camı çıkartabilirsiniz.Umarım yardımcı olur. Düzenleyen 06ÖzGüR06 - 18 Ocak 2012 Saat 19:18 |
|||
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Abi yani bayağı bayağı ön konsolu dağıtıyoruz sökmek için.Şaka bir yana eline sağlık abim,teşekkürler.
|
|||
06ÖzGüR06
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
||
Yani birazcık dağıtıyoruz ama mecburen göstergeye ulaşmak için o çerçevenin sökülmesi lazım. |
|||
06ÖzGüR06
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
||
Ben araba kullanmayı ilk olarak partnerda öğrendim 1.9 dizelde 100.000 km de sattık onu ama
son zamanlarda hiç gitmiyordu araba ya gaza basıyorsun tepki gelmiyordu.Otoyolda rampaları 70 le filan çıkıyordu. 71 Hp turbo da yok. Ne beklersin artık. |
|||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |