|
306 Çeşitli Bakım Uygulamalar (Resim eklendi) |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 10> |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2011 Saat 16:51 |
|
Merhabalar...
Ahmet Semiz kardesımle beraber bır gunumuzu Whıte TaZz a ayırdık. Arkasından Burak kardesımde geldı. Devamında Albayımda aramıza katıldı vs çeşitli uygulamalar yaptık...
Ahmetım kankım sagolsun emegını esırgemedı. Oncekı haftada taban aydınlatmamızı yapmıstık...
Sızlerle paylasmak ıstedım
Yaptıgımız uygulamalar
4 dısk ve balata degısımı temızlık bakım vs
Tampona megane lıp montajı
On tampon sarkıklıgının gıderılmesı
On panelde kucuk bır duzeltme
Bobın boyama
Cekı demırı boyama
Albayın aracınada on logo boyama ve TAXI yazı montajını yaptık
Aracın son hali...
Düzenleyen CeCoLi - 14 Ekim 2011 Saat 14:36 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
valla bravo baya ugrasılmıs ..
bır dahakı balata dısk degısımıne gelıyorum hazır olun :) |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Yalnız Ahmet le ben pert olduk harbıden. Yerlerde yuvarlanmaktan heryerıme agrı gırdı
|
||
EmRe26
1. Vites 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
megane lipte hoş olmuş , ama forumdan diğer abilerimiz farklı yeni bir lip alıp deniyeceklerdi ondan haber çıkmadı??
|
||
2002 206 XT 110 hp. Öğrenci Modifiyesi:D Xenon,cam filmi, JSV Egsoz,, Gündüz Farı
26 FL 760 Ses Sistemi Yapım Aşamasında |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ahmet ustaa Bizim kapalı mekanlarımız yok tabi elimizin altında :)
Cem abim 1.Ön tampona taktığın lastiği nerden ne kadara aldın benim aracada uyarmı o şekil birşey? 2.Arabanın altı üstü içi dışı heryeri çok temiz abi Allah kaza bela vermesin 41000 kere Maşallah.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
çok güzel iş ve işçilik çıkmış elinize sağlık.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Cem aslanı negüzel boyamışsınız monte edilmiş halinide fotoya koysanızya...
Bu arada emeğinize sağlık çok güzel olmuş montaj.Kapalı garaj şart biyerde.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Abi ellerinize sağlık,kapalı garajda olunca insanın uğraşası geliyor valla :D
|
||
muratgulen07
1. Vites 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
abi lipe bayıldım nerden kaça aldın ?? Bide niye tam bitmiş halini kaputu kapatıp koymadın resimlerini merak ettim bitmiş halini büyük emek var ortada ellerine sağlık...
|
||
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
||
OkaN
1. Vites 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abi bende geliyim benimde Fren Disk balata deişmesi lazım :)
|
||
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
||
OkaN
1. Vites 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aslan cem abının degıl albayın |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sende saol abı senınde ellerıne emegıne saglık elımızden geldınce allaha sukurler olsun ıstedın zaman ıstedın yerde hazırım abı albayımında aslanı boyadık oda cıktı aradan taxı yazısını tesısatını cektık parklara bagladık cok hos oldu bana kalırsa sızlerınde ellerıne saglık abı saygılar
|
||
DRIVER34
2. Vites 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
maşallah.... açalım bir tamirhane ahmetsemiz özel peugeot servisi ama tabelaya pejo yazacaz ...
|
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
baya yerlerde yuvarlanmışsınız açıkca gözüküyor. durum odur ki ahmetin ankara seyahatimizdeki amacına geçde olsa ulaşmış bulunmaktadır
elleriniz kollarınıza sağlık çok güzel olmuş sizi tebrik ediyorum. motor kapağını bende boyamayı çok düşündüm ama yemedi işte (: araç kırmızı olduğu için logoyuda kırmızı yapamıyorum. nikelaj olarak sırıtıyor.
yanlız anlamadığım bişey var, okadar aracın altına girip lip takmaya uğraşmışsınız, madem tamponu sökecektiniz neden bukadar uğraştınız
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aynen ya, dizi izlerken tam heycanlı yerinde biter 1 hafta sonrasını beklersin aynı hesap tam toparlanmaya başlarken ressimler bitmiş sonunu göremedik
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
DRIVER34
2. Vites 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
muhtemelen olaylara takiben plan değişmiştir...
|
||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Fren pistonlarini nasil geriye ittiniz? Dondurerek mi yoksa bu is icin ozel aletiniz var miydi? |
||
Long Beach
2. Vites Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
foto. lardan gördügüm kadariyla balata degistirirken seramik veya bakir pasta kullanilmamis.
Yakin zamanda frenler ses yapmaya baslar. |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
birde cem abi on lipi nerden ne kadara aldınız :)))
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 123 10> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |