|
Arabamı lipledim |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||
Alparslan
1. Vites 27 - Ağustos - 1979 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Pendik İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 390 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2011 Saat 10:16 |
|
Aldığımız lipin montajını dün yaptım arkadaşlar bakalım beğenecekmisiniz? |
||
Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ...
Albayın onayı ile TAXI VI :) |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Masallah abı gayet guzel olmus. Keyıfle surtmeden kullanmanı dılerım |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bu bizim taşkınların aldığı lipmi şimdi ???güle güle kullan alparslan abi ...
Düzenleyen by_ersin - 20 Ekim 2011 Saat 10:20 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Evet ersınım o lıp
|
||
Alparslan
1. Vites 27 - Ağustos - 1979 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Pendik İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 390 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
aynen ersin o lip güzel oldu valla :) sağolasın cem ama sürtmedende keyfi çıkmaz onun beaaa
|
||
Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ...
Albayın onayı ile TAXI VI :) |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
TAXI lerin Ruhunda Var Herşeyi Bir Anda Oldu Bittiye Getiriyorlar... Alpaslan Abim Helal Olsun...
Lip Çok Yakıştı Hakikatende Yalnız Dikkatimi Çeken Nokta Lip Sabitleştirme Olayında Vida Kullanılamamış Kullandığın Zımba Sistemi Sağlıklı Olacakmı ? CeCoL im Seninkide TAXI VIII Olacak Galiba...
Düzenleyen AlbaYDemircaN - 20 Ekim 2011 Saat 10:25 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Evet bu zımba olayı benımde dıkaktımı cektı. Lıp surtunum yıpranmıs olsa degıstırmek ıstendıgınde sokulurken cıddı zorluk cıkacak gıbıme gelıyor. Neden vıdalamamıslar anlayamadım...
Yok abı ben TAXI X olayım
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Vayyyyyyyy!!!! Yine Gizli Kapaklı Projeler;
TAXI X demek Tamam Usta O Zaman Devir İşlemlerini Başlıyorum....
|
||
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abi hayırlı olsun güle güle kullan
|
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
alparslan abi çok güzel olmuş güle güle kullan,
geçen yayalar shellde gördüm seni pendik istikametine gidiyordun bende karşıdan geliyordum, sellektör falan yaptım ama gördün mü bilmiyorum (:
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hayırlı olsun abi yakışmış ama ben birazdaha önde olmasını isterdim.Yinede çok beğendim ne güzel senin tampon düz benimki gibi dalga yok o dalgalarda biraz sıkıntı yaratıyor ama yakında bizde görselleri ekleyeceğiz inşallah...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Evet senın tampon duz olmadıgı ıcın bıraz sıkıntı olacagı kesın. Iyı emek sarfedılırse gayet guzel olacagına ınanıyorum
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Evet Cem başkan dalgalar sıkıntı verecek ama üstesinden gelmeye çalışacağız.Düz olsa hiçbir problem olmadan vidalayacaktık.Sen bide profun tampondaki yeri gör onun aracına yaptığımızda nekadar yakışacak göreceksin :) adamın tamponu sanki lip için yer ayırmışlar...
Ayrıca Alparslan abinin lip arabayı tamamlamış.Maşallah Allah kaza bela vermesin...
|
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abi bende orjinal lipi çıkarsam da bunlardan mı taksam napcam
bir fark olur mu acaba,
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Egerkı beraber yapmaz ısek bır ısı tabancası bulup lıpın o dalgalı kısımlardakı yere oturabılmesı amaclı esneyebılmesı ıcın ısıtabılırsenız cok daha rahat sekıl alıp ısınızı kolaylastırabılır dıye dusundum
|
||
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
tamam knk her yerde dile getirme :) yapıcaz tamam az daha sabır |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bence sen hıc elleme. Bence sendekı gayet guzel... Zaten bu lıpte sendekıne benzer sekılde duz bır malzeme. Ve senınkınden kalın onu soyleyeyım
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
liple liple :)
|
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hadi ordan hadi ordan gaz-man seni
|
||
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Aracın gazlı dıye senıde gazlı sanıyor herhalde
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |