|
mutlaka bakın!!! |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2011 Saat 23:38 |
pek uğraşamadım kusura bakmayın ama yapmak istediğimi az buçuk anlatıyor sanki. bu örümcek ağını ve örümceğimi 206 xs üzerinde denemek istiyorum. öncelikle sizce hoş değil mi? bunu yapabilecek biri ya da birilerini tanıyor musunuz? bunu yapmak bana ne kadara mal olabilir? trafik yönünden cezası var mı bunu yapmanın bana? ruhsata işletecek miyim? yoksa devamlı ceza mı yerim? sayın hocalarım cevaplarınızı merak ediyorum. şimdiden teşekkürler...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
resim neden açılmıyor yükleme yaptım ama
|
|
MagicPerformance
2. Vites 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
ruhsata çift renk olarak işletmessen ilk çevirmede trafikten men edilirsin :)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
resim görünüyor mu kardeşim bende görünmüyor
|
|
MagicPerformance
2. Vites 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
|
görünüyor
|
|
xpyhre
2. Vites 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
resimler görünüyor..
|
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende görülmüyor burda kendimi linç edeceğim nerdeyse. bunun için sadece çift renk diye ruhsata işletsem oluyor yani benim için sorun çıkarmıyacak. sevindim buna hep aklımda idi.
|
|
Üçyüzaltı
1. Vites 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Örümcek sevmeyen görünce bi haller olan insanlar var örneğin ben akrep neim koy yılan koy örümcek koyma
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
örümcek ağı ile kaplatınca aracın üstünü ağın üstüne de anca örümcek gider diye düşünüyorum... yine de teşekkür ederim. yakışır mı sizce? ruhsata eğer bunu sadece çift renk diye işletip başım ağrımadıktan sonra görülsün isterim bu şekilde aracım.
|
|
Üçyüzaltı
1. Vites 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Şaka bir yana bence çift renk bu tasarımı aracınıza uygulamaya yetmez Türkiyede gören polis durdurur ceza yazmasalar bile kafanızı ağrıtırlar
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
amcalarımızı o kadar dert etmem de ceza muhabbetimiz olmasın yeter ki konuştuğumuz...
|
|
djchaos
3. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
airbrush olarak bence sadece tavanı yap ön kaputada airbrush ile güzel bir örümcek on numara olur |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
reis mükemmel paylaşım. teşekkür ederim.
|
|
xpyhre
2. Vites 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
jaguar cok deli olmuş .
|
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
djchaos
3. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
şeytan dürtmeye başladı zaten :))))
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bence gereksiz bir uygulama bi süre sonra sıkılırsın gözüne güzel gelmez boşver
|
|
m.peker
2. Vites Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
değişik olmuş
|
|
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
|
Üçyüzaltı
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |