![]() |
|
Lastik Önerisi.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
Griffe ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2012 Saat 17:02 |
||
Merhabalar...
Aracımda yazdan beri kış lastikleri mevcut.. Kış mevsimi indirimden faydalanarak yaz lastikleri almak istiyorum...fakat hangisini almakta kararsızım.. Fyat performans ilişkisi göz önünde bulundurulacak olursa hangisin tavsiye edersiniz..? |
|||
![]() |
|||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Yumuşak, sessiz ve konforlu olsun diyorsanız michelin energy saver tavsiye ederim.Ben kullanıyorum
memnunum. ![]() |
|||
![]() |
|||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
yazlık için michelin.
![]() |
|||
![]() |
|||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
||
arkadasın dedıgı gıbı michelin energy saver veya continental ContiPremiumContact 2de düsünebilirsin 2lastigide kullandım süper lastikler..iyi günler |
|||
![]() |
|||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
||
Michelin alpin güzel diyorlardı abicim. ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
||
abim yaz/kış kışlık kulandığım için yazlık lastik nedir bilmiyorum.
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
||
aynen benim lastiklerimde mıchelin energy bir numara gerçekten
![]() |
|||
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Griffe ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
||
evet kesinlikle sessiz olmasını istiyorum..yazdan beri kış lastikleri mevcut aracın üzerinde vede gerçekten aracı çok sarsıyor vede çok sesli.. çok fazla titrme yapıyor..sanırım lastiklerden kaynaklı..bahsettiğiniz ürün sanırım pahalı bir lastik..ortalama bir fiyat verebilirmisiniz..?yada siz ne akdar aldınız..?ne zaman aldınız.? yada alan diğer arkadaşlar ne kadara aldı.?mevisimden mi aldınız yoksa kışın mı aldınız.?yani kışın almamın bana avantajı olacak mı..? teşekkürler... Düzenleyen Griffe - 08 Ocak 2012 Saat 17:49 |
|||
![]() |
|||
||
evet kesinlikle sessiz olmasını istiyorum..yazdan beri kış lastikleri mevcut aracın üzerinde vede gerçekten aracı çok sarsıyor vede çok sesli.. çok fazla titrme yapıyor..sanırım lastiklerden kaynaklı..bahsettiğiniz ürün sanırım pahalı bir lastik..ortalama bir fiyat verebilirmisiniz..?yada siz ne akdar aldınız..?ne zaman aldınız.? yada alan diğer arkadaşlar ne kadara aldı.?mevisimden mi aldınız yoksa kışın mı aldınız.?yani kışın almamın bana avantajı olacak mı..? teşekkürler... |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
||
Ben geçtiğimiz Ekim ayında almıştım. 185/65/15 88T tanesi 160 tl den almıştım.Toplam 640 tl. Sizin lastik ebatlarınız nedir? |
|||
![]() |
|||
||
açıkçası tam olarak bilemiyorum.. aslında hem çelik jant hemde lastik almak istiyorum..bütçemi aşmadan..sanırım her ikis biraz fazla gelecek.. yaza kadar hem lastik hemde jant işini çözmek istiyorum.. 306 98 model griffe kullanıcısıyım..Hatchback.. lastik ebatım ne olmalı..? tam ebatlarını bilemiyorum ama sanırım şu anda üzerindeki lastikler 16 inch.. Bahsetmiş oldugnuz lastiklerin fiyatları, http://www.lastikcim.com.tr/Energy-Saver,LA_645-2.html |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
||
Aracınıza uygun lastik ve ebatları.
http://www.michelin.com.tr/otomobil-lastikleri/binek-otomobil-lastikleri/?brand=peugeot&selectorMode=byCar&model=306&range=306&engine=1.6%2090&year=1993%20-%202001 |
|||
![]() |
|||
mehmet eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Eylül - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
||
Mıchell hem kazık fıyat bıcıyor hemde pahalı yokohamayı arastırın derım.
|
|||
Peugeot 2001 Model 306 Platınum
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM 5053747493 Sıfır al omur boyu kullan. |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
||
Ben michelin almadan önce yokohama yı da sormuştum michelin den daha pahalıydı. ![]() |
|||
![]() |
|||
cinecommentator ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cinecommentator
||
boşa onca paralar verim bir marka ismine para verme ..piyasaca tutulan çok kaliteli lastikler var...al birini bak keyfine..bende michelin var ...fren mesafesi vesayir inanki hikaye..
|
|||
peugeot 307 sw xr 2004
|
|||
![]() |
|||
murat deniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
||
bende yeni jantlarım için goodyear efficientgrip aldım. çok memnunum tavsiye ederim. gerek fren mesafesi gerek konfor gayet tetmin edici. yol sesi de yarı yarıya azaldı diyebilirim.
|
|||
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH +
kara böcükk :) |
|||
![]() |
|||
||
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim..ortalama ii bir lastik fiyatı 150 ile 220 lira arası değşiyor..bu da yaklaşık 650-850 lira arası değişmekte..peki yerli lastik petlas için yorumlarınız neler oalcaktır..? yada max 90-100 lira arası bulabileceğimiz kalite\performans açısından önerebileceğiniz lastikler sanırım bu önerilerinizden sonra yok denecek kadar azdır..yada yoktur..
|
|||
![]() |
|||
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
||
Uygun olsun dersen petlas olabilir yada lassa biraz daha pahalıdır.Birde kumho uygundur.Fakat o paralara sıfır o ölçüde lastik bulman zor.4 lastik için en az 500 gözden çıkarman gerekir.
|
|||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|||
![]() |
|||
eipeksen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2012 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
||
walla ben sana söle soliim ben continentalciyim..conti premium contact tavsiye ederim.memnun kalacaksın.ben 407 ye ondan taktım mükemmel.
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |