![]() |
|
YAYLAR TAKILDIIIIIIIII :))) RESİMLER YÜKLENDİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2011 Saat 13:14 |
Öncelikle undertaker (emre) abimize çok teşekkür ederim bana hediye ettiği yayları dün akşam üzeri taktırdım ama araba on numara oldu :)) çok tatlı duruyor fotoları çekemedım biraz sonra çekip koyacagım :) yayları şiddetle tavsiye ederim herkeze:) Yeni resimler yüklendi ii seyirler :)))
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Muhammet ÇAKIR - 20 Mayıs 2011 Saat 15:26 |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
emrnl ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Ağustos - 1990 Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bekliyoruz fotorafları:)
|
|
206 colorline 2001
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
![]() ![]() ![]() ![]() |
çok yakında :)
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
hade bakalım az sonraaaaaaa.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
kardeşim hadi hayırlı olsun fotolarını en kısa zamanda bekliyoruz
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Hayırlı olsun kanka,tümsekler seni bekler
![]() |
|
![]() |
|
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Rica ederim Muhammet, evde yatacağına senin işin görülsün. Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız güle güle kullan.
|
|
![]() |
|
boraa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: kdz ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
Yayların ne gibi faydası olur.bende taktırmayı düşünüyorum
![]() |
|
Feline 2006
1.4 otomatik orijinal :) |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
,evet bu yay işine bende merak sardım..şöyleki.. ön takımı yaptırdıktan sonra ön taraf iice kalktı havaya ve iğrenç duruyor. 3,5 mm lik yay taktır dediler bana .gittim sordum 275 tl çekti..daha maliyetlisi 130 tl ye felan var.. ama bu işte uzman olmadığım için güvenip alamadım..
|
|
![]() |
|
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Lan hadi bi resim yükleyemedin
![]() |
|
![]() |
|
Sönmez ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Haziran - 1989 Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 220 |
Merak ettim şimdi :)
|
|
'2o6 Xs 1.6 2oo3
Seytan ^ Kirmizisi |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
resimleri yükledim ayrıca herkese teşekkür ederim Düzenleyen Muhammet ÇAKIR - 20 Mayıs 2011 Saat 15:26 |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
![]() |
|
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Hayırlısı olsun, çok yakışmış.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
teşekkür ederim abi senin sayende :)
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
![]() |
|
masallah dıyelımde nazar degmesın. bu arada eger yoksa kendıne bır karter koruma edın. ne olur ne olmaz. bırgun ıhtıyacın olur ama ıs ısten gecmıs olabılır...
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
çok iyi olmuş.. setlere dikkat artık :))
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
206 gti inki tam oluyor, direk parçacıdan alırsan eğer yanılmıyorsam 70 80 tl arası bir maliyeti var.
|
|
![]() |
|
evet abı o fıyatlarda genelde en fazla 100 tl olsun. ama karterı veya sanzumanı vurmaktansa bu para verılmelı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
aynen, çok doğru
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |