|
Yeni jant ve lastiklerim |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 4> |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2011 Saat 13:48 |
|
Arkadaslar kısa sure once jant ve lastıklerımı degıstım. Sızlerle paylasmak ıstedım.
Esasında gonlumden Yokohama C.Drıve2 lastık almak gecıyordu ama maddıyat buna karar verdı. Eski lastıklerım 185 65 14 ve jantlarımda orjınal fabrıkasyon jantlarımdı. Jantlar 5.5" genıslıkte ve 24 Ofsetlıydı.
Jantlar = Kormetal 15" KM685 (Challenger) Black Diamond 4x108, 6.5"J, ET20, 8.8 KG/Adet
Lastikler = Kumho Ecsta SPT 195 55 15 85V RF Yanaklı - 10.2011 Üretimi
ESKİ HALİ
YENİ HALİ
Düzenleyen CeCoLi - 29 Mayıs 2011 Saat 22:10 |
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
maşallah maşallah güle güle eskit (:
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
eyvallah metın abı :)) sende aynı sekılde
|
||
black_rock
1. Vites 09 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Mart 2011 Konum: KONUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
güzel olmuş gülerek kullan ...
|
||
206 X-Line 2004 benzin+lpg
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
güle güle kullan cem.. gayet şık durmuş.. maşallah diyelimde nazarımız değmesin.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
arkadaslar daha ıyılerı sızlerın olsun...
|
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abi jantın dış çapı kenarlarıda nikelaj olsaymış bence daha iyi olurmuş ama buda ayrı bir güzel. sonuç olarak neymiş, zevkler ve renkler tartışılmazmış (:
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
esasında bende senın dedıgın gıbı severım ama her zaman ıstedıgın gıbı bırseyde bulamayabılıyorsun boyle bır durumda var :))
fakat suankı halınınde guzel bır yanı varkı o da baktıgın zaman jantın cemberlerıde sıyah olup lastıgın ıcınde kayboldugu ıcın cemberı gormuyorsun. sadece kolları goruyorsun. mıllet 16 sanıyor Düzenleyen CeCoLi - 25 Mayıs 2011 Saat 14:18 |
||
xdesign
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
oooo Mr. Cecoli jant yapmışız şahane =)) Kazasız belasız inşallah... Egzos ne zaman atılıyor :DD
|
||
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
eyvallah tesekkur ederım aklımdanda gecmedın degıl yanı :)) aracı aldıgımdan berı daha ılk degısım ancak bu :)) ama egzoz ısıne kolay kolay gırmem.
cunku egzozlarım daha yenı ve orjınal getırttım fransadan 3 hafta bekledım onlar ıcın. 1726.C1 parca numarası bıle aklımda gıdıp pıyasadan "agar egzoz sanayı" taktırmadım. dolayısıyla kolay kolay sokmem yanı fısır fısır calısıyor gram egzoz sesı yok... sen hıc begenmezsın Düzenleyen CeCoLi - 25 Mayıs 2011 Saat 14:23 |
||
eren8er
1. Vites 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
güle güle kullanmanı dilerim..benim şahsi fikrim şu ; güzel değil..
|
||
the_beKKo
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Abi güle güle kullan keşke CC rüzgar gülü yada 306 gti jantı taksaydın :)
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abı ruzgar gulu 306 larda guzel durmuyor. ofsetınden dolayı cok ıcerde kalıyor. fakat gtı jantı zaten 306 ya olan en guzel jant onda mutabıgız :)) fakat soyledıgın her 2 jantta gereksız pahalı... baktım yanı bakmadım degıl. cok arastırdımda o kadar para vermem kullanılmıs jantlara
ayrıca o jantlar herkesde var. benımkı farklı olsun ıstedım. ve ben hep beyaz aracta sıyah jant ıstıyordum. bu uygun dustu :)) Düzenleyen CeCoLi - 25 Mayıs 2011 Saat 15:14 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
beyaza oldum olası hayranımdır.. janttan çok araba ben burdayım dio..ikisinide kazasız belasız kullan..maşallah..
|
||
monur
2. Vites 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Çok diri bir araban var Cem allah kazadan beladan uzak etsin seni.Lastik deyip geçmemek lazım bence arabanın en önemli parçası.Fakat bende de bir hastalık var fabrikadan çıktığı gibi duran bir aracı kullanmak bana daha büyük keyif veriyor.
|
||
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ersın abı durumları ayarlayınca sanada alırız daha guzelınden bır takım lastık :))
|
||
monur
2. Vites 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Aslında demek istediğim tamda buydu.Beyaz, arabayı çok asaletli gösteriyor.
|
||
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bende beyazı severım. sıcakta daha az ısınır, tamırı kolay, boyası ucuz :)) spor araclarda falanda guzel duruyor...
|
||
xdesign
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ahahaha :))) Hayırlı uğurlu olsun kardeşim kazasız belasız olsun. Hiç sevmem o sesi aynen :)) |
||
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sagolasın abıcım tesekur ederım :)) cumlemız kazadan beladan uzak olalım ınsallah
anlasılan sen orjınalcısın ama orjınal jantlarıyla baksana ne kadar celımsız tıpsız duruyor :)) jant lastık arabayı cok degıstırıyor :)) Düzenleyen CeCoLi - 25 Mayıs 2011 Saat 16:10 |
||
Yanıt Yaz | Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |